Genel

İstanbul Arnavutköy Düğün Organizasyonu

İstanbul Arnavutköy Düğün Organizasyonu için gerekli olan son model süsleme konsepti, ekipman kiralama ve catering servisi ile sizlere çözümler sunmaya hazırız. Her zaman için hayal ettiğiniz bir düğün olması bizim için her şeyden önce gelir. Bu anlamda sizler için gerekli olan sunumlarda çok çeşitli olması gerektiğini biliyoruz. Tabi her zaman olanın aksine yeni bir sizin için özel bir konsept oluşturabiliriz. Bunlar sizlerin istediği renk seçimleri ve gerekli olan Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerine bağlı olmaktadır. Eğer zorlu ama güzel bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için biz elimizden geleni yapmaya hazırız. Aslında her şeyden önemli olan düğün alanın harika bir şekilde hazırlanması çok önemlidir.

Burada yapılacak her şeyi mekan sahibi ile de görüşmek gerekir. Eğer sizde isterseniz düğün alanında buluşabilir ve eksik olan her şeyin bilgisini alabiliriz. Tabi mekanda neler eksik olduğunu anlamak daha kolay bir seçim olacaktır. O zaman hemen ilk yapmamız gereken beraber mekandaki her şeyi incelemekle başlamalıyız. Eksiklerin listesi ile kendi bünyemizden her şeyi sizler için karşılayabiliriz. Bunlar genel olarak MASA SANDALYE KİRALAMA modelleri ile başlamalı ve SÜSLEME KONSEPTİ ile devam etmektedir Sizler için konseptli bir düğünde gerekli olan her şeyi kendi ekipmanlarımızdan karşılıyoruz. Bu şekilde olunca bir çok sorunun önüne geçmiş oluyoruz. Tabi bu seçeneklerin en başında Düğün Arka Fon Kiralama + Gelin Yolu Süsleme en çok tercih edilenler arasında sunmaktayız. En çok tercih istenenlerin başında gelen DÜĞÜN SÜSLEME KONSEPTİ sizlinde hayallerinizi süslüyor mu ? O zaman tasarımcılarımızın sunduğu seçeneklere mutlaka bir göz atın. Eğer istediğiniz size özel bir konsept ise onu da tasarımcılarımız paylaşmanız gerekmektedir.

Bizler her zaman alışılmışın dışında süslemeler tercih etmekteyiz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATARI 5250TL ( 5 kişilik servis personeli, 25 adet beyaz sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menü ikramlıkları, dj hizmeti, müzik sistemi kiralama, 1 kişi karşılama hostesi, düğün arka fon süsleme ve gelin yolu kiralama konsepti, 10 adet beyaz masa kurulumu ve masa çiçekleri süslemesi dahil.  Bunun nedeni ise her zaman ilk tasarımları size sunarak kendinizi özel hissetmenizi sağlamaktır. Şirketimiz ilk gün kurulduğundan bu yana Düğün Ekipmanları Kiralama konusunda kendini daha çok geliştirmeyi hedeflemiştir. Her zaman hedefleri büyük olanların başarılı olması daha fazladır. Bizde sizi düşünerek daha iyi bir düğün olması için konseptli çalışmalar yapıyoruz.

Eğer vaktiniz varsa sizleri depo ve ofisimizde konuk etmeyi çok isteriz. Ayrıca bu yerlerde o kadar çok çeşitli hizmetlerimiz var ki beklide başa bir konsepti isteyebilirsiniz. Kaliteli ikramlar sunan ve profesyonel hizmetler sunan İSTANBUL ARNAVUTKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI için en başta olmaktan onur duyuyoruz. Biz en önemli günlerinizde yanınızda olarak hayatınızdaki mutlulukları paylaşmak istiyoruz. Düğün de sorunsuz geçmesi içinde uzman ekibimiz her zaman yanında olmaktan çok mutlu olacaktır. Her zaman oturma düzenli bir etkinlik olmuyor bazen de DÜĞÜN KOKTEYLİ için bir çok müşterimiz bu hizmeti istemektedir. Aslında en çok tercih edilmesinde önemli rol oynayanlardan biri küçük mekanı var ama gelecek konuk sayısı çok fazla işte bu gibi durumlarda en başarılı sonuçlar veren Kokteyl Tazrı Düğün olmaktadır.

Sizin içinde bunu sağlayabiliriz hatta parti gibi geçmesi için süper bir Ses Sistemi Kiralama ve DJ Hizmeti sunarak en canlı düğün olmasını sağlayabiliriz. Tabi burada en çok gerekli olan bistro masa kurulumu ve Catering Hizmeti gibi her şeyin karşılanmasını da biz yapıyoruz. Konsept olarak bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olurcasına her şeyin hazırlıkları yapılmaktadır. Tabi burada beyaz renkler ön plandadır bistro masa süsleme seçeneklerinde masa üstü çiçek ve vazolarla süslenerek hazırlanmaktadır. Hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile düğününüzü uzman ekibimize bırakılabilir ve seçeneklerimize bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir