Genel

İstanbul Zeytinburnu Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Zeytinburnu Doğum Günü Organizasyonu için herkesin mutlu olacağı bir hizmet istiyorsanız biz buradayız. Amacımız burada bu özel günde herkesin çılgınlar gibi eğlenmesini sağlamaktır. Bunu yapmanın en kolay yolu ise uzman çalışanlar ve profesyonel ekipmanları kendi bünyesinde bulundurmaktan geçer. Eğer gerçekten tüm müşterilerin isteklerine cevap verebilirsen o zaman başarı arkasından gelir. Bu anlamda her zaman başarılı olmak için her elimizde bulunan bir çok etkinliği sizlere daha profesyonel sunmanın çabası içindeyiz. Eğer sizde çok ama çok mutlu bir gün geçirmek isterseniz sizlere burada istediğiniz etkinlikleri sağlayarak bunu yapabiliriz. En güzel DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ nasıl yaparım derseniz bunun ilk yapma kuralı profesyonel bir şirketle ile çalışmakla başlar.

E tabi onlar sürekli olarak etkinlik hizmeti verdikleri için her şeyi en baştan hazırlıklarını yaparak en güzel şekilde partiler gerçekleştirmektedir. Çoğu zaman gördüğümüz kadarıyla anne yada babalar bunu yapmaya çalışmaktadır. Bu kesinlikle yanlış bir harekettir bunu asla yapmayın kısacası herkes işini yaparsak başarılı olmaktadır. Bu yüzden bu işi profesyonel şekilde yapan İSTANBUL ZEYTİNBURNU DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde sağlıyoruz. Yeter ki bize ulaşın ve neler olmasını istediğinizi bize belirtin. Bu yolda bizde çalışmalarımıza hazırlıklar yapar ve sorunsuz mükemmel bir parti hizmeti sunarız. Burada aslında her şey size kalıyor ya acemi bir yerle çalışır bir çok sorunla karşılaşırsınız yada profesyonel bir yerle çalışır hiç sorun yaşamazsınız.

Şimdi deneyimli ve uzman Palyaço Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı neler yapar tüm detayları ile sizlere burada anlatacağız. Bunu anlatmamızın nedeni bazı palyaço şirketleri deneyimsiz elemanlarla çalışarak yaptığı işin değerini bilmemektedir. Oysaki onu orada bekleyen çocuklar kim bilir ne hayaller kurarak bekliyor. Biz sizlere sunduğumuz hizmetlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve kendi çocuğumuzun doğum günüymüş gibi her şeye hassasiyetle yaklaşıyoruz. Bu kadar bilinçli olduğumuz içinde her han gibi bir sorun oluşmasına engel oluyoruz. Tabi sizlere sağlayacağımız profesyonel partilerden vaz geçmeyerek uzmanlaşmış ekibimizle sizleri bekliyoruz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL  ( çocuk masa sandalye takımı, pamuk şeker arabası kiralama, şişme oyun alanları, doğum günü palyaçosu, sihirbaz gösterisi, balon süslemesi, doğum günü masası kiralama ve süsleme konsepti, 60 kişilik hediyelik ve ikramlıklar.) Şimdi sizlere Doğum Günü Palyaçosu neler yapar hepsini anlatalım bakalım beğenecekmişsiniz.

Yanında çantası ile gönderiyoruz bu çantanın içinde bulunan halat, çuval, bowling topları, basket topu, mandal, yüz boyası, sosis balon gibi bir çok malzeme bulunmaktadır. Ortalama iki yada 3 saat sizin istediğiniz saatler aralığında etkinlikler yaparak çocukları çılgınlar gibi eğlenmesini sağlamaktadır.  Sırada ise çocuk yada aile büyükleri tarafından çok sevilen Sihirbaz Kiralama için yapılan gösteriyi anlatacağım. Buradaki amaç aslında doğum günü çocuğunu da sahneye alarak unutulmaz bir anı olmasını sağlamaktır. Sihirbazımız kocaman bir valizle gelmektedir ve bir birinden güzel show malzemeleri bulunmaktadır. Şimdi sırada bir birinden güzel sunulan Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur bunun için neler yapmamız gerekiyor detaylandırıyoruz…

Herkesin beğenerek aldığımı bu Süsleme Hizmeti çok ama çok beğenilmektedir. Yalnız gerekli olan bazı şeyler var bunları sizlere anlatmamız gerekmektedir. Bu süsleme konsepti aynı gün olan bir şey değildir bunun için biraz zaman ve başarılı bir tasarımcı gerekmektedir. Ortalama süre bir hafta yada 10 gün olmaktadır DOĞUM GÜNÜ MASASI KİRALAMA ve SÜSLEME konsepti göründüğü kadar kolay bir iş değildir. Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıklar teker teker hazırlanmakta ve sunumlar yapılmaktadır. Tabi burada konsept olarak Doğum Günü Arka Fon Çiçek Süsleme AFİŞ olduğunu unutmamak gerekir. Çoğu kişi bunun yerine Doğum Günü Balon Süsleme Konsepti istemektedir. Sizde kendinize en uygun olanı seçenek bizlere göstererek o istediğiniz konsepti sizler için yapabiliriz.

Amacımız sizlerin istediği konsepti hazırlamak ve en güzel şekilde sunmaktır. İstediğiniz zaman müşteri temsilcimizle görüşerek bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Sırada büyüklerin istediği Yetişkin Parti Organizasyonu için sunduğumuz Catering Hizmeti ve Ekipman Kiralama da neler yapıyoruz onunla başlıyoruz. Biliyoruz çok özeniyorsunuz her şey güzel olmalı tüm konuklar deliler gibi eğlenmeli sizlere saygınlık kazandırmalı. Biz bunu yapabiliriz mesela profesyonel bir Dj ile birlikte istediğiniz alana Ses Sistemi Kiralama uygulaması yapabiliriz. Burada bitmiyor tabii ki kokteyl masası kurulumları ve servis personelleri gerekiyor bunlarında sizlere biz sağlıyoruz. Sizlere sadece konuklarınızla dans ederek çılgınlar gibi eğlenmek kalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir