Genel

CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi Catering Hizmeti

En geniş fuar merkezlerden olan cnr expo bir çok büyük markaların katılımları ile gerçekleşiyor. Burada yapacağınız marka yada ürün tanıtım oldukça önem taşımaktadır. Bunun için iyi hazırlanmalı ve deneyimli fuar personelleri ile çalışmak oldukça önem taşımaktadır. Türkiye genelinde çalışamazlarını gerçekleştirdiğimiz dünyaca ünlü markaların çok iyi sonuçlar almasını birlikte sağladık.

Sürekli olarak sağladığımız hizmetlerimiz başında gelen fuar catering hizmeti, kokteyl ikramları, garson kiralama gibi ekiplerin ayarlanmasını sağlamaktayız. Fuar alanında herkesin dikkatini çekecek tüm markanızın en iyi tanıtımları sağlayacak olan stant karşılama mankeni, modelleri içinde bir çok çalışmalarımız bulunmaktadır. İstediğiniz giyimler ile tüm gelecek ziyaretçilerinizi onlar karşılıyor katalog yada promosyon ürünlerinizi dağıtımını sağlamaktadır. Ek olarak patenli broşür dağıtım hostesi, maskot yada farklı bir karakterde sizlere sunabileceğimiz seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Cnr expo catering firmaları arasında sizlere sunabileceğimiz çok fazla yiyecek içecek hizmet çeşidi bulunmaktadır. Sunumlarımızı dikkatli şekilde seçerek sizlere en iyi catering ikram ekipmanları sunuyor ve hizmet kalitesi açısından daha iyi bir hizmet sağlıyoruz.

İhtiyaç duyabileceğiniz fuar hostesi, tanıtın mankeni gibi tüm profesyonel ekibimiz sizlerin hizmetinde olacaktır. Sadece bunlar değil tercüman, barmen temini, mutfak personeli, aşçı gibi ekipleri de sürekli olarak çalıştığımız kurumsa müştereğimize sağlamaktayız. Fuar alanında davetlileriniz için kokteyl organizasyonu gibi bir planınız varsa gerekli olan ekipmanları standınıza biz getirerek mobil olarak hizmet sağlamaktayız. Stant hostesleri içinde sizlere günlük olarak fuar kokteyli için de hizmet sağlamaktayız.

Cnr Expo Stant Catering Hizmeti – Fuar Hostesi – Tanıtım Mankeni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir