Genel

İstanbul Esenler Nişan Organizasyonu

İstanbul Esenler Nişan Organizasyonu için aradığınız sizlere profesyonel olarak çözümler üreten bir şirketse doğru yerdesiniz. Sürekli olarak kendini geliştiren ekibimiz sizle daha fazla hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Gerek duyduğunuz SÖZ ORGANİZASYONU için nereyi isterseniz orayı istediğiniz bir mekan haline getiriyoruz hem de saatler içinde. Tabi burada Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti gerek duyulduğunda biz sizin için size özel konseptler bile hazırlamaktayız.  En güzel NİŞAN TÖRENİ olması için gerekli olan her şey kendi ekipmanlarımızda mevcuttur. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz bunu her şeyden önce bilmemiz gerekiyor.

Siz sadece konuklarınızı göz önüne alın ve onlarla sohbet etmek ve tanışmak için hazırlık yapın bunu unutmayın. Ekibimiz NİŞAN ORGANİZASYONU için sorun çıkmaması için her şeyin hazırlıklarını kendi yapmaktadır. Burada servis nereden olacağı ve bizim nerede duracağımızı söylemeniz yeterlidir. Geriye kalan her şeyi sizler için ekibimiz yaparak sizlere iş bırakmaz ve her şeyi kendi yapar. Bu ister SÖZ MERASİMİ olsun hiç fark etmez burada aradığınız her şeyi sizlere biz sağlıyoruz. Burada eğer istediğiniz gelecek konuklara minik minik hediyeler hazırlanması ise onunda ürünlerini hazırlıyorum. Genel olarak bize burada kişi sayısı vermeniz gerekmektedir sonrasında ise Nişan Hediyelikleri + İkramlıkları için yapılması gereken her şeyi tasarımcılarımız sizlere sunmaktadır.

Depomuzda bulunan Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerini mutlaka incelenimi öneriyoruz. İster çay yada kahve içmeye gelebilir hem de tüm ürünleri yerinde görebilirsiniz. Eğer sizlinde istediğiniz şık Nişan ise o zaman hemen sizleri davet edelim ve sizlerin seçeneklerde daha fazla almanızı sağlayalım. Tabi burada Nişan Catering Hizmeti için bir çok ekipman ve garson gibi seçeneklerden almanız gerekiyor. Siz arkanıza yaslanın bırakın ekibimiz saatler içinde istediğiniz Evde, Yazlıkta, Villada, Bahçede olsun orayı harika bir nişan mekanı haline getirebiliriz. Bu alanda uzman ekibimiz isterseniz adresinize geliyor eksik olan her şeyi sizler için buluyor ve sorunsuz bir hizmet almanızı sağlıyor.

Sizde işinizi şansa bırakmayın eğer doğru adımlar atarsanız sorunsuz bir nişan sizleri bekliyor. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL( 2 kişilik garson ekibi, nişan masası süsleme konsepti yanında arka fon süsleme, 60 adet nişan hediyelikleri anahtarlık, 5 adet bistro masa kurulumu, 30 adet ahşap sandalye kiralama, 60 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk ikramlar hepsi dahil. ). Hayalini kurduğunuz bir nişan için birçok Nişan Malzemeleri Kiralama konusunda ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunları karşılamak ise bizim işimiz sizlere her türlü ekip ve ekipmanları sunarak kolayca istediğiniz hizmeti almanızı sağlayabiliriz. Bu alanda herkes size bir çok bilgi verebilir. Ama doğru bilgi almak çok önemlidir. Bunu sizlere sağlayacak olan İSTANBUL ESENLER NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde olduğumuzu unutmayın. Sizlere doğru bilgiler sunarak hem ekonomik hem de bütçe olarak uygun olarak hizmetler sunuyoruz.

Buradaki amacımız sizler için gerekli süsleme konsepti ve catering hizmeti için çalışmalar yaparak sunumlar sağlamaktır. En güzel benim nişanım olsun istiyorsanız bu zor ama imkansız değildir. Bunun için gerekli ekipmanlara sahip bir şirketiz. Bizler ilk günden beri kendimizi günden güne büyütmeyi hedefledik ve bu yolda sürekli olarak son model ekipmanları tasarladık. Sadece bunlar değil mesela sizlere muhteşem bir NİŞAN KOKTEYLİ içinde hizmet sağlayabiliriz. Burada masa kurulumlarından servis personellerine kadar her şeyi sizler için biz sağlıyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki eğer nişan olacak yerin küçükse ve çok davetliniz olacaksa bunu mutlaka değerlendirmenizi öneririz.

Hem mekan alanında yararlı olacak hem de gelen konukları mutlu edecek bir hizmettir. En çok zaten bu alanda KOKTEYL ORGANİZASYONU bu nedenlerden dolayı tercih edilmektedir. Tabi birde işin ekonomik kısmı var daha uygun bütçelerle sunulduğu içinde özellikle herkes tarafından çok beğenilmekte ve sevilmektedir. Neden hala zaman kaybediyorsunuz hadi rayın müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi alın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir