Genel

İstanbul Başakşehir Açılış Organizasyonu

İstanbul Başakşehir Açılış Organizasyonu için sizlere kurumsal olarak etkinlik hizmetleri suna ve her zaman daha iyi hizmeti amaçlayan şirketler arasındayız.  Amaç olarak edindiğimiz her zaman müşteri memnuniyeti ve en başarılı etkinlikleri sizlere sunmaktır. Her zaman bilgi almak istediğiniz zaman bizleri arayıp tekliflerimizi müşteri danışmanımız dan öğrenebilirsiniz. Şimdi sizlere başarılı bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerekir gibi detaylı olarak sunumlar yapacağım. En başarılı etkinliklerin olmasını sağlayan tabiî ki bu işte uzman firmalardır. Eğer detaylı olarak bir arama yaparsanız bir çok örnekler karşınıza çıkacaktır.

Burada ilk olarak yapılması gereken doğru ekibi bularak onlardan profesyonel olarak hizmet almaktır. Burada tanıtımda faydalı olacaklar arasında olan Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerin en başında gelmektir. Tabi dans eden Palyaço Hizmeti olmasında unutmamak gerekir. Bunların yanında aslında bir çok seçenek var ama biz sizlere en iyileri öneriyoruz. Burada sizlerin daha çok dikkat çekmesini sağlayacak olan Pamuk Şeker + Popcorn Makinesi Kiralama seçeneklerimize var. Mesela inanılmaz bir izdiham olmasını sağlar ve herkesi mekanın önüne çeker bu yüzden mutlaka bunda seçenekler arasında yer alması gerekmektedir.

Burada sunduğumuz etkinlikleri dilerseniz Market ve Mağaza Açılışları için kullanabilirsiniz. Tabi Cafe, Restoran gibi tanıtım gerektiren bir çok yer içinde oldukça uygun olarak sunulmaktadır. Zaten uzman İSTANBUL BAŞAKŞEHİR AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI sizleri bunu detaylı olarak bilgilerini sağlayacaktır. Sizlere sunacağımız seçenekler arasında hem bütçenizi zorlamayacak hemde başarılı sonuçlar alacağımız etkinlikler için örnekler sunuyoruz. Diğer yandan Açılış Süsleme oldukça dikkat çeken ve müşterileri çeken bir mıknatıs gibi materyallerden olmaktadır. Burada en güzel Balon Süsleme nasıl yapılır derseniz bu tamamen sizin bütçemizle ilgilidir. Önemli olan mekanın görünen ve dikkat çeken yerlerini süslemek oldukça doğru bir karar olmaktadır. Bu yüzden İş yeri Açılışları için en güzel dekorasyon çalışmaları balonlarla gerçekleşmektedir.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( sunucu ve ses sistemi kiralama, pamuk şeker makinesi temini, 1 kişi maskot temini, 2 palyaço kiralama, uzun tahta bacak, 30 metre zincir balon süsleme her şey dahildir.) .Burada sunacağımız AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere Mağaza, Eczane, Güzellik Salonu, Emlak Ofisi gibi bir çok mekan için kullanabilirsiniz. Öncelikle harika bir müziğin olduğu bir yandan garsonların ellerinde tepsilerle dolaşarak hizmet vermesini hayal edelim. Trio Müzik Grubu en güzel şarkıları gelen konuklar için çalarken bir yandan Karşılama Hostesleri gelen konukları karşılasın bu şekilde olursa her şey çok güzel olacaktır.

Tabı bunların planlamasını yapacak İSTANBUL BAŞAKŞEHİR AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasından biriyle görüşerek hizmet almanız gerekmektedir. Deneyimli şirketler en doğru yolları size göstererek bir çok sorunun önüne geçmektedir.Tabı sizlere sunulacak olan Açılış Kokteyl Menüleri de önemli bütçenize göre sıcak ve soğuk ikramlardan istediğiniz siparişlerden verebilirsiniz. Müşteri danışmanlarımız sizleri dinler ve en uygun bütçeli paketleri sizlere sunarak kolayca tercih yapmanızı sağlayacaktır. Tabı bu tarz etkinlikler aceleye gelmez ortalama 1 hafta öncesinden görerek hazırlıklar yapılması etkinlik alanında çıkacak sorun olmamasını sağlamaktadır. Bu yüzden hazır paketler her zaman iyi sonuçlar verir ve ekonomik olarak sunulmaktadır. Sizin için iyi çalışmaları yaparak hizmetler sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 4 kişi servis personeli, 2 kişilik karşılama hostesi, 15 adet bistro masa kiralama, 3 kişilik trio müzik grubu, 150 kişilik açılış kokteyl menüsü ikramları her şey dahildir. Burada sizlere sunduğumuz örneklerle birlikte Kokteyl Organizasyonu için bilgi almanızı sağladık. Tabi daha çok detay için bizimle görüşmeniz ve bilgi almanız gerekmektedir. Sizlere her zaman bir telefon uzaklığında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir