Genel

İstanbul Tanıtım ve Karşılama Mankeni – Servis Hostesi Garson Kiralama

Bir planladığız etkinliklerde çözüm ortağınız olarak sizin için deneyimli servis personelleri sağlamaktayız. Sağladığımız ekipleri özenle seçiyor ve sizler için fuar organizasyonu, açılış kokteyli, bayi toplantıları gibi bir çok gerekli etkinliklere gönderiyoruz. Buradaki amacımız çalışkan personelleri seçerek istediğiniz hizmeti almanızı sağlamaktır. Ekiplerimiz ise açılış mankeni, tercüman, barmen, fuar hostesi gibi farklı gerek duyulan etkinlikler için sağlamaktayız.

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası olmak üzere genel anlamda bir çok müşterimiz bulunmaktadır. Sadece garson, hostes, fotomodel değil gerek duyduğunuzda sizlere organizasyon şirketler içinde birçok kurumsal olarak hizmetler sunmaya hazırız. Bunların en başında kokteyl organizasyonu ve fuar catering hizmeti gelmektedir. Ama siz kendi yiyecek içeceklerinizi alıp sadece ikram hostesi, garson servisi istediğinizde bu tarz ekiplerde sizlere kendi bünyemizden karşılamaktayız.

İhtiyacımız olan nişan töreni, düğün organizasyonu, seminer, lansman, konferans gibi neye ihtiyaç duyduğunuzu belirmektir. Bizde bu görüşmeden yola çıkarak sizin için tanıtım mankeni, fuar stant hostesi, tanıtım fotomodeli gibi ekipleri sağlayabiliriz. Kolayca tercih yapmanız için sizlere hazırladığımız paketlerimizi istediğiniz zaman inceleyebilir müşteri temsilcimizden kolayca bilgi alabilirsiniz. Eğer kurumsal organizasyonları için tüm etkinlik için yardıma ihtiyacınız varsa catering kokteyl menüleri, fuar ikramları, açılış için karşılama mankenleri gibi hepsi içinde yardımcı olmaya hazır bulunmaktayız. Her zaman bizimle gerekli hizmetleri paylaşabilirsiniz sizlere gerekli sunumları görsel olarak ta sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Rb Organizasyon Catering Açılış Hostesi – Karşılama Mankeni – Garson Kiralama Hizmetleri
Rb Organizasyon Catering Fuar Stant İkramları için Garson Hostes Kiralama Hizmeti
Rb Organizasyon Catering Barmen ve Bay Bayan Garson Kiralama Hizmetleri
Rb Organizasyon Catering Kokteyl Menu Sunum İkramlıkları
Kokteyl Organizasyonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir