Nikah Kokteyl Organizasyonları
Genel

Düğün Organizasyonları Süsleme Kokteyl Hizmetleri

En güzel hikayelerin yazıldığı ve en mutlu anların başlangıcıdır düğün organizasyonu bunun içinde deneyimli bir planlama yapılması gereklidir. Doğru kararlar alınmalı sevilen renkler, müzikler istenilen bir ortam gibi çok bir detay var bu konuda. Tekne düğünleri, kır düğün kokteyli gibi olmasını istediğiniz tüm yerler için biz başarılı ekiplerimizle sizlere hizmetler sağlıyoruz. Mutlu gününüzü daha da mutlu olmasını sağlamak için sizlere özel düğün süsleme konsepti ve şık masa sandalye modelleri hazırladık.

Birçok yerde olmayan cam ve çiçek konseptlerinden oluşan bu ekipmanlar bir çok müşterimiz tarafından oldukça tercih edilmektedir. Sağladığımız etkinliklerin arasında düğün kokteyl organizasyonları en başta yer almaktadır. İster ayakta isterseniz kilise düzenli bizim elimizde sizlere sunabileceğimiz birçok farklı seçenekler bulunmaktadır. En başta dilerseniz depomuza yada ofisimize gelerek sunduğumuz bir çok düğün ekipmanları kiralama için görsel açıdan incelemenizi önermekteyiz.

Tüm dostlarınız ve aileniz için harika tatlardan oluşan düğün kokteyli için catering menü ikramları paketlerimiz hazır. Bü hizmeti ise servis hostesi ve garson kiralama hizmeti sağladığımız ekiplerimiz sağlamaktadır. Düğün alanına geldiğinde ise kendilerine masalarına gösteren ve yardımcı olan karşılama hostesleri de seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Süsleme seçeneklerimizde sahne kurulumu, gelin takı çiçek süsleme, özel büyük boy şamdan ve çiçek dekorları, beyaz halı gibi çok çeşitli hizmetimiz mevcuttur. Eğer renklerden seçim yapmak isterseniz de masa üste süsleme çeşitlerimiz oldukça fazladır. Bunu örnekleri ise supla, canlı çiçek, arka plan dekoru, kumaş ve tül süslemesi de gibi bir çok farklı sunduğumuz çeşitleri düğün organizasyon firmaları arasından bizden temin etmeniz çok kolaydır.

Düğün Organizasyonu – Masa Sandalye Süsleme – Nikah Masası Kiralama
Düğün Organizasyon Firmaları – Sahne Kurulumu – Çiçek Süsleme Dekorasyonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir