Genel

İstanbul Bakırköy Organizasyon Şirketleri

İstanbul Bakırköy Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sadece çözüm odaklı hizmetler sağlıyoruz. Burada sizlere sunacağımız profesyonel etkinliklerde en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Yetişkin Doğum Günü Partisi için sunduğumuz Catering Hizmetleri ve Organizasyon çalışmalarımızı burada sizlerle paylaşıyorum. Öncelikle arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanlarla eğlenmeyi çok istediğinizi biliyoruz. Bu yüzden en güzel eğlencelerden oluşan paketleri sizler için hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz. Eğlenmek için ilk olarak DJ + Ses Sistemi Kiralama ile başlayabiliriz sunumlara. Arkasından tatbiki Kokteyl Organizasyonu konsepti oluşturmakla başlıyoruz.

Burada konuklarınız için hazırlayacağımız kokteyl menüleri ve içecek servisleri ile sizin hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Biz sizler için İSTANBUL BAKIRKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sizin için tüm gerekli her şeyi yapmaya hazırız. Bu parti Evde, Bahçede, Yazlıkta, Villada olsun sizler için en iyi hizmeti vermeyi sağlarız. Sırada kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama + Süsleme için sizlerle bilgiler paylaşacağım. Burada ilk olarak zaman çok önemli bu yüzden 10 gün öncesinden tasarımcılarımızla görüşerek bilgi alıp onaylamasanız gerekmektedir. Burada gerekli olan doğum günü hediyelikleri, ikramlıkları, arka fon afiş gibi her şeyi kapsayan sizlere farklı paketler sunuyoruz.

Bu şekilde olunca oluşabilecek eksiklerinde önüne geçiyoruz sizde bu paketlerden yararlanmak isterseniz tasarımcılarımızla görüşerek bilgi alabilirsiniz. Şimdi ise eğlencenin ön planda olduğu yarışmalar ve oyunlarla dolu Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için sizlere vereceğimiz etkinlik hizmetlerini buradan inceleyebilirsiniz. İlk olarak sizlere en çok tercih edilenlerden anlatmaya başlıyorum. Burada en çok talep edilen Doğum Günü Palyaçosu olmaktadır. Tabı onun yanında ikinci sırada Sihirbaz Kiralama bu etkinliklerin içeriği hakkında bilgi sağlıyorum. Birinci etkinlik Palyaço Kiralama çocuklarla iyi anlaşan oyun abisi yada ablası çocuklara bir çok yarışma sunmaktadır. Çuval yarışı, zıp zıp, dart, mantar topluyorum, halat çekmeceli,  sosis balonlardan şekiller ve yüz boyama etkinliği yapmaktadır. Doğum Günü Sihirbazı ise çocuklara 40 dakikalık harika bir sihir numaraları yapmaktadır. Yanında getirdiği kocaman çantasında neler yok ki ayrılmayan çemberler, halka geçirme, yuvarlanan ışık değiştiren top, hadi şapkadan tavşan çıksın gibi bir çok sihri özellikle doğum günü çocuğu ile yaparak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. En harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU için yapılması gereken bir çok şey var sizlerle burada paylaşıyorum. Öncelikle istediğiniz renkleri ve konseptleri belirlemekle başlayabiliriz. Herkesin vardır bir hayalı düğün için işte burada bizimle tüm istediğiniz her şeyi paylaşırsanız sizlere burada istediğiniz bir düğün olması için tüm ekibimizle birlikte çalışabiliriz. Tabi sadece bizimle değil çalışmayı düşündüğünüz

İSTANBUL BAKIRKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile de aynı şekilde mutlaka her şeyi paylaşın. Burada seçim ve paylaşım olarak sadece bu işi yapan kurumsal firmalarla görüşerek yapmanız. Her zaman sizlerin bir adım önde olmasını sağlayacaktır. Ayrıca Düğün Malzemeleri Kiralama da çok önemli burada seçenekleri fazla şirketler sizlere bir çok örnek sunabilir. Özellikle Düğün için Masa Sandalye Kiralama modellerine bakarak seçim yapabilirsiniz. Burada istediğiniz Düğün Süsleme Hizmeti sizin istediğiniz renklerde ve konseptlerde yapılmaktadır. Bizler amaç olarak ilk günden bu yana sizlere seçenekler konusunda daha çok hizmet vermeyi amaçladık.

Bu yüzden bizim Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimiz çok fazla olup sizlere şık tasarımlı ürünlerle hizmet sağlıyoruz. Bunlar  Saray konsepti vazo şeklinde Çiçekli Gelin Yolu Süsleme, Çok büyük kalp şeklinde Düğün Arka Fon Kiralama olmaktadır. Yanında ise Beyaz Halı ve Nikah Masası Kiralama gibi farklı seçeneklerle sunulmaktadır. Tekne düğünü, bahçe düğün organizasyonu, kır düğünleri, plaj düğünü gibi hepsi için sizlere farklı seçeneklerle hizmet sağlarız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 150 adet tiffany sandalye kiralama, 10 adet kokteyl masası, gelin yolu ve düğün tağı süsleme, 2 karşılama hostesi her şey dahildir.)  Ben çok masraf etmek istemiyorum yada benim düğünüm sade olsun isterseniz sizlere burada KOKTEYL ORGANİZASYONU için öneri sağlayabilriz.

Ayrıca konuklarınıza genel olarak gençlerden oluşuyorsa bu hizmet tam size göredir. Artık sadeliğin simgesi haline gelmiş DÜĞÜN KOKTEYLİ için gerekli olan her şeyi sizlere karşılıyoruz. Siz sadece gelen konuklarımızla ilgilenin geriye kalan her şeyi biz sizler için profesyonel olarak sağlıyoruz. En çok evde yapılmasını tercih  ediliyor fakat SÖZ ORGANİZASYONU için gerekli olan ekipmanları sizlere biz sağlayabiliriz. Siz sadece gelen konuklarımızla çay ve kahve için gerisini sizler için ekibimiz sağlayacaktır. Burada bir çok eksikler olabilir Sandalye Kiralama, Gelin Tagı Kiralama, Ev Süslemesi, Nişan Masası İkramlıkları ve Hediyelikleri gibi bir çok ayrıntıdan oluşan her şeyi sizlere paketler olarak sunuyoruz. Sizler bunları düşünmeyin bırakın İSTANBUL BAKIRKÖY NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizin için gerekli her şeyi sağlasın.

Bu ister Söz Merasimi ister Nişan Töreni olsun hiç fark etmez. Hepsi için bir birinden güzel sunumlardan oluşan paketler hazırladık. Sizler için ekibimiz tüm ayrıntıları düşünüyor ve eksik olan ne varsa onları sizler için tedarik ediyor. İhtiyacınız olan Nişan Malzemeleri Kiralama alanında çok çeşitli ekipmanlarla sizlere hizmet sağlamaktayız. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL (50 kişilik nişan masası hediyelikleri, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 kişi servis hostesi, nişan arka fon kiralama, ev süslemesi, 5 adet bistro masa,  35 adet beyaz tiffany sandalye kiralama.). Sırada sade olsun güzel olsun  diyen müşterilerimiz için Açılış Kokteyl Organizasyonu için onlara bilgiler vereceğim. Bu tarz etkinlikleri genel olarak kurumsal markalar daha çok yapmaktadır.

Yada sade bir AÇILIŞ KOKTEYLİ isteyen müşterilerimiz talep eder. Burada Kuyumcu, Mağaza, Eczane, Otomobil Galerisi gibi yerlerinde oldukça istediği hizmetlerdendir. Burada daha misafirleri kapıda hazır bekleyen Karşılama Hostesleri ile gelecek konuklarda prestij kazanmak artık çok kolay. Sonrasında ise garson ve servis hostes ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak tüm konuklara ikramlıklar la hizmet sağlamaktadır. Sizlerin istediği renklerde kurduğumuz bistro masaları gelecek konukların sayısına göre ayarlıyoruz. Bu yüzden menü isterken masaların sayısı ve nereye kurulacağında kararlaştırırsanız çok önemlidir. Şimdi ise başarılı işleri başarılı şirketler yapar diyoruz AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere gerekli bilgileri veriyoruz.

Burada tanıtım ve reklam için sağlam bir ekiple bunu yapmak mümkün tabi olacak etkinliklerde öncesinden kararlaştırmak gerekiyor. Öncelikle hemen Açılış Süsleme ile başlayalım mekanın uygun yerlerine Balon Süsleme uygulaması yapalım. Onun sonrasında ise 3 kişilik bir  palyaço hizmeti yaparak el ilanları ve baskılı balonları dağıtımını yaptıralım. Tabı en güzel slogonlarla Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama da olmasa olmazlardan olmaktadır. Bir yandan müzikler eşliğinde palyaçolar dans eder ve sunucumuzda anons yaparak dikkatleri mekana toplamaktadır. Tabı burada olması gerekenlerden olan Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı özellikle çok tutanlar arasındadır. Bazen İşyeri Açılışı sırasında kocaman uzun kuyruklar oluşmaktadır herkes tarafından da mutlulukla karşılanır.

Sunacağımız bu hizmetleri Market, Kasap, Manav, Mağaza İş yeri Açılışları için kullanabilirsiniz. Eğer karar verdiyseniz İSTANBUL BAKIRKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizlere ulaşabilirsiniz. Burada kolay tercih yapmanız açısından sizlere bir paket paylaşımı yapacağım. Bu şekilde olunca bütçeler hakkın dada bilgili olmanızı ve neler olacağı gibi seçenekleri sizlere sunmuş olacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  ( 1 adet patlamış mısır arabası kiralama + dağıtımı, sunucu ve müzik sistemi temini, 1000 adet baskılı balon, 1 adet fly tüp temini, uzun tahta bacak, 2 kişilik dansçı palyaço kiralama, balon süslemeleri her şey dahildir. )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir