Genel

Açılış Hostesi Karşılama Mankeni

Artık birçok kurumsal marka açılış organizasyonları için özellikle dikkatleri üzerine çekmek ve tanıtım için görsel açıdan tanıtım mankeni, karşımla hostesi tercih etmektedir. Başarılı ve bu işlerde deneyimli ekibimiz sizlere çözüm odaklı çalışmalar sağlamaktadır. Çalışmalarımız arasında sizlere sunacağımız birçok seçenek bulunmakta bunlardan biri ise kokteyl organizasyonu, catering hizmetidir. Bunlara ek olarak ikram servis hostesi, garson temini gibi birçok açılış personellerini sizlere sağlamaktayız.

Özellikle kurumsal bayi açılışları, Çalışma ekibimizi istediğiniz konseptler de giyinerek sağlıyoruz mesela beyaz gömlek siyah etek yada logonuz, markanızın renklerinde şık bir şekilde gelecek konuklarınızı açılış ikramlıkları gibi hizmetleri sağlamaktadır. Konuklarınız açılış esnasında mekana giriş sağlarken karşılama mankenleri ve fotomodel ekibimiz tarafından hoş geldiniz diyerek sizleri temsil etmektedir. Bu çalışmalarımızın yanında ikram servis hostesleri ve bay bayan garson ekibimiz de ellerinde tepsilerle dolaşarak yiyecek içecek hizmeti sağlamaktadır. Hizmetlerimiz bununla sınırlı değil istediğiniz renklerden oluşan bir balon süsleme yada bistro masa temini gibi hizmeti de sizlere kendi ekipmanlarımızla sunabiliriz.

İlk günün değeri biliyor ve sizlere bunun için yıllarca açılış hostesleri, , tanıtım fotomodelleri, karşılama hostesleri sunuyoruz. Eğer bununla birlikte başka bir hizmet almak isterseniz sizlere balon süsleme, ses sistemi, konfeti gösterisi gibi her şeyi İstanbul organizasyon şirketleri içinde başarılı bir çalışma ile sunmaya hazırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir