Genel

İstanbul Arnavutköy Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Arnavutköy Doğum Günü Organizasyonu için hem çocuklara hem yetişkinlere profesyonel parti hizmeti sunmaktayız. Ayrıca tüm partiler için gerekli olan malzemelerime kendi bünyemizden sizler için sağlıyoruz. Ne zaman bilgi almak isterseniz DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME KONSEPTİ için sunumlarımızı sizlere gösterebiliriz. Tabi sunduğumuz kişiye özel süsleme konsepti için istediğiniz Doğum Günü Hediyelikleri + İkramlıkları gibi her şeyi sizlere karşılıyoruz. Burada en önemli olansa gelen konuklara hediyeler vermek ve hazırlamak oldukça önemlidir. Tabi bunun için bazı yapılması gereken Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti gibi her şeye kolay ulaşmanızı sağlıyoruz. Sizler yeter ki 10 gün öncesinden bizimle her şeyi kararlaştırın ve sunduğumuz görseller yada yazılardan birini beğenin.

Sonrasında ise tasarımcılarımız sizlerin istediği ürünleri hazırlar ve sunumlar yaparak sizlere sunmaktadır. Süsleme seçenekleri arasında Doğum Günü Arka Fon Kiralama + Süsleme +AFİŞ gibi her şeyi sizlere konsept olarak sunmaktayız. Profesyonel seçenekleri sizlere DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için sunarak hayatınızda mutlu günler sağlıyoruz. Sıra bizler için dünyalar kadar değerli olan çocuklarımız için neler yapıyoruz, nelere dikkat edilmesi gerekiyor burada sizlere her şeyi anlatacağım.  Öncelik olarak ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için sunduğumuz etkinlikleri sizlere sırasıyla burada anlatacağım.

En çok partilerde gördüğümüz Bay Bayan Palyaço Kiralama da neler olduğunu anlatalım. Palyaçolar ilk olarak sosis balon dağıtımı ve yüz boyama figürleri yaparak çocukları parti havasına sokarak hazırlamaktadır. Tabi bu Doğum Günü Palyaçoları özellikle mandal toplanmaca, bowling, halat çekmece, çuval yarışı, mıknatıslı dart atmaca gibi oyunların hepsini yanında getirdiği çanta ile çocuklara oyalatmaktadır. Peki palyaçoları konuştuk bu seferde Sihirbaz Kiralama için neler gerekli ve nasıl sunumları hepsini anlatalım. Sihirbazlar kocaman bir çantası ile parti mekanına gelir içinde neler yok ki dolu sihir malzemesi var ve harika bir gösteri sunar.

Her zaman en çok tercih edilenlerin arasında yer alan Doğum Günü Sihirbazı özellikle muhteşem bir etkinliktir. Burada paralarım kayboldu, şapkadan tavşan çıkarma, çiçek bir anda yandı, bez sopaya dönüştü demir zincir bir türlü ayrılmıyor gibi bir birinden güzel gösteriler sizleri bekliyor. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( sihirbaz hizmeti, çocuk masa sandalye kiralama, balon süsleme, şişme oyun alanı kiralama, patlamış mısır arabası temini, palyaço servisi hepsi dahil.). Sırada sürekli olarak çocukları anlatmayı bırakıyor ve şimdi sizlerle birlikte YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için neler yaptığımızı anlatalım biraz bakalım. Burada konsept olarak Kokteyl Organizasyonu olduğunu unutmamak gerekir. Tema olarak kullanılacak olan her şeyi bizler sizlere sağlıyoruz. Tabi gelecek konuklar için en başta Catering Hizmeti gelmektedir. Burada her şey den önemli olan Catering Servisi genel olarak uzman garson ekibimiz tarafından sağlanıyor. Hem düşünsenize bir yandan DJ Hizmeti kullandığı Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarının yayın yaptığı en güzel müziklerin yayınlandığı çok güzel olacaktır.

Dilerseniz parti öncesi dj le görüşebilir yayın yapılacak müzikleri siz belirleyebilirsiniz. Tabi konukların sayısına göre bistro masa kurulumu da gerekmektedir. Bunların hepsini sizin için biz sağlıyor ve sorunsuz bir parti olması için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Parti ve catering hizmeti sunan İSTANBUL ARNAVUTKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde olduğumuzu lütfen unutmayın. Her şeyin kolay her şeyin güzel olması çok zor değildir doru kişiler uzmanca sizlere parti sunduğunda her şey eğlenceli geçmektedir. İstediğiniz zaman gerekli olan sunumlar için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Bu konuda sizlere tasarımcılarımız ve müşteri temsilcimiz gerekli tüm bilgileri saplamaktadır. Eğer Doğum Günü Balon Süsleme için fikre ihtiyacınız varsa sizlere görsel anlamda bir çok resim sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir