Genel

İstanbul Esenler Açılış Organizasyonu

İstanbul Esenler Açılış Organizasyonu için aradığınız işinde başarılı ve profesyonel hizmetler sunan bir şirket ise o zaman doğru adrestesiniz. Profesyonel çalışan personellerin yanı sıra son model ve son sistemi ekipmanlarımız lada çalışmalar yaparak kendimizi günden güne geliştirmeye devam ediyoruz. Sürekli olarak bir çok kurumsal markaların danışmanı olarak AÇILIŞ ORGANİZASYONU için çalışmalar sunarak hizmet verdik. Ve her zaman hedef olarak şunu belirledik etkinlik hizmetinde başarılı sonuçlar alarak daha iyisi için çalışmak. Bu şekilde çalışmalar yaptığımız için hep ekip ve ekipmanlarımızı geliştirerek daha da profesyonel hizmetler sunduk. Burada önemli olan başlangıçların güzel olması ilk deyip geçmemek gerekir. İlk günü iyi değerlendirerek daha kısa sürede müşterilerimizse kavuşabilir ve güzel satış yakalayabiliriz.

Tabi bir çok farklı CAFE, MAĞAZA, MARKET, KASAP gibi İŞ YERİ AÇILIŞLARI için farklı sunumlardan oluşan paketler önerdik. Ve müşterilerimizde bizim sunduğumuz paketlerle iyi sonuçlar elde ettiler. Tabi doğru seçim yapmak başarılı bir açılış yapmak kadar önemlidir. Tabi burada çalışmak istediğiniz şirketinde sizlere sunacağı önerilerde önemli ama ilk etapta bütçeniz dahilinde paketleri incelemeniz daha iyi olacaktır. Bu bilgilerle en  iyi sonuçlara almak için İSTANBUL ESENLER AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ size vereceğini unutmamak gerekir. Kulakdan dolma yanlış bilgileri veren yerlere inanmayın işi gerçekten bu hizmet için emek verenlerden almak gereklidir. Burada sizlere sunulan paketleri mutlaka değerlendirin hem bütçe için hemde çalışan personeller açısından oldukça etkili bir çalışma olacaktır. İlk önce çalışmalar yapmadan önce herkesin hoşuna gidecek dikkat çekecek bir Açılış Süsleme ile start vermek çok önemlidir.

Dekorasyonda kurumsal renklerinize uyumlu Balon Süsleme yapılırsa etkisini sizde görürsünüz. Sonrasında hazırlattığınız el ilanlarını Palyaço Hizmeti sağlayarak tüm cadde ve sokaklarda dağıtarak reklam hizmeti için yardımcı olmaktadır. Tabi Sunucu ise alacağı bilgiler doğrultusunda en güzel sloganları söyleyerek mekanın önünden geçen herkese duyuru gerçekleştirmektedir. Tabi bunun için Ses Sistemi Kiralama alınması ve kurulumu daha öncesinden yapmak gerekmektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI  2750TL ( 80 metre balon süsleme, pamuk şeker arabası kiralama, 2 kişilik el ilanlarını dağıtmak için palyço servisi, 4 adet bistro masa kurulumu, sunucu hizmeti, ses sistemi kiralama her şey dahil ).

Şimdi sizlere anlatacağım en güzel ve en çok saygınlık kazandıracak etkinliklerden biri olan AÇILIŞ KOKTEYLİ nasıl yapılır, dikkat edilmesi gerekenler gibi bir çok bilgiyi paylaşıyorum. Her zaman ilk olarak bu tarz etkinlikleri İş Toplantıları, Dernek, Şirket Ofis Açılışları gibi yerler daha çok tercih etmektedir. Mobil olarak kurulumları gerçekleştirdiğimiz bu tarz kokteyllerde özellikle herkes kolayca faydalanmaktadır. Ve masa kurulumlarını ona göre dizayn eder servisi de ona göre hazırlıyoruz. Eczane ve Kuyumcu gibi yerler içinde halka açık olarak bu hizmeti yapıyoruz komşular, dostlar, arkadaşlar gibi tüm davetlilere yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktayız. Bunu kaliteli ve taze ürünler sunan İSTANBUL ESENLER AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI genelinde biz hizmet sağlamaktayız. Sunduğumuz hizmetler gelecek kişi sayısı ve istenilen menülere göre farklılık göstermektedir. En başarılı Kokteyl Organizasyonu için bize istediklerinizi bildirmeniz yeter ki olacaktır. Sizlere Catering Hizmeti ve Organizasyon alanında her türlü ekipmanları sağlayabiliriz.

Özellikle Karşılama Hostesi ve Müzik Grubu Kiralama gibi bir çok seçenekle hizmetinizde olacağız Tabi bu tarz etkinliklerin özellikle KLİNİK, OFİS, RESTORAN gibi yerler için uygundur fakat mutfak gerekebilir bu yüzden müşteri temsilcimizden alabilirsiniz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 100 kişilik açılış catering menü ara sıcaklı ikramlar, 4 kişilik garson kiralama, 50 metre balon süslemesi, 3 kişilik müzik grubu kiralama, 1 kişilik karşılama hostesi, 10 adet kokteyl masası temini her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir