Genel

İstanbul Tuzla Nişan Organizasyonu

İstanbul Tuzla Nişan Organizasyonu için hazırladığımız konseptler ve catering hizmeti ile gerekli olan her şeyi karşılıyoruz.. Buradaki amacımız gelen konukların rahat etmesini ve bir birinden güzel yiyecek, içecek servisi yapmaktır. Sizin artık bu konuda kafanızı yormanızı gerek yok hem ekonomik hem de uzman bir ekipten hizmet almak sizin elinizde. Gelen konuklara neler yapılacağı nasıl karşılanacağı olduk kafa karıştıran bir iştir. Ama artık profesyonel ekibimiz sizlere her türlü hizmet konusunda kusursuz hizmet sağlamaktadır. Bu ister Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta Nişan Töreni yada Söz Organizasyonu olsun tüm ekipmanlarımız hepsi için mobil olarak uygundur.

Bu yüzden gerekse ekipmanlar gerekse hizmetler konusunda bize güvenerek konuklarınızı ağılamak için teslim edebilirsiniz. Burada biri ikisi yada üçü memnun olması değil genel olarak tüm davetlilerin hepsinin beğenisi kazanmaktır önemli olan.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL (  nişan hediyelikleri ikramlıkları 65 adet,  35 adet sandalye kiralama, nişan tagı kiralama, nişan catering menüsü 65 kişilik soğuk ikramlar, nişan masası süsleme ve kiralama konsepti, bistro masa temini 4 adet, ev süsleme hepsi dahil.) Bizden aldığınız Nişan Ekipmanları Kiralama servisimizde sizlerin istediği yere kadar taşıyor ve masanın kurulumuna ve konseptine kadar biz yapıyoruz. Amacımız burada sizlere her zaman için farklı çözümler sunarak mutluluğunuza ortak olmaktır.

Konuk daveti için misafirler gelmeden ortalama beş saat öncesinde nişan mekanı yerine gelmekteyiz. Sizlere profesyonel çözümler sunacak İSTANBUL TUZLA NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde sunumlarımızı incelemenizi rica ediyoruz. Burada ilk olarak sizlerin istediği Nişan Catering Hizmeti hazırlanmaktadır. Bunun için mutfağınızı kullanmamız gerekiyor ve istediğiniz menüde sizler ikramlıkları hazırlıyoruz. Ekibimiz bir yandan da bistro masaların kurulumu ve Nişan Masası Süsleme Konsepti için hazırlıkları yapmaktadır. Ortalama zaman olarak 2 saat öncesinde işimizi bitirir ve sadece konuklarımızı beklemeye başlarız. Burada biz her bir detay için özen gösteriyoruz yeter ki etkinlik sonu başarılı sonuçlar alarak herkesi memnun etmektir.

Dilerseniz ekibimiz misafirlerinizi kapıda karşılar ve nişan alanına kadar eşlik ederek yardımcı olmaktadır. Bunu her şirket size sunmaz bazı Nişan Catering Firmaları yiyecek ve içecekleri bırakır gider. Biz asla öyle bir şirket değiliz ürünlerin taşınmasından hazırlanmasına ayrıca sunumuna kadar ilgilenerek her şeyi biz yapıyoruz. Size bıraktığımız ise misafirlerinizle koyu koyu sohbetler yapıp tanışmak ve kaynaşmaktır. Yapılacak olan çay, kahve, cola, limonata gibi ikramlarında belli bir aralıklarla gelen konuklara sunuyoruz. Biz gerekli olan her şeyi NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere hazırlayıp getiriyoruz. Sizlerin hiçbir şey yapmanıza gerek yok bize sadece mutfak gösterin Nişan Malzemeleri Kiralama aldığınızda ürünlerin nereye geleceğini gösterin yeterli. Gerisini sizin adınıza bir yapacağımız harika Söz Merasimi yada Nişan Töreni olması için her zaman elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Tabi seçim olarak mekanınız küçük ama konuk sayımız fazla olursa burada sunacağımız seçenek ilk olarak NİŞAN KOKTEYLİ olur. Hem fazla yer kaplamaz ve diğer oturma düzenine göre daha uygun maliyetler çıkmaktadır. Biz seçeneklerde hep sizin istediğiniz gibi olması için ekipmanlarımızı sürekli olarak geliştirmeye çalışıyoruz. Sunduğumuz bir çok Nişan Süslemesi başka şirketlerde olmayan ve bizim tasarımcılarımız tarafından üretilen malzemelerden oluşmaktadır. Bu kadar çeşit nasıl olur derseniz hep hedeflerimizi ön planda tuttuğumuz için olmuştur. Birinci prensibimiz müşterilerimizin her zaman yanında olarak onların etkinliklerinde mutlu zamanlar biriktirmektir.

Eğer isterseniz tema olarak sizlere harika bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gerçekleştirebiliriz. Gerekli olan her şeyi nişan mekanına kadar getiriyor ve kurulumlarını da biz gerçekleştiriyoruz. Hem şık olsun hem de bütçesi uygun olsun diyorsanız bu hizmet tam size uygun şekildedir. Burada sizlere her zaman için profesyonel olarak destek vermeye hazırız istediğiniz zaman müşteri danışmanımızla bu bilgileri görüşebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz. Bu sunduğumuz etkinlikleri gönül rahatlığıyla alabilir ve hizmetlerimizden fay dalabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir