Genel

İstanbul Adile Sultan Sarayı Düğün Organizasyonu

İstanbul Adile Sultan Sarayı Düğün Organizasyonu için sizlere mükemmel ekipmanlardan oluşan süslemeler hazırladık. Bu Düğün Süsleme Hizmeti için sizlere bir çok seçenekler sunacağız. Özelikle sizlere için tasarımcılarımızın hazırladığı Düğün Tagı – Çiçekli Gelin Yolu –  Nikah Masası Kiralama seçeneklerini incelemenizi öneriyoruz. Ayrıca elimizdeki Düğün Süslemeleri herkesin elinde olmayan özel tasarımcılarımız tarafından yapılan ekipmanlardan oluşmaktadır. Burada Düğün için bir birinden güzel Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerimiz var. Sizler sadece seçim yapın gerisini profesyonel ekibimiz sizler için bunları sağlayacaktır. Buradaki amacımız sizlerin hayal ettiğiniz gibi bir düğün olmasını için tüm ekip ve ekipmanları sizlere sağlamaktayız.

Tabı ki herkesin hayalini gerçekleştirmek çok zor olur ama gerçekten bu işi severek yaparsan emin olun ki harika şeyler çıkıyor ortaya. Bunları düşünerek aldığımız ilham bizleri en başarılı Düğün Organizasyon Firmaları arasında yer almamızı sağladı. İlk günkü heyecanımızı hiç kaybetmedik sürekli olarak DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için kendimizi günden güne geliştirdik. İki amacımız vardı bir en güzel düğünleri en uygun bütçelerle gerçekleştirmek iki son model ekipmanlara sahip olmak sunduğumuz süsleme ekipmanlarını herkesin kolayca almasını sağlamak. Bu saydıklarımızı yapmak kolay olmadı ama şu anda Düğün Malzemeleri Kiralama servisimizde.

Depomuzda bulunan düğün süsleme malzemelerini yine kendi araçlarımızla sizler için çalışıyor. Bu şekilde olunca da istediğimiz bütçelerle sizlere hizmetleri kolayca sağlıyoruz. Biz yola bu şekilde çıktık şimdi İstanbul genelinde bir çok mekanla çalışıyoruz. Sadece Düğün Süslemeleri değil İSTANBUL ÜSKÜDAR ADİLE SULTAN SARAYI DÜĞÜN KOKTEYLİ  ve ORGANİZASYON HİZMETİ içinde bir çok ekipmanlar sağlıyoruz. Eğer düşünceniz varsa Düğün Catering Firmaları ile görüşerek güzel bir Kokteyl Organizasyonu düşünüyorsanız bizimde farklı aperitifler den oluşan menüler imiz var. Bu menüler ara sıcaklı olmak üzere hafif aperitifti ikramlardan oluşmaktadır.

Sizlerin istekleri doğrultusunda farklı Düğün Catering Menüleri ve Kokteyl Organizasyonu için bir sunum yapabiliriz. Tabı sadece catering hizmeti değil gerekli olan tüm ekipmanları sizlere kendimiz sağlıyoruz. Burada sizlere sunacağımız paket halindeki hizmetler hem avantajlı hemde görseli çok güzel ekipmanlardan oluşmaktadır. İster küçük ister büyük bütçe olsun bizim sunduğumuz doğru seçeneklerle istediğiniz gibi bir düğünün olmasını sağlayabiliriz.

Burada bizimle her şeyi paylaşmanız ve seçeneklerin arasından seçimler yapmanız yeterli olacaktır. Hiç zaman kaybetmeden müşteri danışmanımızla görüşürseniz en sağlıklı bilgileri kendinden alabilirsiniz. İstediğiniz gerekli sunumları sizlere sağlamaya ve bilgileri paylaşmaya hazırız.

ADİLE SULTAN SARAYI

Bulunduğu yer: Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim Ve Kültür Merkez

Adres: Kandilli, Vaniköy Cd No : 12, 34684 Üsküdar/İstanbul

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir