Genel

İstanbul Tuzla Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Tuzla Doğum Günü Organizasyonu için sizlere deneyim çalışan ekibimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla daima hizmetinizde olacağız. Burada yapmanız gereken sadece istediğiniz etkinlikleri belirlemek ve müşteri danışmanımızdan bilgi almaktır. Geriye kalan her şey çok kolay deneyimli ekibimiz sizlerin istediği gibi bir DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ olması için hazırlıklarını yapar ve etkinlik hizmeti sağlamaktadır. Biz ekibimize güveniyoruz ve en eğlenceli dolu dolu etkinlikleri sunacağından da eminiz. Burada ilk olarak sizi dinleyelim ve neler istediğinize karar verelim. İlk başlangıç olarak kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlere gerekli bilgileri vereceğim. Burada önemli olan Doğum Günü Masası Kiralama ilk olarak sunumlardandır.

Bu sunumların sonu yok tamamen tasarımcının hayal gücüyle alakalıdır. Ve bu işi doğru şekilde profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Tabi bunun bir hazırlık aşaması da var buda baskılar yapılmakta etiketler yapıştırılmakta gibi bir çok şey. Bu yüzden tasarımcımız sizden istediği süre ortalama 10 gündür. Bu şekilde anlaşma yapılarak hazırlıklara başladığımızda sizlere en şık tasarımları ekibimiz yapacaktır. En ihtişamlı Doğum Günü Arka Fon Kiralama ve Balon Süsleme için ekibimiz sizlere en güzellerini sunmaktadır. Her şeyi sizlere profesyonel olarak sunan İSTANBUL TUZLA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında her zaman öncü olduk. Örnekleri mutlaka resim galerisi bolümüzden bakarak yada müşteri temsilcimizden öğrenebilirsiniz.

Eğer merak ettiğiniz Doğum Günü Hediyelikleri + İkramlıkları ise bunu dilerseniz sizlere gerekli örnekleri sunarak kolayca karar vermenizi sağlayabiliriz. Amacımız her zaman sizlere hem güzel hem de çok ama çok mutlu partileri sunmaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASUON FİYATLARI 3500TL ( doğum günü masası kiralama ve süsleme konsepti, pamuk şeker arabası kiralama, palyaço servisi, doğum günü sihirbazı, şişme oyun alanı kiralama hepsi dahil.). Şimdi ise hep çocuklardan bahsediyoruz ya biraz büyükler yani Yetişkin Parti Organizasyonu için sunduğumuz her şeyi burada anlatalım. Öncelikle burada sunduğumuz parti etkinliği sorunsuz şekilde olması için sizlerin de bilgileri gerekiyor.

Bunlar masaların nereye kurulmasını istediğiniz ve servis nereden sağlanacağı hakkında birkaç bilgi bize yeterli olacaktır. İlk olarak DJ + Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerimizde kurulumlara başlarız. Ekibimiz bir yandan masaların düzenlemesini yapar istenmişse üzerlerine dekorasyon çalışmasını yapar ve bitirir. Burada profesyonel garson çalışanlarımız yiyecek ve içecekleri sürekli olarak tepsilerle servis ederek herkesin almasını sağlamaktadır. Catering servimiz aksaması için sürekli olarak yiyecek içecekler tazelenir ara ara dağıtımı sağlanmaktadır. Buradaki sunum ve temalar aynı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU oluyormuş gibi sağlanmaktadır. Tek fark bangır bangır müzikler çalar ve herkes çılgınlar gibi eğlenmektedir.

Çocuk Doğum Günü Partileri için patlamış mısır arabası kiralama, çocuk masa sandalye takımı, bubble show, maskot kiralama, robot dansçı gibi bir çok etkinlide sizlere sağlayabiliriz. En güzel etkinlikleri hazırladığımız ve partilerin bir numaralı yıldızları olan Çocuk Parti Organizasyonu için sunduğumuz eğlence dolu hizmetlerimiz sizleri bekliyor: Profesyonel bir Doğum Günü Sihirbazı +Palyaço Kiralama ne gibi etkinlikler yapar burada detaylı şekilde anlatarak size paylaşıyorum. Çocuklar hepimizi için çok önemlidir ve bu yüzden tüm detaylara dikkat ederiz. Ayrıca sizlere gönderdiğimiz personellerinde bu anlamda eğitimli olmasına çok ama çok dikkat ediyoruz.

En çok bizden talep gören etkinliklerin başında ise Doğum Günü Palyaçoları olmaktadır. Bunun en büyük sebebi ise çok uygun bütçelerle etkinlik için hizmet almaktan gelmektedir. Hem ekonomik hem çocukların çok sevdiği palyaçolar çok güzel eğlenceler sunar. Palyaçolar genel olarak tüm çocuklara yüz boyamalar ve sosis balondan şekiller yapar hediye eder. Yanında getirdiği çantayla oyun malzemeleri hazırlar bu oyunlar mandal toplamaca, dart, bowling, halat çekmece, zıp zıp, ip atlamaca gibi çok güzel oyun etkinliklerinden oluşmaktadır. Dolu dolu sihirlerin olduğu Sihirbaz Kiralama Servisi küçük büyük demeden herkesin gözdesi olmaktadır. Burada özellikle doğum günü çocuğu ile harika bir gösteriye imza atarlar. Eğer sizde mutluluklarla dolu bir parti istiyorsanız mutlaka sizlere sunacağımız etkinliklere göz atarak öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir