Genel

İstanbul Silivri Nişan Organizasyonu

İstanbul Silivri Nişan Organizasyonu için sizlere çok taze ikramlardan oluşan catering servisi ve son model süsleme konsepti ile hizmet vermeye hazırız. Her zaman düşünceleriniz bizim için çok değerli olmaktadır. Bu yüzden mutlaka sizleri tasarımcılarımızla görüştürerek karar almanızı sağlamaklayız. Düşüncelerinizi ne olursa olsun burada yapılacak tek hedef istediğiniz konsepti sizlere sunmaktır. Burada istediğini model süsleme konsepti olması için NİŞAN ORGANİZASYONU gerekli tüm seçenekleri sizlere sağlamaktayız. En önemlisi Nişan Süsleme Konsepti için sizlere sunduğumuz örnekleri bakarak beğenmenizdir. Kişiye özel konseptlerde istediğiniz bir resim yada sevdiğimiz yazılardan oluşan Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi her şeyi sizlere sağlamaktayız. Tabi sizlerin düşünceleri bu anlamda çok önemli önce sunumlar yaparak fikir almanızı sağladıktan sonrada çalışmalar yapıyoruz.

Genel olarak ortalama 10 gün öncesinden her şeyi kesinleştirmek gerekmektedir. Tasarımcılarımız sizlere sunduğu NİŞAN MASASI KİRALAMA ve SÜSLEME KONSEPTİ için mutlaka bakarak karar almanız gerekmektedir.  Burada özellikle konsepti tamamlayan Nişan Arka Fon Süsleme de oldukça herkes tarafından beğenilmektedir. Tabi burada kullanılacak olan Masa Sandalye Kiralama gibi birçok şeyi sizlere uzman ekibimizle sağlamaktayız. En akıllıca davranmak burada her şey den önce nişan alanında görüşmek çok önemlidir. Burada eksik olan her şey belirlemek oldukça çok gereklidir. Mekan neresi olursa olsun Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta NİŞAN TÖRENİ için gerekli tüm hizmetleri sizlere sunmaktayız. Burada sunulan her şeye dikkat etmek gerekir bütçelerin uygun olması burada sunulan paketlere göre sağlanmaktadır. Eğer sizde hem güzel hem ekonomik olsun derseniz burada ilk yapılması gereken hazır sunumlardan faydalanmaktır. Bu etap ta herkes kendi SÖZ MERASİMİ için en güzel olmasını ister. Ama tabi bunu sağlayacak olan profesyonel şirketlerdir ve ne zaman hizmet isterseniz sizlere yardımcı olacaktır.

Gelen konukların en iyi şekilde ağırlanması her şeyden önemlidir. Ve bir çok konuk bekleyen herkes bu konuda biraz panik yapar yada stresli olurlar. Her şeyi kenara bırakarak bu anlamda profesyonel destek almak sizi birçok sorundan kurtarmaktadır. Zaten bunu tamamen kendi imkanlarınızla yaparsanız istemeden bir çok soruna davetiye vermiş olabilirsiniz. Bu gibi sorunların olmasını engellemek için kesinlikle uzman bir ekipten destek almak gerekmektedir. Sizlere gerekli olan sunumlar sağlandıktan sonra size sadece seçim yapmak kalıyor. Her şeyi kenara bırakarak sadece gelen konuklarla ilgilenmek çok güzel bir seçim olacaktır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( nişan masası süsleme ve kiralama konsepti, 2 kişilik garson kiralama, 5 adet bistro masa temini, 50 kişilik nişan catering menüsü soğuk ikramlıklar, 25 adet ahşap beyaz sandalye kiralama, ev süsleme hepsi dahil.) Sizlere sağladığımız birçok Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizde bir birinden güzel konseptler hazırladık. Dilerseniz sizlere kendi depomuzda karşılayabiliriz burada her şeyi showroom şeklinde hazırlanmıştır. İstediğiniz yada beğendiğiniz Söz Organizasyonu için gerekli her şeyi ayırt etmeden sizlere sunmaktayız. Buradaki tek amaç sizlerin istediği gibi bir nişan olmasını sağlamaktır.

Yaptığımız birçok hizmet özellikle müşterilerimiz tarafından beğenilmekte ve oldukça talep görmektedir. Başarılı süsleme hizmeti ve lezzetli catering servisi ile sizlere İSTANBUL SİLİVRİ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde destek vermeye hazırız. Bu tarz etkinliklerde önemli olan sunumlardan önce gerçekten bu işleri yapmış ve başarılı olmuş olmak çok önemlidir. Bizim sizlere sağladığımız personellerimiz ve garsonlarımız hepsi deneyimli kişilerden oluşmaktadırlar. Ayrıca tasarımcılarımız kendilerinin hazırladığı Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerindeki ürünlerin çoğu kendileri aittir ve başka yerde bulunmamaktadır.

Herkes masa sandalyeli bir töreni istemiyor bazen de NİŞAN KOKTEYLİ için müşterilerimiz bizden hizmet almaktadırlar. Şık görünüşü ve güzel çeşitlerden oluşan beyaz konseptler gibi her şeyi sizlere biz sağlıyoruz. Burada gerekli olan bistro masa kurulumlar ve Ses Sistemi Kiralama gibi birçok hizmet gerekmektedir. İstediğiniz tarz müziklerin çalınması için DJ Hizmeti aldığınızda sizinle görüştürerek müziklerin kararını vermekteyiz. Sizler için en güzel tasarımlardan oluşan KOKTEYL ORGANİZASYONU için ne gerekliyse hepsini sağlamaktayız. Aklınıza takılan ne olursa olsun sizlere her konuda destek vermeye hazırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir