Genel

İstanbul Esenyurt Düğün Organizasyonu

İstanbul Esenyurt Düğün Organizasyonu için sizlere uzman ekibimiz ve son model ekipmanlarımızla çalışmalar yaparak hizmetler sağlıyoruz. Buradaki amacımız sadece sizlerin istediği bir düğün olması için ekibimizle birlikte en başarılı sonuçlar almaktır Sizde hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek isterseniz bunu sizin için biz yapabiliriz. Tabi burada en büyük etken son model Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizin çok yüksek olmasıdır. Bu ekipmanlara sahip olmamızın en büyük sebebi sizlere daha çok seçenek sunarak en güzel düğünleri gerçekleştirmek istememizdir. Burada sizden istediğimiz bazı bilgiler olacak bunlar özellikle sizlere yaptığımız sunumlarda beğendiğiniz Düğün Süsleme Konsepti için bize bilgi vermeniz gerekiyor.

Sonrasında ise sevdiğiniz renkler ve tabiî ki bütçenizi bilmemiz gerekiyor. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5250TL ( düğün tagı kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü atıştırmalık ikramlıklar, 40 adet beyaz sandalye kiralama, 4 kişilik servis personeli, masa kiralama 10 adet bistro, dj hizmeti, çiçekli gelin yolu + beyaz halı, ses sistemi kiralama hepsi dahil.)  Burada bütçeniz doğrultusunda sizlere en güzel sunumlarla bir düğün etkinliği yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Onun dışında ise gelecek konuklar için Catering Hizmeti ikramları ve Masa Sandalye Kiralama modellerini oldukça önemlidir bunlarında kararlaştırılması gerekmektedir. En çok süsleme konsepti sunan İSTANBUL ESENYURT DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başta olmaktan gurur duyuyoruz.  Burada sizlerle birkaç önemli bilgi paylaşacağım ilk olarak çalışacağınız şirket doğru seçmeniz gerekmektedir. Bunu en kolay anlamanın yolu sunduğu hizmetleri görsel olarak incelemektedir.

Ve ayrıntılı bir sözleşme yapıyor mu bunu da değerlendirmeniz gerekmektedir. Bunu yaparsanız son dakika sorunlarla karşılaşmanız gibi bir şey söz konusu olmaz her şey yazılı olduğu için kimsenin unutma gibi bir durumu da olmayacaktır. Bunun dışında eğer zamanınız varsa mutlaka ofislerine gidip onlarla bir toplantı yaparak neler istediğinizi söylemek oldukça doğru bir karar olacaktır. Hem Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerini yerinde görmüş olursunuz hem de yüz yüze bir sözleşme yapabilirsiniz. Bunları mutlaka değerlendirmeli ve sizlere sunduğumuz hazırlıklar, bilgiler, örnekleri değerlendirmenizi rica ediyoruz. Biz sürekli olarak tüm DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sözleşmeli olarak çalışmalar yapmaktayız.

Bu sözleşmelerde kullanılacak Düğün Süsleme modelleri ve Catering servisi gibi bir çok ayrıntı yer almaktadır. Bunları yapmamızın nedeni ise unutulma yada atlama gibi bir çok şeyin önüne geçerek sorunsuz bir etkinlik olmasını sağlamaktır. Tabi sadece bu değil biraz size bağlı farklı seçeneklerimiz arasında farklı modellerde var. Tabi buradaki hazırlıklar biraz daha farklı çünkü ayakta düzenli bir konsept oluşturuyoruz. Bu konsept genel olarak adı DÜĞÜN KOKTEYLİ olmaktadır ve çok geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Bu yüzden bizde bir çok düğünü bu tarz yapıyoruz. Herktesin eğlendiği güncel müzikler çalan profesyonel bir DJ ve kurduğumuz Müzik Sistemi Kiralama ekipmanlarıyla mükemmel bir gün olmasını sağlıyoruz. Burada sadece ses sistemleri değil gerekli olan aydınlatma ışıkları yada disko ışıkları olsun onları da sizlere sağlıyor ve istediğiniz yere mobil olarak kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Burada hiçbir şeyi kafanıza takmanız gerekmez bu konuda uzman ekibimiz sizlerin kendi düğününüzde misafir olmanızı sağlıyor. Ne gerekliyse onların hazırlıklarınızı yapıyoruz ve kusursuz olarak düğü n mekanı istediğiniz bir yer olmasını sağlıyoruz.

Eğer konsept olarak aklınızdan geçen KOKTEYL ORGANİZASYONU ise bunu size de önerir ve gerekli bilgileri sağlarız. Burada emin okunki her şey çok güzel oluyor sadece yaşlı konuklar için ortalama 30 adet Sandalye Kiralama yeterli olmaktadır. Ama gelecek konuklarınız çoksa bu sandalyeler yetmeyebilir. Bizimle gelecek konukların sayısını paylaşırsanız bizde size gerekli olacak her şeyin sunumunu yaparak kolayca bilgi almanızı sağlayabiliriz. Burada müzik seçiminden, catering hizmetine, ekipmanların hazırlıkları ve neler olacağı gibi her bilgiyi sizlere vermekteyiz. Zaman kaybetmeden sizde bizim mutlu müşterilerimiz arasına girmek için bize ulaşın bizde gerekli olan her şeyi sizler için sağlayalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir