Genel

İstanbul Başakşehir Organizasyon Şirketleri

İstanbul Başakşehir Organizasyon Şirketleri içinde sizlere kurumsal olarak çalışmalar yaparak etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Her zaman için bir adım önde olan firmamız sizlerin en mutlu günlerinizde yanınızda olmaktan gurur duymaktadır.  En çok tercih edilen EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için hep kendi evimiz olmaktadır. Burada aslında en mantıklı olan kararı vermişsinizdir. Ama biraz profesyonel bir yardım hiç fena olmaz sizlere en iyi hizmeti bu işi yapan şirketler sağlamaktadır. Herkes size bildiğini söyleyebilir ama işi gerçekten başarılı şekilde sağlayan firmalar doğru tercih olacaktır.

En başta yapılması gereken eğer az misafiriniz gelecekse panik yapmaya gerek yok eğer davetli sayınız otuz kişi üstüyse işte o zaman bir çok sorun oluşmadan kolayca engel olabilirsiniz.  Burada Söz Organizasyonu yada Nişan Töreni olması önemli değil genel olarak bizim zaten hazır olarak sunduğumuz paketler var. Profesyonel olarak çalışan NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ size ayrıntılı olarak bunları sunacaktır. İstediğiniz zaman Söz Merasimi ve Nişan Töreni İkramları gibi tüm etkinlikler için sizlere hazır sunumlarla hizmet sağlayabiliriz. Tabı burada Nişan Malzemeleri Kiralama da çok önemlidir sadece ikramlarla bitmiyor. Neler olur derseniz Nişan Arka Fon Kiralama, Nişan Masası İkramlıkları, Nişan Hediyelikleri gibi bir çok ayrıntılı olarak hizmeti sizlere sunabiliriz.

Şimdi ise size hazırladığımız paketlerden bir örnek sunacağız burada kolayca bilgi alabileceksiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  ( nişan masası ikramlıkları, 50 kişilik nişan hediyeleri, 2 servis personeli, 5 adet bistro masa, nişan tagı kiralama, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk aperitifler.) .Farklı Seçeneklere sahip AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere bir çok hizmet sunuyoruz. Tabı burada yapılacak ilk adım planlamalar sağlanarak sunulacak hizmetleri belirlemektir. Bizim için başarılı olmak çok önemli bu yüzdende sürekli olarak ekiplerimizi genişletiyoruz. Burada size düşen bir bütçe belirlemek ve bunun doğrultusunda hizmet almaktır. Tabı bütçe çok önemli bir etken ama çalışacağınız firmanınsa bu işi iyi yapmasında çok önem taşır. Mesela istediğiniz renklerde bir Açılış Süsleme ile planlara başlayabilirsiniz. Burada herkes tarafından ilgi çeken Balon Süsleme oldukça güzel bir ayrıntıdır.

Bunları sıra sıra düzenlerken İSTANBUL BAŞAKŞEHİR AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek bilgi almak çok önemlidir. Bilgiler paylaştıkça ortaya daha güzel şeyler çıkacaktır. Her zaman için ayrıca yeniliklere açık olmak ve verilen tavsiyeleri dikkatte almak gerekir. Her mekanın İş yeri Açılışları ayrı olur diye düşünme mesela tanıtım için Cafe, Market, Mağaza gibi yerler hazır paketlerden faydalanmaktadır. Tabı başka yerler içinde farklı seçenekler olmakta en çok tercih edilense AÇILIŞ KOKTEYLİ olmaktadır. Burada nasıl olmamasın gelen konuklarla birlikte mükemmel ilk gün planlaması gerçekten çok güzel bir etkinlik olacaktır.

Tabiî ki sizler için özel olarak ekibimiz sizlerin ilk mutlu gününüzde yanınızda olarak destek verecektir. Bu her zaman için böyledir KOKTEYL ORGANİZASYONU için ekibimiz elinden gelenin fazlasını yaparak sizlere çözümlere sunmaktadır. Sizler yeterli neler olmasını istediğinize bize belirtin sizlerin karşısına farklı seçenekler sunan bir şirket olarak çıkabiliriz. Biz sadece bir Açılış Kokteyl Organizasyonu değiliz etkinlik alanında sizlere yardımcı olmak için fazladan personel bulunduran çözüm ortağınızız. Burada en çok tercih eden Açılış Kokteylleri için Eczane, Güzellik Salonu, Otomobil Galerisi olmaktadır hepsi için gelecek konukları en iyi şekilde ağırlıyoruz. Tabı İstanbul Başakşehir Catering Organizasyon Firmaları arasında ürünlerimiz ide kaliteli sunumlarla zenginleştiriyoruz.

Her zaman için bizlerden bilgi almanız çok kolaydır sadece bir mail yada telefonla bile tüm ayrıntıları öğrenmeniz için ekibimiz sizleri hazırda beklemektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL (pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama + dağıtımı, sunucu ve ses sistemi temini, şişme maskot, uzun tahta bacak, 3 kişi dansçı palyaço servisi, 2 kişilik broşür dağıtım hostesi, 35 metre açılış balon süsleme her şey dahildir.).İstanbul genelindeki belediye nikah salonları artık sadece evlilik akdi yapmıyor. Mesela mekanlarını Nikah Töreni Kokteyli için ayrıca kiralayarak müşterilerine sunmaktadır. Tabi burada takı töreni yada nikah bekleme sırasında herkesin yiyecek ve içecek alması sağlanmaktadır. Burada Nikah Kokteyl Organizasyonu için sizlere biz Catering Hizmetleri sunmaktayız. Burada amacımız bekleyen herkesin yiyecek ve içeceklerle oyalanmasını sağlamaktır.

Eğer sizde NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında profesyonel yardım almak isterseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.  Sırada en harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl olur, dikkat etmemiz gerekenler gibi tavsiyeleri burada sizinle paylaşacağım. Ayrıntılarla dolu dolu Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri burada çok büyük bir etkendir. Hem neden olmasını bir çok model Düğün Süsleme Konseptleri var hepsi bir birinden güzeldir. Ama burada bir yandan çalışacağınız firmalarda önemlidir. Sizlere sunacağı seçenekler eğer fazlaysa o zaman işte daha kolay seçeneklerden faydalanabilirsiniz. Hem kim istemez ki en güzel düğün benim olsun görenler dilini yutsun mekanda resim çekilsin bunu herkes kalbinden geçirir.

Tabi neden olmasın sizler için özel tasarımcılarımızın geliştirdiği Saray Modeli Düğün Arka Fon Kiralama – Çiçekli Gelin Yolu Süsleme + Beyaz Halı gibi seçeneklerle bu imkansız değildir. Zaten sizlere bunları sunacak olan başarılı İSTANBUL BAŞAKŞEHİR DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ bir çok konuda bilgi almanızı sağlamaktadır. Burada yapılması gereken ilk olarak konseptleri incelemek mesela beyaz seviyorsak yada pembe bu tonların ağırlıklı olmasını isteyebiliriz. Önemli olan sizlerin istediği gibi bir mekanı Düğün Ekipmanları Kiralama ile istediğiniz hale getirmek bizim için çok önemlidir. Her zaman için bir amacımız var sizlere daha iyi bir etkinliği daha iyi nasıl sunabiliriz. İşte bu yüzden sürekli olarak kendimizi geliştirmemiz gerektiğini biliyor ve sürekli olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Özellikle hepimiz biliyoruz ki şık Düğün için Masa Sandalye Kiralama modelleri etkinlik alanının havasını değiştirmektedir. Bu yüzden mutlaka düğün masa süsleme, sandalye giydirme gibi modelleri incelemenizi öneriyoruz. Sizlere sunacağımız örnek olarak paketleri sunarak kaba taslak bütçeler hakkında bilgi almanızı sağlayacağız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL (  40 adet tiffany sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 4 kişi servis personeli, trio müzik grubu, 1 kişi karşılama hostesi, düğün tagı kiralama, çiçekli gelin yolu süsleme, 12 adet bistro masa temini her şey dahildir.). Herkes aynı şeyleri istemez mesela harika bir Düğün Kokteyl Organizasyonu içinde talepler olmaktadır.

Tabi burada sadeliğin ön plana çıktığı harika bir etkinlik bizleri bekliyor. Çoğu zaman bir DJ + Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerinden faydalanan müşterilerime bu tarz etkinlik cazip gelmektedir. Zaten yaşlı değildi konuklarınızın çoğu gençse bu DÜĞÜN KOKTEYLİ tam size göre demektir. Bir parti havasında çılgınlar gibi eğlenebilir arkadaşlarınızla en güzel anınızda mutlu olabilirsiniz. Biz sizler için farklı paketler oluşturarak kolayca burada seçim yapmanızı sağlayacağız. Şimdi her şeyi bir karara bırakarak sadece oyunların olduğu ve gülümsemenin hiç eksik olmadığı ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için neler yaparız. Hepsi burada paylaşarak ister büyük bütçe ister küçük hepsi için sunduğumuz hizmetleri yazıyorum. Burada her zamanki gibi ilk olarak Doğum Günü Palyaçoları ile başlıyorum nedeni ise en uygun bütçelerle bu hizmeti alabilirsiniz.

Tabı çocuklara yarışmalar, oyunlar, yüz boyama gibi bir çok etkinliği kendisi sunmaktadır. Siz Palyaço Kiralama için bizden rezervasyon yaptırdığınızda oyun çantası ile sizin istediğiniz alanda çocuklarla ilgilenmektedir. İkinci sırada önemli gösterilerden olan Doğum Günü Sihirbazı gelmektedir. Çok talep edilmekte çocukların hayal dünyasında önemli bir yer almaktadır. Kocaman valizle gelen bu Sihirbaz Kiralama servisimizde özellikle doğum günü çocuğu ile yaptığı sihirler oldukça güzel zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Tabı Çocuk Partileri için en güzel seçeneklerden olan Doğum Günü Süsleme Konseptini unutmamak gerekir. Bir çok partide harika bir Düğün Günü Masası Süsleme, İkramlıklar olduğu bu etkinlik herkes tarafından beğeni kazanmaktadır.

Tabi burada Çocuk Partisi için Arka Fon Afiş yaptırmayı unutmayın. Özellikle 1 hafta öncesinden tasarımcılarımızla görüşüp bu hizmeti onaylamanız gerekmektedir. İstediğiniz kişiye özel konseptler biraz zaman alabilmekte bu yüzden 1 hafta zamana ihtiyacı vardır. Büyüklerinde eğlenmek hakkı değimli bu yüzden Yetişkin Doğum Günü Partisi için sunduğumuz hizmetleri sizlere burada sunuyoruz. İlk olarak bunu bilmeliyiz ki en çok yetişkinler Catering Hizmetleri talep etmektedir. Tabi burada istediğiniz bir mekanı harika bir İstanbul Başakşehir Kokteyl Organizasyon mekanı haline getiriyoruz. Her şey size bağlı dilerseniz bir dj eşliğinde harika müziklerle dans edin ister trio müzik grubu ile çok güzel dinletiler isteyin.

Biz sizler için burada her şeyi sizlere sunuyoruz amacımız en güzel etkinlikleri yaparak en mutlu gününüzde size eşlik etmektir. Bu yüzden müşteri temsilcimizle görüştüğünüzde sizlere bir çok farklı seçenekler sunacaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 4 kişilik servis personeli, 100 kişilik kokteyl catering menüsü, dj hizmeti, disko ışıkları ses sistemi kiralama, bahçe aydınlatma ışıkları, 10 adet kokteyl masası ve servis ekipmanları, 1 kişi karşılama hostesi her şey dahildir.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir