Genel

İstanbul Esenler Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Esenler Doğum Günü Organizasyonu için sizlere parti ye doyacağınız etkinlikler hazırladık. Üstelik hem catering servisi hem profesyonel animasyon hizmetleri sunmaktan çok muyluyuz. Artık zaman kaybetmek yok gerçek bir YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için neler gerekiyorsa biz sizin için bunları sağlayabiliriz. Burada genel olarak her şey bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi her şeyin hazırlanması gerekmektedir. Gelecek konuklar için gelecek konukların sayısına göre bistro masa kurulumları ve servis ekipmanları en doğru şekilde hazırlanması gerekmektedir. Tabi en önemli unsurlardan bir kurulacak olan Ses Sistemi Kiralama ve DJ Hizmeti olduğunu belirtmek isteriz.

Tabi parti öncesinde dj ile görüşmek ve müzikleri belirlemek oldukça faydalı olacaktır. Biz her parti den önce mutlaka parti sahipleri ile görüştürerek müzik yayını belirlemekteyiz. Buradaki her şey bizim için çok önemli ve eksiksiz olarak sizlere sunmaktayız. İçinizden geçen bir şekilde parti olması için düşüncelerinizi mutlaka ama mutlaka bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Burada arkadaşlarınızla doya doya eğlenmeniz için uzman ekibimiz sürekli olarak çalışmalar yapmaktadır. Bunların başında gelen ise ellerinde tepsilerle servis elemanlarımız dolaşmaktadır. Amacımız gelen konukların yiyecek ve içeceklerin tümü ile karşılanmasıdır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( 30 adet çocuk masa sandalye kiralama, balon süsleme, sihirbaz hizmeti, pamuk şeker arabası kiralama, şişme oyun alanı temini, robot dansçı, palyaço servisi hepsi dahil.)

Sırada sizlere Doğum Günü Süsleme Konsepti için ne gerekir burada bir anlatım yazısı yayınlayacağım. Burada en başta bu konsept Doğum Günü Masası Kiralama seçeneklerinin arasında yer almaktadır. Gelecek konukların elleri boş gitmesin diye özellikle yapılan Doğum Günü Hediyelikleri burada çok önem taşımaktadır. Tabi sizlerin istediği konsepte resim yada güzel bir yazı bunların başında gelmektedir. Tabi burada farklı olarak konsept düşünüyorsanız bunları size sağlayacak olan tasarımcılarımızla görüşebilesiniz. Artık en çok tercih edilen bu konseptleri çoğu kişi özellikle talep etmektedir. Bizde onların istedikleri gibi modeller de konseptleri yaparak mutluluklarına mutluluk katıyoruz.

Tabi bunun olması için önceden tasarımcımıza zaman vermek gerekmektedir. Ortalama 10 gün bize yeterli olacaktır bunun için kopara verip sunumlardan seçerek konsept belirlemek gerekmektedir. Partileri için tüm gerekli malzemeleri karşılayan İSTANBUL ESENLER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başta yer almaktayız. Şimdi herkes tarafından çok özenerek sağlanan Çocuk Parti Organizasyonu için neler yaptığımızı burada anlatalım. Öncelikle en çok tercih edilenlerin arasında tabi ki SİHİRBAZ HİZMETİ + PALYAÇO KİRALAMA gibi hizmetlerde neler olduğunu anlatalım sizlere. İlk olarak çocukların partisinde olmasa olmaz dediğimiz palyaçolar için burada biraz bilgi veriyorum. Doğum Günü Palyaço çocuklara yüz boyama etkinliği ve sosis balondan şekiller yaparak hediyeler gibi animasyonlar hazırlar.

Sonrasında ise mantar toplamaca, yağ bal satarım, halat çekmece, bowling oyunu, mantarları toplayalım gibi bir birinden güzel oyunlar çocuklarınızı bekliyor. Tabi okus pokus diyoruz ve Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor merak ettiğiniz tüm detaylar burada yer alan yazımızda paylaşıyoruz. Öncelikle sihirbazımız en iyi yaptığı şey sizlerin çocuklarını sahneye alır ve onlara sihir yapıyormuş gibi beraber show gösterir. Bu şekilde olunca doğum günü çocuğu özellikle çok mutlu olmakta ve resim çekilmektedir. Sihirbazımız kaybolan paralar, şapkadan güvercin çıkarma, demir bir anda çiçek oldu, renk değiştiren toplar, rakun nereye gitti gibi daha neler neler hepsi sizleri bekliyor. ÇOCUK PARTİLERİ için patlamış mısır arabası kiralama, bubble show, baloncuk gösterisi, maskot kiralama, balon süslemeleri, doğum günü konseoti kiralama, arka fon temini, dj, ses sistemi kiralama gibi bir çok etkinlikle sizleri bekliyor. Burada aradığınızı bulamadıysanız merak etmeyin muşteri temsilcimiz sizlere daha fazla konsept den oluşan bir çok sunum sağlayacaktır. Siz seçin bizde uzman ekibimizle gerekli olan her şeyi sizlerle birlikte kararlar verelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir