Genel

İstanbul Esenyurt Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Esenyurt Doğum Günü Organizasyonu için harika bir parti olması için deneyimli kadromuz sizleri bekliyor. Etkinlikler için profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla sizlere sadece bir telefon kadar uzaktayız. Her zaman sizlere kaliteli Catering Hizmeti ve deneyimli ekipler sağlamaktayız. Herkes Doğum Günü Partisi için çok güzel olmasını ister ya anne ve balar tabir ki bu konu daha titizlerdir. Bu konuda bizde çok önem veriyoruz eğlencelerde yanı sıra tüm ekibimizi bu konuda uzman kişilerden seçiyoruz. İlk olarak sizinle Yetişkin Parti Organizasyonu için sizlere biraz bilgi sunalım. Eğlencenin en dolusu için Evde, Bahçede, Yazlıkta, Villada Parti olsun hepsi için farklı mobil ekipmanlarımız mevcuttur.

En çok bizden talep edilen Catering Hizmeti olmaktadır. Tabi bunun yanında profesyonel DJ ve Ses Sistemi Kiralama olmaktadır.. Tabi bunlarla da bitmez mesela gelecek konuklar için bistro masa kurulumları yapılmaktadır. Ortalama 5 kişiye 1 bistro masa kurulumu yaparak herkesin rahat rahat dans etmesini sağlamaktayız.  Tabi isterseniz davetlileri Karşılama Hostesi ekibimiz tüm davetliler kağıda karşılar ve masalarına kadar götürerek bir karışıklık olmamasını sağlamaktadır. Konsept olanakta aynı bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi her şeyin düzenlemesini yapıyoruz.  Gelen arkadaşlarınız çılgınlar gibi eğlenmesi için gerekli olan tüm ekipmanları sağlıyoruz.  Ayrıca servis personelimiz ellerinde yuvarlak, düz tepsilerle yiyecek ve içecek ikramları yapmaktadır.

Her zaman için bizleri aklınızda bir parti için arayabilir gerekli tüm sunumları müşteri temsilcimizden öğrenebilirsiniz DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL  ( dj hizmeti, 10 adet bistro masa kurulumu, ses sistemi kiralama, 4 kişi garson temini, 1 kişi karşılama hostesi, mini ışık sistemi temini, 100 kişilik doğum günü catering menüsü soğuk ikramlar. Hepsi dahil.).Şimdi sırada Türkiye genelinde herkes tarafından tercih edilen kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yapıyoruz bilmemiz gerekenlerin hepsini anlatacağım. Burada en çok talep gören Doğum Günü Masası Kiralama + Süsleme modelleri oldukça tercih edilmektedir Tabi sadece bu değil mesela Arka Fon Süsleme (AFİŞ) hazırlanması da bu konseptin içindedir. Tasarımcılarımızla anlaşma yapmadan önce ortalama gereken sure 10 gündür bunu mutlaka bilmeniz gerekmektedir.

İster çocuğunuzun resmi ister çok sevdiğiniz bir karakter olsun bunun üzerine çalışma yapılarak Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için güzel konseptler oluşturulmaktadır. En kaliteli ikramları sunan ve catering servisi sağlayan İSTANBUL ESENYURT DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk 3 de olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizin düşünceleriniz burada yol göstericimiz olacaktır tabii ki birde bütçeniz. Burada sizin istediği görsellere bakarak her ürün ayrı bir meşakkatli şekilde hazırlanır ve bu yüzden bizim süreye ihtiyacımız olmaktadır. Ayrıca ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için şişme oyun parkı kiralama, balon süsleme, sihirbaz kiralama, doğum günü palyaçosu, bubble show, robot adam, çocuk masa sandalye kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere profesyonel olarak sağlamaktayız.

Şimdi sizlere Çocuk Parti Organizasyonu için görevlendirdiğimiz Doğum Günü Sihirbazı + Palyaço Kiralama neler yapar ve etkinlikleri gibi her şeyi paylaşacağım. Öncelikle şunu bilmenizi isteriz ki size gönderdiğimiz tüm ekibimiz hepsi saygılı ve çocuk pisi koleji den anlayan oyun ablası yada abisi tarzında sürekli çalışan kişilerden oluşmaktadır. Bu sebebi den dolayı her şeyde titizlikle davranarak sizlere güvenebileceğimiz çalışanlarımızı yoluyoruz. Sizlerde istediğiniz zaman bizden istediğiniz animasyon ekibi yada ekipmanları müşteri temsilcimizle görüşerek alabilesiniz.

Doğum Günü Palyaçosu neler yapar anlatalım yüz boyama ve sosis balon dan şekiller yaparak çocuklara hediye etmektedir. Tabiî ki daha bitmedi öncelikle profesyonel şekilde çocuklara oyunlar ve yarışmalar gibi etkinlikleri sağlamaktadır.  Bu oyunlar mantar toplamaca, bowling, halat çekmece, sandalye kapmaca, zıp zıp, ip atlamaca gibi bir birinden güzel etkinlikler sizleri bekliyor. Şimdi Sihirbaz Kiralama Servisi özellikle çok güzeldir ortalama 50 dakikalık harika bir gösteri yer almaktadır. Yanında getirdiği kocaman valizin içinde neler yok ki çok çeşitli harika sihirler.

Bu gösteriden bir kaçı ise şapkadan tavşan çıkarma, ayrılmayan çemberler, ampul renk değiştirirse, para nereye kayboldu, a sopa bir anda bez oldu gibi çok çeşitli bir gösteri sizleri bekliyor. Tabi burada elimizden geldiğince sizlere anlatmaya çalıştım. Bunları benden daha detaylı öğrenmek isterseniz dilediğiniz zaman beni arayarak telefonla ulaşabilirsiniz. Hem gerekli sunumları yapar ve bütçeler hakkında size bilgiler verebilirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir