Genel

İstanbul Aydınevler Organizasyon Firmaları

İstanbul Aydınevler Organizasyon Firmaları içinde sizlere uzman kadromuz ve son sistem ekipmanlarımızla etkinlik hizmetleri sağlıyoruz. Her zaman için amacımız sizlerin her etkinlikte memnun kalmanız ve hep bizi tercih etmenizi sağlamaktır. En sade ve en güzel DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için ne yapmamız gerekiyor. Bunların hepsini sizlere bu yazımızda anlatıyorum ve özellikle tavsiyelerimiz olacak. İlk olarak yapılması gereken sevdiğiniz renkleri ve istediğiniz Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerine bakmaktır. Burada vaktiniz varsa bizzat yerinde görmeniz önemlidir her şeyi sizlere gösteren DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile çalışmak en iyi tercihtir. Eğer gidip görüşüp yerinde ekipmanları görmek sonradan oluşacak bir çok sorunu engelleyecektir.

Burada Düğün Kokteyl İkramları için tercih yaparken yiyeceklerin kolay atıştırmalıklardan olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca çok güzel el yapımı limonata dağıtımı bu tarz düğünlerde oldukça ragbet görmektedir. Görsel olarak sizlere önereceğimiz Düğün Süsleme Konsepti tüm herkes tarafından oldukça tercih edilmektedir. Ayrıca bu yapılan özel tasarımlı Düğün Ekipmanları Kiralama da herkeste mevcut değildir. Bu tarz süslemeleri tercih etmemizin en büyük sebeplerinden kendimizi daha çok geliştirmek ve müşterilerimize daha çok seçenekler sunabilmektir. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( Düğün Tagı kalp şeklinde, vazolar için salkım çiçeklerle süslenmişi gelin yolu kiralama, sahne kurulumu, nikah masası kiralama ve süsleme, sandalye kiralama her şey dahildir. Sizlere sunduğumuz düğün örnekleri daha önce defalarca yapılmış ve profesyonel olarak kurulumlarını yaptığımız düğün malzemelerinden oluşmaktadır.

Eğer sizde DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI için kararsız kaldıysanız sizlere bir çok sunumlar yaparak müşteri temsilcimiz bilgi verecektir. Önemli olan sizin istediklerinizden oluşan konseptler yaparak hayalinizdeki düğünü sizlere sunmaktır. Sırada EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU düşünen müşterilerimiz için dolu seçeneklerle hizmet sunuyoruz. Burada ilk olarak yapılacak şey sizlerin bir eksik listesi oluşturmaktır Sonrasında ise Evde Nişan Töreni İkramları için çok güzel hafif atıştırmalıklardan oluşan bir menü seçimi önemlidir. Burada en çok eksik olan müşterilerimiz arasında Sandalye Kiralama ve Nişan Masası Süsleme gibi hizmetler istenmektedir.

Ev gibisi yoktur bu yüzden tüm müşterilerimiz özellikle Söz Merasimi ve Nişan Organizasyonu için kendi evleri tercih ederek gerekli Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanlarını bizden temin etmektedirler. Her zaman için sizlere sunduğumuz profesyonel çalışma ekipleri ile hayatınızdaki önemli zamanlarda sizlere hizmet sağlamaktayız. Her zaman doğru bilgileri almak için işi yapanlardan almak çok önemlidir. Kesinlikle başka yerden bilgi almayın sizlere en iyi bunları sunacak olan yine İSTANBUL AYDINEVLER NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI olacaktır. Sırada çoğu belediyenin kendi nikah salonlarında kokteyl için mekan sağladığı ama etkinlik için bir şirketle anlaşmanız gerektiğini söylüyor. Burada önemli olan olan uzun saatler süren takı töreni sırasında herkesin içecek ve yiyecek almasını sağlamaktır. Biz Nikah Kokteyl Töreni için sizlere profesyonel olarak Catering Hizmeti sağlıyoruz.

Sizlere her zaman için uzman ekibimizle birlikte Nikah Organizasyon Firmaları arasında Kokteyl İkramları Hizmeti sağlıyoruz. Sırada Kişiye özel olarak sunduğumuz Doğum Günü Masası Kiralama, İkramlıkları, Hediyelikler için neler yapmak gerekiyor. Burada yapılması gereken en önemli bilgi ortalama tasarımcılarımıza 10 gün öncesinde bilgi sunulmalı sonrasında ise Arka Fon Afiş gibi hazırlıkların yapılması gerekmektedir.  En eğlenceli en çok yarışmaların olduğu  ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sağladığımız hizmetler neler hepsini örnekleri ile paylaşıyorum.

Neredeyse her doğum günü için sağladığımız Palyaço Kiralama özellikle çocuklar tarafından çok sevilmektedir. Ayrıca açıkçası bütçe olacakta her anne yada baba kolayca bu hizmetten alabiliyor. Eğer ben Sihirbaz Hizmeti de istiyorum derseniz sizlere 2 li paketlerimizden sunabiliriz. Burada Doğum Günü Sihirbazı ve Palyaço çocuklara ortalama 2 yada 3 saatlik bir etkinlik hizmeti sağlıyor. Doğum Günü Partisi için palyaço  yüz boyama, sosis balon dağıtımı ve yarışmalar olmaktadır. Sihirbaz ise çocuklara 40 dakikalık kusursuz harika bir etkinlik hizmeti sağlamaktadır.

Şunu belirtmek isterim ki İstanbul Aydınevler Doğum Günü Organizasyon Firmaları arasında çalışan ekibimize güveniyor ve sizlere deneyimli çalışma personelleri yönlendiriyoruz. Eğlenmek herkesin hakkı diyor ve Yetişkin Partileri için sağladığımız Catering ve Organizasyon için neler yapmaktayız hepsinin bilgilerini sunacağım. Öncelikle buradaki amaç davetlileri eve yada kiraladığı bir mekana çağırarak çılgınlar gibi eğlenmektir.  Yetişkin Partisi için ilk olarak dj seçimi ve kokteyl masaların kurulumu en önemli etkenlerdendir. Profesyonel bir DJ Hizmeti ve Müzik Sistemi Kiralama ile parti daha renkli geçmektedir. Tabi bizde gece aydınlatma ışıkları, disko ışıkları gibi farklı seçeneklerde var. Yeter ki siz gelecek konuk sayınızı bizimle paylaşın biz onun üzerine çalışma yaparak sizlere farklı seçeneklerde paketler sunabiliriz. İSTANBUL AYDINEVLER KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında biz gerekli olan tüm malzemelerin kiralanmasından tutun ikramların dağıtımı ve sunulmasına kadar sağlıyoruz.

Açılış OrganizasyonuSırada konukları en başarılı şekilde ağırlamak ve onlarla birlikte ilk günde AÇILIŞ KOKTEYLİ için neler yapmak gerekiyor bu yazımızda hepsi mevcuttur. İlk olarak görsel amaçlı logo renklerinde Bistro Masa Kiralama ve Balon Süsleme uygulaması yapmak en doğru tercihler dendir. Daha sonrasında 2 kişilik Karşılama Hostesi sizin markanızı dilerseniz gelen tüm konuklara tanıtır yada bilgi verir bu yüzden bunu düşünmenizi öneriyoruz. Tabiî ki özellikle Açılış Kokteyl Menüleri için karar vermeden önce bizimde sizler için hazırladığımız ikramlarımız var dilerseniz onlardansa tercih yapabilirsiniz.

Şimdi sizlere örnek olarak sunacağım pakette gerekli tüm ekip ve ekipman vardır AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3500TL ( 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 3 kişilik servis hostesi, 2 kişilik karşılama mankeni, 2 kişilik trio müzik grubu her şey dahildir.).. Sırada başarıya giden yol için yapmamız gerekenlerin listesini veriyorum ilk gün çok önemlidir. Hemen hemen her AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere sunacağı farklı seçeneklerle birlikte paketler sunmaktadır. Burada en doğru bilgileri sizlere sunacak olan bu şirketlerden bilgi almak çok kolaydır. Bu yüzden işi bilene sormak gerek yanı bu anlamda sürekli olarak çalışmalar yapılmaktadır.

Rb Organizasyon olarak size sunacağımız paketleri mutlaka incelemelisiniz kolayca tercih yapmanızı sağlayacak ve ekonomik olarak sunulacaktır. İSTANBUL AYDINEVLER AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL ( içerik 2 kişilik dansçı ve el ilanı dağıtım palyaço hizmeti, uzun tahta bacak kiralama, fly tüp temini, dj servisi, müzik sistemi kiralama, balon süslemesi her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir