Genel

İstanbul Bayrampaşa Açılış Organizasyonu

İstanbul Bayrampaşa Açılış Organizasyonu sunan şirketler arasında sizlere profesyonel çalışma personelleri ile hizmet sağlıyoruz. Amacımız tüm etkinlikler için sizlere profesyonel hizmet sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaktadır. Burada sunacağım ilk olarak hazır paket ile sizlerin bilgi almasını sağlayacağım. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( uzun tahta bacak, açılış balon süsleme, 2 broşür dağıtım hostesi, fly tüp 6 metrelik, 3 kişilik palyaço kiralama, 1000 adet firma logolu baskılı balon, 1 adet pamuk şeker arabası kiralama, dj ses sistemi temini her şey dahildir.). Şimdi sizlere Açılış Organizasyonu için bilgiler sunacağım.

İlk adım olarak yapılması gereken AÇILIŞ SÜSLEME için dekorasyon uygulaması ve BALON SÜSLEME en başta gelmektir. Burada yeni bir mekanın Balon Süslemesi yapılması dikkat çekmesini sağlar ve yoldan geçen mekanı gördüğünde açıldığını fark eder. Bunun  için yapılan dekorasyon çalışması oldukça doğru bir karar olmaktadır. Burada sunduğumuz paketleri Cafe, Kasap, Market, Mağaza gibi İş yeri Açılışları için kullanabilirsiniz. Burada kalabalık bir caddeye sahipseniz burayı değerlendirmek ve tanınmakta sizin elinizde olabilir. Çok güzel sunumlar yapan bir DJ + Ses Sistemi Kiralama en güzel sloganları söyleyerek dikkat çekmeyi sağlar. Eğer sizde İSTANBUL BAYRAMPAŞA AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde profesyonel hizmet isterseniz ekibimizle birlikte sizlere hizmet sağlamaktan mutluluk duyarız.

Tabi mekanın etrafında dans ederek broşür dağıtan palyaçolarda oldukça bu işi doru yapmaktadırlar. Sunacağımız uzun tahta bacak kiralama, fly tüp, robot adam, şişme maskot, karşılama mankeni gibi seçeneklerinizde mevcuttur. Tabı en etkili olan tanıtım için Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı olmaktadır. Burada çok uzun sıraların olmasını sağlayan bu etkinlik gerçekten açılışlarda çok etkili olmaktadır.  Sırada Kurumsal markaların ve dostlarıyla birlikte olmak istediği İSTANBUL BAYRAMPAŞA AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere bilgiler sunacağım. Burada her şey sakın olmak zorunda değil mesela bazı müşterilerimiz Kokteyl Organizasyonu için profesyonel bir DJ talep ediyor.

Amaç hem eğlenmek hem dostlarla olmak birlikte ilk günün kutlamasını yapmaktır. Biz sizlerin istediği Trio Müzik Grubu ve DJ Kiralama için hangisini isterseniz onu sizlere sağlıyoruz. Amacımız sizlerin istediği gibi bir Açılış Kokteyl Organizasyonu olmasını sağlamaktır. Bunun için ekibimiz sizlere Açılış Catering ve Organizasyonları için tüm hizmetleri sağlamaktadır. Siz yeter ki içinizden geçenleri bizimle paylaşın sizler için oluşturacağımız paketler kolayca tercih yapmanızı sağlayacaktır. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 2 kişi karşılama mankeni, 3 kişilik trio müzik grubu, 4 kişilik garson temini, 15 adet bistro masa kurulumu, balon süslemesi, 100 kişilik ara sıcaklı açılış kokteyl menüsü her şey dahildir.

Bu paketleri Emlak Ofisi, Butik, Güzellik Salonu, Kuyumcu gibi bir çok İş yeri Açılışları için kullanabilirsiniz. Bizim tabi ki hizmetlerimiz bu kadar değil sizlere sunacağımız daha bir çok seçenek var sizler yeter ki müşteri danışmanımızla iletişime geçin. Her zaman amacımız sizlere çok fazla seçenek sunarak kaliteli hizmet sağlamaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir