Genel

İstanbul Ümraniye Nişan Organizasyonu

İstanbul Ümraniye Nişan Organizasyonu için sizlere şık süsleme konsepti ve catering servisini profesyonel olarak sağlıyoruz. Burada en dikkat ettiğimiz sizlerin istediği gibi bir etkinlik olmasıdır. Bu etkinliklerde amacımız sadece mutlu zamanlar biriktirmek ve sizler için gerekli olan her şeyi karşılamaktır. Burada hep birlikte yapacağım paylaşımla oldukça bilgi almanızı sağlayacağım. Görsel olarak harika bir görüntüye sahip NİŞAN KOKTEYLİ oldukça uygun bütçeli ve güzel gözükmektedir. Hem ayakta düzen olarak bilinen bu kokteyl tarzı hizmet genel olarak artık tüm Türkiye genelinde çok ama çok talep görmektedir. Tabi birazda size bağlı mesela benim çok misafirim gelecek ama yerim çok küçük ne yapabilirim derseniz sizlere ilk sunacağımız KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Burada yaptığımız sunumlar olsun süsleme konsepti olsun herkes tarafından çok beğeni kazanmaktadır.

Tabi bu kokteylde gerekli olan Nişan Ekipmanları Kiralama konusunda bir çok gerekli olan hizmetler olmaktadır. Bunu karşılamak öyle göründüğü gibi kolay değildir bunu sağlamak için özellikle tüm her şeye sahip olmak ve ona göre sunumlar yaparak hizmet sağlanması gerekmektedir. Bu konuda eğer kafanız karışıksa neler olacağı hakkında bir bilgi gerekliyse o zaman sizlere profesyonel olarak hizmet sunan tasarımcılarımızla tanıştırarak gerekli olan her şeyi sizlere sağlayabiliriz. Bu anlamda personellerimiz sürekli olarak bu tarz hizmetleri sağladığı için profesyonel olarak sizlere her türlü hizmeti kolayca sağlamaktadır. Heyecanlı olmanız güzel ama çok kişi olursa bir çok zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bu yüzden İSTANBUL ÜMRANİYE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinden biriyle anlaşıp hizmet almak en dorusu olacaktır. Tabi bu seçtiğiniz şirkette çok önemli özellikle elinde yeterli Nişan Malzemeleri Kiralama seçenekleri var mı? Buna dikkat etmeniz gerekiyor sonrasında ise renk seçimi ve konseptlerde seçeneklerden almak gerekmektedir. Tabi ayakta düzen için genel olarak Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti burada oldukça önemlidir. Aslında bakarsanız kullanılacak olan ekipmanların yanı sıra her şeyin dikkat edilerek sağlanması gerekmektedir. Bu yüzden bizim ekibimiz her bir ayrıntıya dikkat ediyor ve asla sizin istemediğiniz bir şeyi yapmıyor. Bizim önceliğimiz müşterimiz ne dediyse onu yaparak istediği konsepti sağlamaktır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 2 kişilik garson kiralama, nişan tagı süsleme, 5 adet bistro masa ve masa üzerlerinde canlı çiçek süslemesi, 50 kişilik nişan kokteyl menüsü atıştırmalık ikramları, nişan masası kiralama, 50 adet nişan hediyelikleri, ev süslemesi, 35 adet beyaz sandalye kiralama hepsi dahil.) Şimdi sizlerle birlikte ihtişamlı bir nişan olması için neler gerekli hepsini burada yazacağım. Öncelikle çok nazik müşterilerimiz gelen konuklar için konseptli Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi bir çalışma isteyerek konuklarına sürpriz yapmak istiyor. Bizde ortalama bir haftalık bir çalışmanın ardından onların istediği Nişan Konsepti hazırlıklarımızı sağlıyoruz. Burada önemli konulardan biri kesinlikle son Dakka ya bırakılırsa bizim bunu sunmamız neredeyse imkansız. Sizlerin istediği tarz bir Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti olması için tasarımcılarımız elinden gelenin en iyisi yapmaktadır.

Ama süre olarak sislerinde bir hafta yada on gün gibi süre vermeniz gerekmektedir. Sizlere özel olarak afiş ve yazıları istediğiniz hediyeliklerle sağlıyoruz. Her şeyden önemlisi sizin istediğiniz gibi bir NİŞAN ORGANİZASYONU olması çok ama çok önemlidir. Bunu sağlamak içinse kendi ekipmanlarımızda bulunan süsleme ekipmanları yeterlidir. Bu ekipmanlar kendi depomuzdan kendi araçlarımızla gelerek sizlere ulaştırılmaktadır. Hediyelikler ise tasarımcılarımız tarafından hazırlanmakta bir birinden güzel konsept olarak sunulmaktadır. Bu başarımızı en çok ekibimizin emekleri sayesinde olmaktadır. Özellikle belirli bir eğitime aldığımız çalışanlarımız zamanla işlerinde uzmanlaşmış olurlar bizde zamana göre onları ekibimize almaktayız. Her başarılı şirket gibi bir çok kurallarımız olmakta ve çalışma sistemiz ona göre planlamaktayız

Aklınızdan geçenleri NİŞAN TÖRENİ ve SÖZ MERASİMİ için mutlaka bize yazın yada arayın. Bizde tasarımcılarımız ve ekibimizle çalınarak sizlerin istediği model süslemeleri oluşturalım ve gerekli sunumları yapalım. Aradığınızda müşteri temsilcimiz sizlere gerekli bütçeleri ve bilgilerin hepsini sağlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir