Genel

İstanbul Başakşehir Düğün Organizasyonu

İstanbul Başakşehir Düğün Organizasyonu için sizlere başarılı ekibimiz ve son model ekipmanlarımızla bir telefon uzaklığındayız. Sizlere her zaman lezzetli catering servisi ve ihtişamlı süsleme konsepti ile çok çeşitli hizmetler sunmaktayız. Şimdi burada sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ için nelere dikkat edilmeli ve süsleme gibi birçok konu hakkında sizlerle paylaşımlar yapacağım. Öncelikle bu tarz bir düğün sizlere hem maddi olarak destek verir hem de konsept olarak oldukça güzel bir görünüme sahiptir. Burada en önemli etkenlerden biri müzik seçimi ile başlar bunu çalışmak istediğiniz şirketle görüşmeniz sonrasında oluşacak birçok sorunun olmamasını sağlayacaktır. Tabi özellikle romantik bir kokteyl olmasını istersek burada Klasik Müzik Grubu Kiralama en doğru tercihlerden biridir.

Hayır ben eğlenceli bir parti şeklinde istiyorum diyorsanız o zaman canlı bir dj performansı tam sizin istediğiniz hizmet olmaktadır. Bunların yanında bistro masa kurulumları ve bu masaların süslenmesi çok önemlidir. Doğru sayıda masa kurulumu için özellikle gelecek davetlilerin listesi şirket ile görüşmeniz gerekiyor. Bistro masalar için elimizde bir birinden güzel canlı çiçek ve şamdan modelleri var. Bu modelleri görmek isterseniz istediğiniz yerde sizlere sunumlar yapılarak bilgi sağlanabilir. Ayrıca mobil olarak sunduğumuz KOKTEYL ORGANİZASYONU yer neresi olursa bizim işimiz orasıdır. Burada dilerseniz istediğiniz yeri saatler içinde şık bir dekorasyon çalışması yaparak sizlerin istediği model süslemeler yapıyoruz. Buradaki amacımız sadece sizlerin mutlu olması ve bizde buna ortak olmak istiyoruz.

Sizler mutlu olunca bize de yansıyor çalışmalarımıza daha çok güçlü sarılıyor ve en kaliteli hizmetleri sizlere sağlamaktayız. Tabi düğünlerin çok çeşitli var ve sizlerde oturma düzenli bir hizmet olsun derseniz bunlarda sizlere sağlayabiliriz.  Profesyonel olarak hizmet sağlayan İSTANBUL BAŞAKŞEHİR DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde örnek olmaya devam ediyoruz. İstediğiniz gibi bir düğün olması için özellikle çalışmacınız şirketle her şeyi paylaşmanız gerekmektedir. Tabi sizlere sunulan resim ve videolarda çok önemli onlardan örnek alınarak profesyonel bir Düğün Süsleme Konsepti kolayca yapılabilir. Tabi bu istemekle olmuyor çalışmak istediğiniz firmanın elinde gerekli Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinin çok fazla olması gerekmektedir.

Tabi bunların en başında gelen Düğün Arka Fon Kiralama ve Süsleme Konsepti seçeneklerin arasında en önemlilerden biridir. Bunu resim köşesi konusunda oldukça önem taşır mesela bunun tanında Gelin Yolu Çiçek Süsleme ve Beyazlı Halı konsepti en çok hizmet verdiklerimizin arasındadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL  ( 40 kişilik beyaz sandalye ve masa kiralama, 4 kişilik garson hizmeti, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk aperatifler düğün tagı kiralama, ses sistemi temini, dj hizmeti, gelin yolu kiralama + beyaz halı, ışık sistemleri, 10 adet kokteyl masası kurulumu hepsi dahil,), Aslında en başta yaparsanız sizi bir çok sorundan kurtaracak bir şey var.

Bu en başta istediğiniz mekanda buluşmak ve şirket ile neler istediğinizi anlatmak çok önemlidir. Tabi bunların en başında Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme seçenekleri yer almaktadır. Tabi sonrasında ise kullanılacak Düğün Malzemeleri Kiralama oldukça önem taşır ve sizlere sunulur. Burada bizim sizlere sağladığımız hazır paketler DÜĞÜN ORGANİZASYONU için çok önemlidir. Eğer sizlere sunduğumuz konsepti beğenmediyseniz sizleri tasarımcılarımızla görüştürebiliriz. Onlar bu tarz süslemelerde daha deneyimlidir ve istediğiniz konsepti her zaman kolaylıkla oluşturabilir. Dilerseniz düğün mekanına oda gelebilir ve sizlere özel konseptlerin hazırlıklarını yaparak harika sunumları sizin için oluşturur.

Farklı ışıklar farkla süsleme sunumları ile istediğiniz bir düğün olmasını sağlayabiliriz. Biz yıllardır her zaman sizlere en iyi sunumları yaparak kaliteli hizmetler sağlıyoruz. Bundan hiç bıkmadık bıkamıyoruz her zaman sunduğumuz düğünlerde sizleri gülerek karşılamak bizim daha çok farklı süslemeler yapıp seçenek sunmamızı sağlıyor. Burada mutlu zamanlar olması için kesinlikle düğünde sorun olmaması gerekmektedir. Bu anlamda ekibimiz sizlere süsleme ve catering için profesyonel olarak çalışmalar yapar ve bunları hizmet olarak sizlere sunmaktadır. Burada kullanılacak olan her şey çok önemli bu yüzden acele etmeden araştırma yapmakta önemli

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir