Genel

İstanbul Pendik Düğün Organizasyonu

İstanbul Pendik Düğün Organizasyonu için sizler için hazırladığımız geniş kapsamlı ekipmanlarımızla destek vermeye hazırız. Burada kullanılacak olan tüm ekip ve ekipmanları kendi bünyemizden sizler için karşılamaktayız. Amacımız sadece istediğiniz gibi bir düğün alanınızı sizlerin belirlediği gibi Düğün Süsleme Konsepti ile hizmet sağlamaktır. Tabi burada bir çok ayrıntı var mesela sizin kurduğunuz hayaller. Ve bizimde bunun üzerine yaptığımız bir çok çalışama var bizimle düğün için her şeyi paylaşmanız çok önemlidir. Burada sizler için sağlayacağımız birçok dekorasyon çalışması var. Bunların en başında gelen ise DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA bu seçenek oldukça talep görmekte ve etkinliklerde harika gözükmesini sağlamaktadır. En güzel düğün olması için daha neler var neler mesela Çiçekli Gelin Yolu Süsleme buda oldukça mekana şık gösteren Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarından biridir.

Amaç sizlere en güzeli sunmaktır bu yüzden sürekli olarak yeni malzemeleri ekipmanlarımıza ekleyerek sizlere seçenek olarak daha fazla çeşit sunmaktayız. Genel olarak MASA SANDALYE KİRALAMA  + SÜSLEME modeller bizde dört çeşit olarak sunulmaktadır. Bunun nedeni ise sizlere daha çok seçenek sunmak ve istediğiniz Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çoğaltmaktadır. Mesela en önemli konulardan biri doğru müzik seçidir burada gelecek konukların eğlenmesi için doğru kararı almak gerekir. Mesela iyi bir Müzik Grubu Kiralama burada her şeyin eğlenceli olmasını sağlamaktadır. Sonrasında ise Catering Hizmeti için güzel bir menü seçimi gerekmektedir. Burada sizlere sunacağımız DÜĞÜN ORGANİZASYONU için bir çok seçenek var.

Bunu bizimle paylaşırsanız sizlere en güzel menülerin seçimini yapabiliriz.  Oturma düzenli düğünlerde masa süslemesi de önem taşır bunlar şamdan, çiçek gibi birçok ayrıntıdan oluşmaktadır. Tabi bu tarz süslemeler de çok fazla seçeneğe sahiptir daha bir çok konsept yapılabilir. Hem sizlerin kurduğu hayalleri gerçekleştirmek ve istediğiniz gibi bir düğün olması için elimizden gelenin fazlasını sizler için yapıyoruz. Çok fazla seçeneğe sahip şirketimiz sizlere gerekli video ve resimleri sunarak kolayca tercih yapmanızı sağlamaktadır. Burada yapılacak düğün gibi sunumlarda önemlidir sonuçta onlardan esinlenerek konsept oluşturulacaktır. Biz sizin istediğinizi göre düğün yapılacak olan mekanda buluşabiliriz. Mekanda buluştuktan sonra kurulum yapılacak olan tüm ekipmanları yerinde inceleyebiliriz. Buda çok önemli bir husustur tabi ayrıntılı bir sözleşmeyi unutmamak gerekir.

Eğer tüm detayların yer aldığımı bir anlaşma yaparsanız sorunlara elveda diyebilirsiniz. Yanı oluşabilecek birçok sorunun önüne geçerek olmamasını sağlarsınız.  Uzman çalışanlara ve profesyonel ekipmanlarla dolu İSTANBUL PENDİK DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde size hizmet sağlayabiliriz. Eğer bütçe için bilgi almak isterseniz konuk sayısı ve istediğiniz ekipmanları söyleyerek bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz istediğiniz hizmetlerle paket yaparak sizlere ekonomik bir çözüm sağlayabiliriz. Burada profesyonel çalışma sistemimiz ve sizlerin hayallerini birleştirerek sizlere farklı sunumlar sağlıyoruz.  Haylilerinizi gerçekleştirmek için ekinizim elinden gelenin  kat kat fazlasını yaparak çözümler sunmaya hazırdır.

Bu çözümler gerekli olan ekipmanları sizlere sağlamak için gerekirse 24 saat hiç durmadan çalışarak sizlere sağlayabiliriz. Eğer ekonomik ve şık bir DÜĞÜN KOKTEYLİ olmasını isterseniz sizlere bu etap da birçok hizmet sağlarız. Tabi burada müzik seçimi yaparken herkesin eğlenmesi için Dj ve Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerini mutlaka değerlendirmeniz gerekmektedir. Konsept olarak burada kurulum yapılacak olan KOKTEYL ORGANİZASYONU eğlence ve güzel geçmesi için profesyonel olarak hizmet sağlayabiliriz. Amacımız herkesin eğlenmesi herkesin mutlu olması herkesim bu günü unutmamasını sağlamaktır. Bizler siz mutlu olduğunuzda sunduğumuz düğün hizmetleri için daha da mutlu oluyor ve daha çok çalışarak sizlere hizmetler sağlıyoruz.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİUYATLARI ( beyaz tiffaany sandalye kiralama 40 adet, 2 kişilik karşılama hostesi, servis personeli 4 adet, saray konsepti olan beyaz halı ve vazo şeklinde çiçekli gelin yolu süsleme, soğuk ikramlardan oluşan düğün kokteyl menüsü 100 kişilik, masa kiralama 12 adet, düğün arka fon kiralama, profesyonel dj hizmeti, müzik sistemi kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir