Genel

İstanbul Kadıköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Kadıköy Organizasyon Firmaları içinde sürekli olarak  Cadde Bostan Kültür Merkezi Sergi Açılış Kokteyli gibi hizmetleri biz sağlıyoruz. Sunduğumuz ikramlar ve sunumlar oldukça beğeni alıyor. Bu sebep den bir çok yiyecek ve içecek için sizde Kokteyl Organizasyonu için bizden hizmet almak isterseniz sadece aramanız yeterlidir. Tabi sadece CKM Sergi Açılış Kokteyli değil bir çok İşyeri Açılış Organizasyonu da yapıyoruz. Mesela Mağaza Açılış Organizasyonu için  Catering Firmaları arasında biriyle anlaşıp hizmet almak isterseniz biz buradayız. Tabi Market Açılış Organizasyonu, İşyeri Açılışları, Satış Ofisi Açılışı olsun her yer için sizlere farklı  etkinliklere sunmaya hazırız. Amacımız kolay olanı yapmak değil en zor olanı kaliteli bir şekilde sizlere sunmaktır.

Önemli olan kolay olanı yapmak değil önemli olan en iyisini yapmaktır. Sizlere bir çok etkinlikler için hizmetler sunuyoruz bunları sizinle de paylaşmak ve genel olarak bir plan yapmayı sizinle birlikte çok isteriz. Bizleri dilediğiniz zaman arayın ve sizlere sunacağımız etkinlikler konusunda bilgi alın. Heyecanla beklenen İstanbul Kadıköy Evde, Bahçede Nişan Organizasyonu için yardım aramayın sizlere Nişan Masası, Arka Fon Süsleme ve Kiralama konusunda uzman ekibimizle yanında olacağız.  Tabi Nişan Kokteyl İkramları da olabilir yeter ki gelecek konuk sayısını bilelim ve ona göre hazırlıklarınızı yapalım. Her zaman için sizlere sorunsuz etkinlikler sunmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Düğün Organizasyon Firmaları arasında en kaliteli Süsleme Malzemeleri sahibiz. Sizde arama yapmadan uğraşmadan sizler için oluşturduğumuz paketlere bir göz atın emin olun pişman olmayacaksınız.

Sizlere sunacağız sadece süsleme modelleri değil tabii ki burada İstanbul Kadıköy Düğün Kokteyli ve İkramları içinde birçok elimizde sunum var hepsi için çekinmeden bizi arayabilirsiniz. Özellikle Üsküdar Nikah Sarayı için Kokteyl Organizasyonları isteyen oldukça müşterimiz var. Sizlere onlara sunduğumuz Catering Şirketleri arasında size de sunabiliriz. Şimdi ise eğlencenin en güzeli olan etkinliklerden birini anlatıyorum Çocuk ve Yetişkin Doğum Günü Organizasyonları. İlk olarak Çocuk Partileri için anlatalım burada palyaço kiralama, doğum günü sihirbazı, robotman, bubble shoıw, oyun abisi, kostümlü animatörler, şişme oyun parkı kiralama, patlamış ve pamuk şeker arabası kiralama gibi her şeyi sizlere kendi organizasyon malzemelerimizle sağlıyoruz.

Şimdi ise İstanbul Kadıköy Yetişkin Partileri ise muhteşem bir DJ Ses Sistemi Kiralama ile olmaktadır. Tabi Işıkları ve dans pistini unutmamak gerekir yanında kurduğumuz bistro masalarla servis personellerimiz yiyecek ve içecek hizmeti sağlarlar. Eğer daha fazla yiyecek ve içecek sunumları istiyorsanız Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında bir çok yere sorabilirsiniz. Bizim elimizde çok güzel Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modelleri var dilerseniz resim galerisi bölümünden inceleyebilirsiniz. En iyi etkinlikleri profesyoneller yapar bizde en iyilerden olduğumuz için sizlere destek vermeye hazırız.  İstanbul Kadıköy için Sergi Açılış Kokteyli, Nişan Töreni, Nikah Kokteyli, İş yeri Açılışları, Araç Lansmanı, Film Galası, Doğum Günü, Sihirbaz Kiralama, Palyaço Hizmeti, Nostalji Sokak Satıcıları gibi tüm Organizasyonları için bizi arayabilirsiniz. En deneyimli ve işinde başarılı etkinlikler sağlayan Organizasyon Şirketleri arasında bizde varız ve gururluyuz.

İSTANBUL KADIKÖY ORGANİZASYON FİRMALARI ARASINDA HİZMET VERDİĞİMİZ SEMTLER.

Merdivenköy – Acıbadem- Bostancı – Caddebostan – Caferağa – Dumlupınar – Eğitim – 19 Mayıs – Erenköy – Fenerbahçe – Üsküdar – Feneryolu – Fikirtepe – Göztepe – Hasanpaşa – Koşuyolu – Kozyatağı   Osmanağa – Rasimpaşa – Sahrayıcedid – Suadiye Zühtüpaşa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir