Genel

İstanbul Başakşehir Nişan Organizasyonu

İstanbul Başakşehir Nişan Organizasyonu için sizlere uzman ekibimiz ile birlikte profesyonel catering servisi ve süsleme konseptlerinden oluşan birçok hizmet sağlıyoruz. Bu hizmetlin hepsini sizlere son model ekipmanlarımız ve işlerinde başarılı ekiplerle sağlıyoruz. Şimdi sizlere burada neler yapalım ve neleri yapmayalım hepsini yazarak birçok gerekli bilgi sağlayacağım. Söz Organizasyonu yada Nişan Töreni için önceliğimiz her zaman gelecek davetlilerin en iyi şekilde ağırlanmasıdır. Eminiz ki sizde bu anlamda çok önem veriyorsunuz yeni akrabalarınız yeni insanlarla tanışmak için çok heyecanlısınız Ama kendiniz yapmayı planlıyorsanız burada yapmanız gereken bir çok etkinlik var. Ayrıca sizlere Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerinden de gerekmektedir. Bunları sizin kendinizin karşılaması ise neredeyse imkânsızdır. Bu tarz imkânsızlıklarla uğraşmak yerine NİŞAN ORGANİZASYONU için gerçek bir şirketten yardım istemek en doğrusudur.

Yoksa Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Ekipmanları Catering Hizmeti gibi birçok alanda çalışmalar yaparak hazırlıklar gerekmektedir. Bize bırakırsanız kısaca anlatalım öncelikle nişan ekipmanlarının kurulumuna ve hazırlanmasına kadar sizlere için sağlamaktayız. Böylece hiç bir şey dokunmadan sizin adınıza ekibimiz tüm hazırlıkları sağlayacaktır. Ekibimiz Nişan ve Söz Merasimi konusunda her konuda bilgilere sahip profesyonel çalışanlardan oluşmaktadır. Böyle olunca hiç sorunun olması imkansızdır ayrıca catering servisi konusunda en taze ikramları sizlere sağlıyoruz. Ayrıca tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyor ve istediğiniz Nişan Süsleme Konsepti oluşturuyoruz.

Burada bir çok farklı ayrıntılar var mesela Düğün Arka Fon Kiralama ve Süsleme Hizmeti gibi her şeyi sizlere paketlerle sunuyoruz. Burada hazırlıklar için ara sıcaklı menülerde bizi mutfak gerekmektedir. Bunun sebebi ise tüm davetlilere sıcak sıcak yiyecek ikramı sağlamaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 30 adet tiffmy sandalye kiralama, nişan için ev süslemesi,60 kişilik nişan kokteyl menüsü aperatif ikramlardan,  60 adet nişan hediyelikleri, 2 kişilik servis elemanı,  4 adet bistro masa kurulumu, nişan masası konsepti kiralama hepsi dahil.). Bazı müşterilerimiz kişiye özel konsept süsleme olarak bir çok hizmet almaktadır. Bunların en başında yer alan Nişan Hediyelikler ve İkramlıkları gibi gelen konuklara hediyeler dağıtmaktadır.

Tabi bu konuda bir çok müşterimiz çok ince davranmaktadır. Genel olarak bu tarz hediyeliklerde evlenecek olan çiftin resimleri yada çok sevdiği bir söz ile sağlanmaktadır. Herkes istediği gibi olmasını ister Evde, Villada, Bahçede, Yazlıkta Nişan Organizasyonu için. Bu bir çok şirket için imkansız olabilir ama bizim için çok kolaydır. Bunu sizlere kısaca anlatalım biz sizlere hizmet sunarken bunu başka bir yer dem almıyoruz. Mesela kendi araçlarımızla kendi ekipmanlarımız sizlere profesyonel olarak sağlanmaktadır. İşler bu şekilde kolayca yürümekte ve sorunsuz bir tören olmaktadır. Başarılı hizmet sağlayan İSTANBUL BAŞAKŞEHİR NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başta ter almaktayız. Bildiğiniz her şeyi unuttun kulaktan dolma bilgiler dahil sizin işiniz konuklarınızla sohbet etmek ve onları karşılamak.

Bu anlamda sizden istediğimiz konuklar geldiğinde sadece onlarla ilgilenmenizdir. Geriye kalan ekibimize bırakarak her şeyin düzgün adımlarla sağlanmasına sizde destek olabilirsiniz. Bizim etkinlik ekibimiz hepsi deneyimli çalışanlardan oluşmakta ve sürekli olarak hizmetler sunmaktadır. Şimdi ise sizlere farklı bir bakış açısıyla harika bir NİŞAN KOKTEYLİ için bilgiler paylaşacağım. Evet çok güzel gözükmekte evet bütçeler çok uygun evet harika sunumlarla hizmet sağlıyoruz. İster romantik bir akşam ister dj hizmeti ile harika bir parti her şey size bağlı. Biz elimizden gelenin en iyisini sağlıyoruz mesela sizlere profesyonel olarak konuklar için bir birinden güzel MASA SANDALYE KİRALAMA gibi bir çok şeyi karşılıyoruz.

Burada tek bir hedefimiz var müşterimize en iyi hizmetleri sunarak herkesin beğenisi kazanmaktır. Ve onların gelen konuklarını da etkileyerek müşteri sayımızı daha çok olmasını sağlamaktır. Burada bütçeniz açısından da oldukça faydalı olan KOKTEYL ORGANİZASYONU seçeneklerin arasında en sade ne güzel olanıdır. Tabi burada çalışacak olan personellerin özenle seçilmesi ve bu işte başarılı kişilerden oluşması gerekmektedir. Bizim hedefimiz sizlere içinde daha iyisini sağlayarak konuk geldiğinde en iyi şekilde ağırlamaktır. Bizim çalışma sistemimizde çalışanlarımız işe başlamadan önce belirli zaman eğitime alınarak bu işi profesyonel olarak sunması sağlanmaktadır. Bu yüzden sizlere sağladığımız ekiplere güvenebilir ve etkinliklerde gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir