Genel

İstanbul Pendik Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Pendik Doğum Günü Organizasyonu için sizlere süsleme konsepti ve eğlence dolu etkinlikler hazırladık. Bu etkinliklerin hepsinde deneyimli ekibimiz ve başarılı süsleme tasarımcılarımız sizlere hizmet sunmaktadır. Hem neden herkesin mutlu anılar biriktirdiği bir etkinlik olmasın ki. Biz gerekli olan her şeyi sizlere uzman ekibimiz ile sağlamaya hazırız. Sizler yeter ki bize güvenin ve istediğiniz etkinlikleri bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır.  Dünyanın en değerli varlıkları çocuklarımız için sizlere burada profesyonel ekibimiz neler yapıyor hepsini yazıyorum. İlk önce Doğum Günü Sihirbazı partiye geldiğinde neler yapıyor diye soracak olursanız. İlk olarak harika birkaç gösteri ile başlamaktadır sonrasında ise doğum günü çocuğunu da sahneye alarak beraber gösteri yapmaktadır. Bu gösteri şapkadan güvercin çıkarma, çok renkli toplar, ayıralım bu çemberleri,  sopa bez oldu nasıl oldu gibi gösteriyi birlikte yapmaktadırlar. Tabi Palyaço Kiralama aldığınızda bu gösteriler doğum günü çocuğu ve ailesi harika bir anı biriktirmiş olur. Bizim bir birçok etkinlik hizmetimiz var ÇCOUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için bunlar ise şu şekilde sıralayabiliriz.

Bubble show ( baloncuk gösterisi ) şişme oyun parkı kiralama, balon süsleme, çocuk masa sandalye takımı, pamuk şeker arabası kiralama ve daha neler neler hepsi için bizi aramalısınız.  Burada şimdi en enerjik Doğum Günü Palyaçosu neler yapıyor onun bilgisi içinde size sunum yapacağım. Öncelikle oyunlar ve yarışmaların dolu dolu eğlencenin olduğunu belirtmek isterim. Bizim deneyimli Palyaço Kiralama ekibimiz hem çocukların yüz boyaması yapar hem de sosis balondan şekiller yaparak hediye eder. Bitimi tabi ki bitmedi oyunlarda ise çuval yarışı, ok atmaca, mandalları toplayalım, mantar nerede, maşa ile puan toplamaca gibi oyunların hepsini kendi sunmaktadır.

Eğlencenin en dolusu sunan İSTANBUL PENDİK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde ilk sırada olmaktan çok ama çok mutluyuz. Şimdi kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için gerekli olan her şeyi birlikte burada paylaşacağım. İlk yapmamız gereken çocuğumuzun sevdiği yada kendisinin çok güzel bir resmini tasarımcımızla paylaşmaktır. Tabi burada mesela Doğum Günü Hediyelikler ve İkramlıkları nasıl olacak, kaç kişilik bu bilgilerde çok önemlidir. Ama buradaki en büyük sorun zamandır mesela hazırlıklar için 10 gün süre verilmesi gerekiyor.

Yanı daha öncesinden tasarımcımızla görüşüp karar almanız gerekli hangi konsept olacaksa. Ama emin olun en güzel Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme sizin olacağına. Sonrasında ise Süsleme Hizmeti ile bir çok konsept oluşturmakta bunlar en sevdiğiniz renkler, balonlar, tüller gibi bir çok materyallerden oluşmaktadır. Eğer isterseniz sizlere değişik konsept olacak şekilde Doğum Günü Balon Süsleme Hizmeti gerçekleştirebiliriz. Eğlenmek herkesin hakkı bu yüzden sunduğumuz Yetişkin Parti Organizasyonu için yaptığımız profesyonel çalışmalar ve Catering Hizmeti gibi her şeyi sizinle paylaşacağım.

Burada önemli olan kurulumların doğru yapılması ve ekipmanların neler olacağına doğru karar vermek gerekmektedir.  İlk konuşulması gereken ise gelecek konukların sayısı ve yayın yapılacak müziklerin neler olduğudur. Burada DJ ve Ses Sistemi Kiralama seçeneklerini gözden geçirmek gerekmektedir. Tabi onun dışında harika bir Catering Servisi de olması gerekenler arasındadır.  Bize göre hafif atıştırmalıkları servis personelleri ellerinde dolaşarak dağıtımı gerçekleştirmesi gerekmektedir. Ve konukların sayısına göre bistro masa kurulumlarının yapılması ve tema olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi oluşturmak gerekmektedir.

Sunumlarda daha fazla bilgi için müşteri temsilcimizi arayabilirsiniz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( patlamış mısır arabası kiralama, 1 doğum günü sihirbazı, 9 metre uzunluğunda şişme oyun parkı kiralama, çocuk masa sandalye takımı, palyaço kiralama, balon süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir