Genel

İstanbul Avcılar Nişan Organizasyonu

İstanbul Avcılar Nişan Organizasyonu için sizlere gerekli olacak ekip ve ekipmanları mobil olarak sağlamaktayız. Burada geniş kapsamlı çalışmalarımızı istediğiniz zaman sizlere sunumlar yaparak bilgiler sağlayabiliriz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 2 kişilik servis personeli, ahşap sandalye kiralama 25 adet, nişan catering menüsü ara sıcaklardan oluşan paket, ev süslemesi, 4 adet bistro masa kiralama, 50 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası süsleme ve tagı ile birlikte kiralama hepsi dahil.) Genel olarak Nişan Merasimi ve Söz Töreni her zaman uygulanan her şey bire bir aynıdır. Ve Evde, Yazlıkta, Bahçede, Villada Söz Organizasyonu gerçekleşmektedir. Burada gerekli olan bir çok şey var aslında bunları sizinle paylaşarak bilgi almanızı sağlayacağız. İlk olarak her şeyi bir kenarı koymanızı ve elli kişi geldiğinde neler yapacağını düşünmenizi istiyoruz.

Ayrıca konuklar geldiğinde sizlerle tanışmak ve sohbet etmek isteyeceğini unutmamak gerekir. Bir çok aslında konu var mesela Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme Konsepti istediğinizde bu ekipmanların taşınması ve ist3ediğiniz yere kurulması gerekmektedir. Önce ilk adımı atalım gelen konuklar için profesyonel yardım alalım ve gerisi onlara bırakalım. Dışarıdan alacağınız bir çok ürünle hemen hemen aynı bütçelerle NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere hizmet sağlayabiliriz.  Mesela en basit örnek olarak gelecek konukların oturması gerekiyor ve yeterli oturma grubuna sahip miyiz. Bunları da düşünmek gerekir tabi sonrasında ise Catering Hizmeti sağlanacak nasıl bir menü daha iyi olur bunun bilgisi olması gerekir. Gördüğünüz gibi birçok sorun var hepsini düşünmek ve ayarlamak çok zor bir akşam geçirmenizi neden olabilir. Bu yüzden her zaman işi bilenin yapmasında çok fayda var Eğer doğru bilgilerle konuklarınızı karşılarsanız ortada hiçbir konuda sorun kalmayacaktır.

Birde internette bu işle alakası olmayan bir çok kişi ortaya bir çok konu hakkında bilgi aktarmış. Bu kesinlikle yanlıştır bilgileri almanız gereken yer İSTANBUL AVCILAR NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasından biriyle görüşerek almaktır. Bu konuları lütfen dikkatli dinleyiniz son dakika bir çok sorun çıkabilir ve gününüz maf olabilir. Her şeyi bırakın ve şimdi doğru bilgileri veren şirketlerle görüşün onlar sizi doğruluk anlamında bir çok sunum yapar ve bütçelerle sizlere hizmet sağlamaya hazırdır. Eğer istediğiniz kişiye özel Nişan Konsepti ise o zaman sizleri tasarımcılarımızla görüştürürüz. Sizde istediğiniz Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları için harika tasarımlardan oluşan bir süsleme hizmeti almış olursunuz. Tabi en güzel modellerden olan Nişan Tagı Kiralama ve Balon Süsleme konsepti de oldukça güzel durduğu için tüm aileler önümde resim çektirir ve harika anılar biriktirmektedir.  Burada sizden ricamız her şeyi bırakmanız ve sadece konuklarınızla sohbet edin kaynaşın dost olun arkadaş olun geriye kalan her şeyi bize bırakın.

Gelecek konuklar için en başta NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için en hafif ve en şık sunumlarla birlikte yiyecek ve içecek hizmetini sizler için sağlamaktayız.  Servis personelimiz sınırsız şekilde çay, kahve, içecek servisi yapmaktadır. Tabi oturma düzeni için Sandalye Kiralama ya kadar her şeyi sizin adınıza biz organize ediyoruz. Seçeneklerimiz arasında eğer nişan alanı küçükse NİŞAN KOKTEYLİ sağlayarak yer küçük olsa bile bir çok konuğumuzu karşılayabiliriz. Hem ekonomik hem de yer açısından bu tarz Catering Servisi oldukça talep gören etkinliklerden biridir. Bu yüzden mutlaka her şey den önce müşteri temsilcimizle detayları görüşmeniz sizin ve bizim için oldukça yerinde bir karar olmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir