Genel

İstanbul Eyüp Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Eyüp Doğum Günü Organizasyonu için sizlere dolu dolu bol bol eğlenceli etkinliler hazırladık. Buradaki amacımız sadece herkesin en güzel şekilde eğlenmesi ve mutlu olmasını sağlamaktır. Bunun için profesyonel etkinlik hizmetleri sunan birçok kişi sizleri bekliyor. Tabi en eğlenceli partileri sunmak kolay değil ama biz kendimizi güveniyoruz. Neden mi çünkü biz bu tarz etkinlikleri sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Özellikle ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için çok özel tasarımlar sunan ekibimiz isterseniz sizlere gerekli sunumları yapacaktır.  Genel olarak artık birçok çocuk partisinde gördüğümüz Doğum Günü Süsleme Konsepti tamamen tasarımcının hayal gücüne bağlıdır. Tabi neler istendiğiniz hakkında paylaşmanızda çok önemlidir.

Kişiye özel süsleme konsepti her yerde farklıdır herkes ellerindeki ekipmanlara göre sizlere sunumlar sağlayacaktır. Ayrıca burada kullanılacak olan Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gelecek kişinin sayısına göre mutlaka yapılmalıdır. Sayıca bilmiyorsanız yedek 10 tane daha fazladan yaptırmanız sonrasından çıkacak sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Eğer isterseniz kocaman bir afiş ile Doğum Günü Masası Kiralanma ve Arka Fon Süsleme seçenekleri ile sizlere hizmet sağlayabiliriz. Burada çalışacak olan DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için Palyaço Hizmeti ve Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor hepsini burada sizlere anlatalım.  Çok eğlenceli etkinlikleri sunan İSTANBUL EYÜP DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizim ekibimizde yer almaktadır.

 Profesyonel olarak show yapan Sihirbaz Kiralama servisimizde yaptığı numaraları kısaca anlatalım. Sihirbazımız şapkadan tavşan çıkarma, ayrıl çember, para nereye gitti, bez parçası bir baktım sopa oldu, daha kocaman valizinde neler var neler hepsini gösterilerde görebilirsiniz. En neşe dolu Doğum Günü Palyaçosu çocuklara harika yarışmalar ve oyunlar oynatarak günü unutulmaz kılar. Yanında yüz boyama ile çocukları renklendirir ve sosis balonlardan çok güzel şekiller yaparak hediye eder. Tabi sadece bu değil mesela bubble show, robot dansçı, çocuk masa sandalye takımı, şişme oyun parkı temini, pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama gibi birçok seçeneğince sizlere sunuyoruz.

Hep çocukları anlattık şimdi de Yetişkin Partileri için neler yaptığımızı sizlere sunalım. İlk olarak burada gerekli olan en başta Catering Hizmeti ve gerekli olan servis ekipmanlarını ayarlamak lazım. Burada öncelik olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU teması oluşturmak ve ona göre hazırlıkları sağlamak gerekli.  Çok iyi bir DJ Hizmeti harika bir Müzik Sistemi Kiralama ekipmanları partinize renk ve ses katar. Bu yüzden gerekli olan her şeyi bizimle görüşmeniz gerekli mesela çalınacak şarkıları önceden belirleyebiliriz.  Tabi sonrasında kullanılacak ekipmanların hazırlıklarını komple sizler için sağlamaktayız. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme, 2 kişilik palyaço kiralama, 1 kişi doğum günü sihirbazı, şişme oyun parkı kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir