Genel

İstanbul Pendik Organizasyon Şirketleri

İstanbul Pendik Organizasyon Şirketleri içinde kurumsal çözümlere sunarak ve kaliteli hizmetler yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Hedefimiz sizler için faydalı bilgiler sunarak en zorlu ama güzel günlerinizde sağladığı hizmetlerle hayatınızı kolaylaştırmaktır. ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için sizlere sunacağımız en eğlenceli etkinlikler burada sizinle paylaşacağım Çocuk Partileri için en çılgın en eğlenceli en neşe dolu oyunları sağlayacak olan Doğum Günü Sihirbazı + Palyaço Kiralama ile neler yapıldığını burada anlatarak farkımızı ortaya koyacağız.  Öncelikle burada Doğum Günü Palyaçoları neler yapar hemen bunları sizlere anlatıyorum. En çok eğlencenin ve yarışmaların olduğu ortalama 2 ile 3 saat süren bir etkinliktir.

Tabi burada sosis balondan şekiller yaparak çocuklara hediye edilir ve yüz boyama etkinliği ile devam eder. Yarışma olarak halat çekmece, bowling topları, halka geçirse, yağ satarım, deve cüce, saklambaç gibi bir çok oyunu çocuklarla oynayarak harika bir gün olmasını sağlamaktadır. Hemen hemen 45 dakikalık bir gösterisi olan Sihirbaz Kiralama çocuklara ve büyüklere yaptığı gösterilerle herkesin beğenisini almaktadır. Yaptığı showlarsa çember ayırma, şapkadan çıkan güvercin, ipe donu şen sopa, renk değiştiren küreler gibi bir çok show sizlere sunmaktadır.  DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZ + PALYAÇO KİRALAMA FİYATLARI 900TL. Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti inanılmaz şekilde artık moda haline gelmiş harika bir etkinliktir. Tabi neden olmasın çocuk partileri için Hediyelikler, İkramlıklar, Arka Fon AFİŞ, Balon Süslemesi  gibi bir çok ayrıntının olduğu bir etkinliktir.

Hazırlıklar aşamasında DOĞUM GÜNÜ MASASI KİRALAMA ayrıca SÜSLEME istediğiniz konsepte tasarımcılarımız tarafından özenle hazırlanmaktadır. Her zaman en güzel partilerin başında gelen Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu için ekibimiz hazır sizleri bekliyor. Burada yapılacak olan tema olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU ve CATERİNG HİZMETİ olmaktadır. Sizler için hazırladığımız profesyonel DJ ve Müzik Sistemi Kiralama seçenekleri ile en güzel partileri biz düzenliyoruz. Gelecek konuklarınız içinse özel olarak bistro masa kiralama ve servis personellerinden oluşan ekipmanlarımızı sizlere sunuyoruz.

Her bir ayrıntıyı sizler için planlıyor doğru seçimler lede başarılı etkinliklere imza atıyoruz. Çok başarılı bir EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU nasıl olmalı ve hangi ekipmanlar gerekli sizlere burada önemli bilgiler sunacağım. Artık aileler özellikle evlerinde Nişan Töreni veya Söz Merasimi için kendi, evlerini seçmektedir. Burada Bahçede, Villada, Yazlıkta da oldukça bizden Nişan Malzemeleri Kiralama talep edilmektedir. Bizde burada gerekli olan eksiklerin listesini yaparak müşterimize sunarız. Eğer oda sunumları beğenirse SÖZ ORGANİZASYONU için ilk adım olarak hazırlıklara başlarız. Her zaman aynı olmuyor sunumlar bazen farklı yapmak gerekir.

Bu yüzden detaylı bilgileri İSTANBUL PENDİK NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek kararları almalısınız. Sizlerere sunulacak bir paket var bu yüzden içindeki hizmetlere göre değişmektedir. Bunlar Sandalye Kiralama, Nişan Hediyelikleri, Nişan Tagı Süsleme, Nişan Masası Kiralama ve Süsleme gibi çok çeşitli hizmetlerdir. Ama şunu unutmamak gerekir her zaman profesyonel yardım almak çok iyi bir seçenektir. Dolayısıyla konuklarınız geldiğinde onlarla ilgilenmek sohbet etmek ilk günde sizlere artı puan almanızı sağlayacaktır. Bu sebeplerden dolayı sizlere sunulan paketler çok değerlidir ayrı ayrı hazırlanmış ve tüm etkinliklere uyum sağlayacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL. ( nişan tagı kiralama, 30 adet ahşap sandalye temini, nişan masası ve arka fon süsleme, 50 kişilik nişan catering hizmeti, 4 adet bistro masa, 1 kişi servis personeli, 50 adet nişan hediyelikleri, ev süsleme her şey dahildir.).

Sırada prestijli sağlayacak başarılı bir AÇILIŞ KOKTEYLİ nasıl olabilir en faydalı bilgileri biz sunuyoruz. Herkesin bir hayal var bunu ticaret günlerinden ilk gününde dostları ve arkadaşları ile geçirerek isteyen müşterilerimiz var. Bizde bu konuları düşünerek en iyi çalışan personelleri sizlere sağlayarak katkıda bulunuyoruz. Amacımız sizleri konukların arasında saygınlık kazandırmak ve ne kadar başarılı olduğunuzu hatırlatmaktır.  Bunu bir çok kişi söyler ama burada sonuç olarak size en taze bilgileri İSTANBUL PENDİK KOKTEYL ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunacaktır.

Bunun yanı sıra herkes den bilgi almamanızı öneriyoruz çünkü bu işi gerçekten yapanlar sizlere doğru bilgiler sunabilir. Bu alanda biz uzmanız ve uzman insanlarla çalışarak sizlere başarılı davetler sunuyoruz. Tabi sizin markanızı özel tasarımlarda yapıyoruz mesela kokteyl masa renkleri ve Balon Süslemesi gibi seçeneklerle kurumsal markanıza uyum sağlıyoruz. Her bir ayrıntı sizin için ne kadar önemliyse aynı şekilde bizim içinde çok önemlidir. Bu yüzden her zaman için çok değerlisiniz ve sizlerin istekleri bizim için çok önemlidir. İstediğiniz AÇILIŞ ORGANİZASYONU olması için gerekirse 24 saat çalışarak istediğiniz gibi bir etkinlik planlıyoruz. Tabı reklam bizim için önemli ilk günde yeni müşteriler kazanmanız için ekibimiz elinden gelenin fazlasını yapmaktadır.

Sağlam bir ekinin mutlaka İş yeri Açılışları için olması gerekiyor herkes üzerine düşün görevi yapması gerekmektedir. Mesela sunucu elindeki mikrofonla konuşarak insanları açılış mekanına yönlendirmesi gerekir. Tabi burada Ses Sistemi Kiralama seçeneklerin dende faydalanmak gerekiyor sonrasını ise deneyimli ekibe bırakmak kalır. Oldukça dikkat çeken dansçı Palyaço Hizmeti de çok iyi sonuçlar vermektedir. Sadece dans değil gerekiti zaman baskılı balonları ve el ilanlarında gezerek dans ederek dağıtmaktadır.

Tabi bunlarla sınırlı değil Robot Adam, Uzun Tahta Bacak, Açılış Mankeni, Maskot Kiralama gibi seçeneklerinizde profesyonel olarak yer almaktadır. Size en güvenilir bilgileri sağlayacak olan İSTANBUL PENDİK AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olduğunu asla unutmayın. Onlarla görüşün bilgiler alın varsa fikirleriniz sorun bu konuda sunumlar isteyerek oldukça bilgi almış olursunuz. Ücretsiz etkinliklerde sunduğumuz Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama oldukça talep edilmektedir. Sizde ilk günden çok müşterim olsun satışlarım artsın diyorsanız bu dağıtılan ücretsiz ikramlar tam sizin aradığınız gibi bir hizmettir.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL . (1 adet pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 10 adet bistro masa, 2 kişi karşılama hostesi, 70 metre balon süsleme her şey dahil. ). En gösterişli DÜĞÜN ORGANİZASYONU için gerekli olan her şeyi sizlere anlatıyoruz. Burada ilk olarak Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme etkinlikleri ile başlarsak daha güzel olur. Tabi tasarımcılarımız sizlere özel masa ve sandalye örnekleri hazırladı hepsi bir birinden güzel ve altın, gümüş seçenekler ile birlikte.

Sizlere sunacağımız seçenekler oldukça fazla bunu ilk DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA ile başlayarak anlatalım. 3 çeşit elimizde Gelin Tagı Kiralama modelleri var hepsi ayrı ayrı boylarda ama bizim bir tercihimiz var. Bize göre kalp şeklinde olan arka fon çok güzel dev gibi kocaman resim çekilmek içinde bire bir. Bunu görmek isterseniz depomuzda gelip bakabilirsiniz. Sadece buda değil mesela saray konseptli Çiçekli Gelin Yolu Süsleme + Kiralama içinde bakabilirsiniz. Biz beyaz halı ile kombin ettik istediğiniz farklı bir model olursa onuda değiştirir sizlerin istediği bir sunum yapar sizlere sunarız. Ama şunu belirtmek isterim İSTANBUL PENDİK DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bu kiralama konusunda çok ama çok iddialıyız. Sizler için sürekli olarak araştırmalar yaparak en güzel Düğün Süsleme Hizmeti için çalışıyoruz. Yiyecek ve içeceklerde çok önemli bunun için sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ sunabiliriz.

Herkesin ayakta olduğu  ve eğlenceli bir düğüne hazır olmanın tam zamanı burada harika bir dj çaldığı müziklerle herkesi coşturacak eğlencenin en güzeli olacaktır. Tema olarak kokteyl masaları kuruyor ve en güzel sunumları sizlere sağlıyoruz. Personellerimiz ellerinde tepsilerle düğün alanında gezerek herkesin ikramlardan faydalanmasını sağlıyor. Sizinde aklınızdan geçen Düğün Kokteyl Organizasyonu ise hadi bizimle paylaşsın sizlerle birlikte en ekonomik ve en güzel etkinlik için beraber çalışalım ve hizmet sağlayalım. Eminiz ki çok başarılı etkinlikleri sizin için yapacağız ve herkeste çok memnun kalacak.

İçine sinen bir düğün alanı için gerekirse 24 saat ayrı ekiplerle çalışarak yinede sizin istediğiniz etkinlik alanını oluşturacağız.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL (  100 kişilik düğün catering menüsü, 12 adet masa kiralama, 4 kişi garson ekibi, dj ve müzik sistemi kiralama, düğün tagı ve gelin yolu kiralama, beyaz halı, 1 karşılama hostesi her şey dahil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir