Genel

İstanbul Yenisahra Organizasyon Firmaları

İstanbul Yenisahra Organizasyon Firmaları içinde sizlere hem kaliteli hizmet hem profesyonel çalışma ekibi sağlayan şirket arıyorsanız biz buradayız. Her zaman sizlere kaliteli hizmetler sunarak rakiplerimiz arasında sizlere fark yaratıyoruz. Şimdi en uygun bütçelerle en kaliteli AÇILIŞ ORGANİZASYONU için ne yapmalı, örnekleri ile birlikte bilgisini paylaşıyorum.İlk olarak reklam tarzı bir etkinlik için deneyimli bir ekibe sahip olmak gerekir. Bunları sizlere sağlayacak olan ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile çalışmadan önce bilgi alınız çalışan personeller deneyimli olması gerekli. Diğer yandan en az 1 hafta öncesinden el ilanları ve baskılı balonlar gibi dağıtılacak materyallerin hazır olması gereklidir. Asla acele karar verip elinizde hiçbir şey hazır değilken etkinlik yapmayınız.

Burada uygulama olarak Açılış Balon Süsleme yapılır buda sizler için ilgi çekici bir hizmet olacaktır. Daha öncesinden hazır olan el ilanlarını palyaço ekibimiz dolaşarak yada iş yerinin önünde durarak dağıtılmasını sağlayacaktır. Tabi arka fon da güzel bir müzik yayını ve anonslarda olursa çok iyi bir hizmet olacaktır. Burada tüm ekip çok önemli bu yüzden herkes iyi çalışmalı ve görevini yapmalıdır hatta ekibin başına bir süpervizör olursa ekip yönlendirebilecektir. Tabi Açılış için Pamuk Şeker ve Mısır Arabası Kiralama da oldukça istek alan hizmetlerden biridir. Burada çocuk yetişkin demeden herkese dağıttığımız ücretsiz ikramlar tüm halk tarafından çok ilgi görmektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 1 adet pamuk şeker arabsı kiralama + dağıtım elemanı, 3 kişilik palyaço servisi, 1 adet fly tüp ve şişme palyaço kiralama, ses sistemi ve mikrofon takımı, sunucu hizmeti, zincir balon süsleme her şey dahil olarak teklif verilmiştir.)

Şimdi sırada konuklar için özel ilgi gösterdiğimiz Açılış Kokteyl Organizasyonu yaptıklarımızı anlatıyorum.Burada gelen tüm konuklar çok değerli ve onları ilk günde kendi mekanınızda karşılama istiyorsunuz. Bunu sizlere mobil çalışma sistemimizle bizler gerçekleştirebiliyoruz. Genel olarak 2 yada 3 saat süren bu Kokteyl Organizasyonu için yiyecek ve içecek menüleri çok önemlidir.Ayrıca genel olarak tanıtılacak bir ürününüz varsa kokteyl sırasında gelen konuklara sizin adınıza Karşılama Hostes ekibimiz sizler için tanıtımlarını sağlamaktadır. AÇILIŞ KOKTEYLİ başladığı zaman ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak herkesin yiyecek ve içecek almasını kolaylıkla sağlar. Her zaman ilk hedefimiz müşteri memnuniyetidir bu yüzden sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

Şimdi ise sizlere İSTANBUL YENİSAHRA EVDE SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında neler yaptığımızın hemen bilgilerini paylaşalım. Gelen misafirleri karşılamak kolay olabilir tabi konukların sayısı az ise ama 55 kişi geldiğinde bu tamamen zorlaşır. Sadece Evde Nişan Töreni İkramları için değil gelecek konuklar için oturma düzeni lazım birazcık ev süslemesi lazım tabi birde olmazlardan olan NİŞAN MASASI KİRALAMA özellikle artık tüm nişanlarda görmekteyiz. Burada bizim önerimiz sizler için hazırladığımız Nişan Organizasyon Fiyatları ile hazır paketler arasında bir seçim yapmanızdır. Burada kullanılacak olan tüm Nişan Malzemeleri Kiralama için gerekli olan her şey var. Mesela çay makinesi ve sandalye kiralama gibi tüm ayrıntıları kapsıyor. Özelikle Nişan Ev Süsleme Konsepti için nişan masası süsleme, nişan tağı kiralama, ikramlıklar, hediyelikler hepsini sizler için biz hazırlıyoruz.

Yapılacak en kolay iş İSTANBUL YENİSAHRA NİŞAN ORGANİZASYONU için profesyonel şirketlerden yardım almaktır. Siz gelen konuklarımızla Söz Merasimi yada Nişan Töreni sırasında ilgilenin sohbet edin tüm gerekli olan hizmeti bizlere bırakın. Bu ister Evde, Bahçede, Cafede, Yazlıkta olsun hiç fark etmez biz elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz.  Şimdi sırada KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sade bir Nikah Töreni nasıl olur neler yapmalı bilgi paylaşımı yapıyorum. Çoğu zaman belediye nikah sarayında sade bir nikah arkasından takı merasimine geçilir. Ve bazende uzun takı sırsında kuyruklar olur işte burada bazen saatlerce bekleyen konuklar için bir şeyler yapmak gerekir.

Müşterilerimiz Nikah Kokteyli talep ederler ve bizde gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek ikramları dağıtırız. Burada önemli olansa herkesin bu ikramlardan faydalanmasını sağlamaktır ekibimiz sizler için en iyi Nikah Organizasyonu olması için çok çalışmaktadırlar. Şimdi sizlere Yetişkin Doğum Günü Organizasyonu için sunduğumuz Catering Kokteyl Hizmetleri bilgilerini paylaşıyorum. Burada sanki bir Kokteyl Organizasyonu edasıyla başlayan ve amaç olarak en eğlenceli partilerin olmasını sağlayan ekibimiz neler yapar. Hepsinin bilgileri sırayla paylaşıyorum normal olarak akşam saatlerinde başlayan partilerde konuklarla tamamen biz ilgileniriz. Mesela dj imiz harika bir müzik yayını yaparak herkesin eğlenmesini sağlamaktadır.

Diğer yandan garson ekibimiz gelenlere içecek ve yiyecek ikramları sağlamaktadır. Her şey sizin istediğiniz gibi hazırlanır ses sistemleri, servis masası ve nistro masaların kurulumu dahil sizin bilginiz alınarak yapılmaktadır. Çocuk Doğum Günü Partileri içinse öncelikle PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA ile ne gibi hizmetler alıyoruz onu paylaşalım. Ortalama 2 ile 3 saat arasında süren partide ilk olarak Palyaço Kiralama görev almaktadır. Buradaki çocuklara sosis balonlar, yüz boyama, oyun ve yarışmalar sunarak harika bir parti olmasını sağlamaktadır.

Sıra Doğum Günü Sihirbazı geldiğinde ilk olarak doğum günü çocuğu ile sihir yapmaya başlar onun gösterinin bir parçası olarak göstererek harika bir doğum günü olmasını sağlamaktadır. Şimdi ise Doğum Günü Masası Süsleme için konsept olarak size bilgiler sunuyorum. Burada önemli olan 10 gün öncesinden tasarımcılarla görüşmeniz ve bilgi vermenizdir. Yapılacak olan hediyelikler, ikramlıklar ve arka fon afiş gibi bir çok ayrıntı olmaktadır. Bunu da en kolay yapmanın yolu daha öncesinden görüşerek istediğiniz tema olması için bilgiler paylaşmanız gerekmektedir. En başarılı İSTANBUL YENİSAHRA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere o kadar güzel süsleme ekipmanları hazırlattırdık herkes çok beğenecek. Bu Düğün Süsleme Konsepti için özel tasarımcılarımız çalışmalar yaparak hem kolay taşınmalı hem kolay montaj olmalı gibi ayrıntıları düşünerek hazırladı.

Sizlerin tüm düğün etkinlikleri için hazırladığımız Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları her şey dahil olarak sunulmaktadır. Mesela nakliyesi, kurulması ve tekrardan toplanması gibi sizler hiç bir şeye karışmıyorsunuz ekibimiz sizler için gerekli her şeyi yapıyor. Dilerseniz İSTANBUL YENİSAHRA MASA SANDALYE KİRALAMA hizmeti alırken istediğiniz gibi tüm ekipmanları süsleyebilirsiniz. Şimdi sizlere örnek olarak Düğün Organizasyon Fiyatları 2500TL paket içeriği ( 1 adet beyaz halı üzerine vazo şeklinde çiçeklerle süslenmiş gelin yolu kiralama, düğün tagı ( kocaman kalp şeklinde çiçeklerle süslenmiş arka fon, üstü çiçeklerle süslenmiş nikah kürsüsü kiralama her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Şimdi sadeliği seven müşterilerimiz için DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlere sunabileceğimiz örnekler. Burada ilk olarak mekanda bir planlama yapmak gerek mesela nereye bistro masaların kurulacağı çok önemlidir. Bu yüzden daha önce istediğiniz etkinlik alanında Düğün Kokteyli yapmış olması çok önemlidir. Burada eğer daha önce hizmet sunduysa sizlere bir çok görsel sunarak karar vermenizi sağlayacaktır. Onun dışında yaşlı misafirler için Tiffany Sandalye Kiralama hizmetinden yararlanmayı da unutmamak gerekir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir