Genel

İstanbul Kağıthane Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Kağıthane Doğum Günü Organizasyonu için sizlere çok eğlenceli paketler hazırladık. Üstelik hepsi çok güzel ve hepsi çok ama çok ekonomik olarak sizlerin etkinliklerinizde sunuyoruz. Burada sizlere sunacağımız DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için çok özel eğlenceli etkinlikler sunuyoruz. En tarz ve özel tasarımlarla sunulan kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti ile başlıyoruz. Bu tarz etkinliklerde genel olarak bakış açısı Süsleme Hizmeti nasıl olacağı ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmek gerekir. Bunları sizlere en iyi şekilde sunacak olan ekibimiz Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme için sizlere hizmet sağlamaya hazırdır. Tabi bunlarla bitmiyor Doğum Günü Arka Fon AFİŞ Süsleme seçeneğini de göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Burada istediğiniz bir resim yada çoğunuzun sevdiği bir hayali kahraman bunlar üzerinde yaklaşık bir haftalık bir çalışma yapıyoruz. Bunun için tasarımcılarımızla daha önceden görüşerek onay vermeniz gerekmektedir.

Sizlere gerekli olan Doğum Günü Balon Süsleme ve Arka Fon Kiralama gibi modelleri sunarak karar vermenizi sağlamaktayız. Şimdi eğlencenin en güzellerini hak eden Çocuk Parti Organizasyonu için neler yapıyoruz onları anlatalım sizlere. Popüler olarak her partide ilk olarak gördüğümüz Palyaço Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı olarak hizmet sunan ekiplerin hepsi aynı değildir. Kimisi bu eğitimi almış kimisi yıllardır bu işi yapan çalışanlardan oluşmaktadır. Bizimde bu tarz etkinliklerde sizlere hizmet sunacak ekibimiz var ve neler yapıyor hepsini anlatalım. Profesyonel olarak sunduğumuz Sihirbaz Kiralama Hizmeti görsel olarak bir şölen havasında geçmektedir. Şapkadan tavşan çıkarma, ayrılmayan çemberler, renk değiştiren toplar gibi birçok show sunmaktadır. Tabi Doğum Günü Palyaçoları etkinliklerde unutmamak lazım öncelikle yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yapmaktadır.

Tabi eğlenceli oyunları ve yarışmalarda unutmamak lazım hepsini tüm çocuklara etkinliklerde sunmaktadır. Bunların dışında sizlere sunacağımız Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi) Şişme Oyun Parkı Kiralama, Robot Adam, Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama gibi bir çok seçeneği sizlere sunmaktayız. Sırada eğlencenin dansın olduğu bir Yetişkin Doğum Günü Partileri için neler yaptığımızı anlatmaya başlıyorum. İlk olarak konsepti belirlemek gerekiyor ama bu genel olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Buradaki en önemli etkenlerden biri çalınacak şarkılardır. Bu yüzden DJ + SES SİSTEMİ KİRALAMA seçeneklerini değerlendirmeniz ve hangisi olacağına karar vermeniz gerekmektedir. Tabi sonrasında ise sunulacak Catering Hizmeti için neler olacak onu da kararlaştırmak gerekir.

Tabi konukların geldiği zaman hazır olması gereken bistro masa kurulumları unutmamak gerekir. Tabi isteğe göre daha bir çok seçenek var önemli olan sizlerin istediklerini en iyi şekilde sunmaktayız. Sizlere bu seçenekleri en iyi şekilde sunabilmemiz için müşteri temsilcimizle görüşmenizi önermekteyiz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 60 kişilik ara sıcaklı doğum günü catering menü, 3 kişilik garson servisi, 10 adet bistro masa temini, dj + müzik sistemi kiralama hepsi dahil. )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir