Genel

İstanbul Çatalca Düğün Organizasyonu

İstanbul Çatalca Düğün Organizasyonu için aradığınız tüm süsleme konsepti ve bir birinden güzel catering servisi ile sizlere hizmet için hazırız. Amacımız düşlediğiniz gibi bir düğün olması için gerekli olan her şeyi sağlayarak profesyonel hizmet vermekteyiz. En ihtişamlı düğün etkinliklerini karşılamak öyle kolay değildir ayrıca bir çok zorluğu vardır. Burada her şeyden önce Düğün Süsleme Konsepti üzerine çok fazla ekipmanların olması gerekmektedir. Bir .çok paylaşımda herkes düğünler hakkında yorumlar yazmış sanki bu işi biliyormuş gibi anlatımlar sağlamış. Bu tarz paylaşımlardan ziyade eğer gerçekten doğru sonuçlar almak istiyorsanız. Mutlaka bu işi bilen İSTANBUL ÇATALCA DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinden biriyle anlaşarak bilgi almanız gerekmektedir.

Eğer gerçekten doru bilgilerle yola çıkarsanız sorunda yaşamasınız bunun için dikkat etmek gerekmektedir. Şimdi her şeyi baştan alıyoruz ve yavaş yavaş sonuç almaya doğru ilerleyeceğiz. İlk olarak mekan baktınız ve en sonunda istediğiniz düğün mekanı buldunuz. Fakat bir çok eksik var bunların nasıl olacağı hakkında araştırmalar yapıyorsunuz. Bu araştırmaları bırakın ve bizimle iletişim kurun o zaman size istediğiniz Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinin hepsi için bilgiler sunarak karar almanızı sağlarız. Ayrıca Düğün Tagı Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme modelleri kendi tasarımcılarımız tarafından yapılmış çok güzel konseptlerden oluşmaktadır. Ayrıca çeşit çeşit Masa Sandalye Kiralama modellerimiz 3 renk seçeneği ile sizlere sunulmaktadır.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk tatlı tuzlu ikram paketi, ses sistemi kiralama, 4 kişilik servis hostesi, 30 adet beyaz sandalye kiralama, 10 adet kokteyl masası kurulumu, dj hizmeti, düğün tagı ve arka fon kiralama her şey dahil.). Bir çok müşterilerimizden aldığımız bilgilere göre bir çok firma nakliye + kurulum parası alıyormuş. Bizim böyle bir dürüm yapmamız imkansız sizlere her şey dahil olarak sunduğumuz için ekstra para talep etmiyoruz. Başta verdiğimiz bütçeler neyse ürünlerin teslim süresi boyunca verdiğimiz bütçe üzerinden sizlere Düğün Ekipmanları Kiralama seçenekleri sunmaktayız. Bizler için değerlisiniz bu yüzden sizlere en güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU sunmak için günden güne ekipman sayışımızı çoğaltarak sizlere seçenekler sunmaktayız.

Buradaki hedefimiz istediğiniz gibi bir düğün olmasını sağlayarak mutlu olduğunuz etkinlikte bunu sizlerle paylaşmaktır. Eğer en mutlu gününüzü şansa bırakmak istemiyorsanız mutlaka bu işi yapacak başarılı şirketlerle görüşün. Tabi burada ihtiyacımız olacak olan Catering Hizmeti ve Düğün Süsleme içinde mutlaka biraz araştırma yapmak gerecek. Sizin açınızdan bir sorun olmayabilir ama son saatlerde oluşabilecek her şey düğün alanında sorun çıkartabilir. Bu yüzden en gerekli yapılacak iş düğün mekanında buluşarak birlikte karar almak ve ne eksikse yerinde incelemek gerekmektedir.  Bunu kesinlikle düğün mekanı ile anlaştıktan sonra yapmak için firmalarla görüşerek sunumlar alabilirsiniz. Birde mutlaka hava durumuna bakılmalı eğer yağmur varsa şirket ile görüşerek tente ve sahne gibi bir çok gerekli ekipmanlarında sağlanması gerekmektedir. Eğer diyorsanız ki benim düğün için fazla bir bütçem yok bunu en iyi nasıl yapabiliriz.

Bunun içinde sizlere yardımcı olabiliriz bunu en güzel şekilde sağlamak DÜĞÜN KOKTEYLİ ile gerçekleşmektedir. Burada yapılması gereken oturmak isteyen konuklar için ortalama 100 kişi için 30 adet sandalye kiralama olması gerekmektedir Sonrasında ise güzel bir müzik yayını için ya DJ yada Trio Müzik Grubu Kiralama olması gerektiğini unutmayalım. Tabi burada gerekli olan Ses Sistemi ve Işık Sistemi Kiralama seçeneklerini de değerlendirmek gerekmektedir. Gördüğünüz gibi çok detaylar var burada hazır paketler kullanmak sizi böyle ayrıntılardan kurtaracaktır. Konsept olanakta beyaz renklerin ağırlıklı olduğu bir KOKTEYL ORGANİZASYONU düzeni oluşturulur ak gerekli ekipmanların hepsini biz sağlıyoruz.

Sizler bu anlamda hiç bir şeyi merak etmenize gerek yok biz gerekli olan her şeyi sizin için mobil olarak kurulumunu yapıyoruz. Burada yiyecek ve içecek sunumları garsonlar tarafından ellerinde tepsilerle gezerek tüm konuklara ikram servisi yapmaktadır. İstediğiniz başka renklerden oluşan bir konseptse onu da müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir