Genel

İstanbul Gültepe Organizasyon Firmaları

İstanbul Gültepe Organizasyon Firmaları içinde en deneyimli kadroya ve profesyonel ekipmanlara sahip bir şirketiz. Bizi her zaman için arayabilir tüm yapılacak olan tüm etkinlikler hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğlence, oyunlar, yarışmalar hepsi Çocuk Doğum Günü Organizasyonu için onlar hak ediyor. Burada eğlencenin en güzeli olacak yarışmalarda hem yarışacağız hem minik ödüller kazanacağız. Bu nasıl olacak diye merak edenlere söyleyelim survivor yarışması ile olacak Palyaço Kiralama da herkes yarışmalarda kalacak.  Doğum Günü Palyaçoları ve Sihirbaz Servisi ile çocukların hepsinin doyasıya eğlenmesini sağlıyoruz. Tabi etkinlikler bunlarla sınırlı değil mesela Şişme Oyun Parkı Kiralama, Bubble Show gibi birçok etkinliği de sizlere sağlayabiliriz. Kişiye özel İstanbul Gültepe Doğum Günü Konsepti Kiralama ve Süsleme için genel olarak 10 gün önceden bilgi verilmesi gerekmektedir. Tabi bunlarla birlikte doğum günü masası süsleme, şeker masası ikramları, doğum günü masası süsleme, çocuk masa sandalye kiralama, balon süsleme, doğum günü masası hediyelikleri gibi tüm ayrıntıları sizlere paketler halinde sunarak hizmet sağlıyoruz.

En güzel etkinliklerden biri olan İstanbul Gültepe Yetişkin Doğum Günü Partileri için bir çok hizmeti sizlere sunuyoruz. Özellikle Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında iddialı olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yetişkin Parti Organizasyonu için ilk DJ Kiralama ve Ses Sistemi Ekipmanı kurulumu gerekmektedir. Ayrıca parti sırasında hizmetinizde olacak servis hostesleri yiyecek ve içecek dağıtım hizmetini yapmaktadır.  İstanbul Gültepe Evde, Bahçede, Cafe de, Havuzbaşı, Sosyal Tesis Nişan Organizasyonu için sizlere sunacağımız hizmetler hakkında bilgiler sağlıyorum. Öncelikle Nişan Töreni İkramları ve Söz Merasimi Catering Hizmeti için sizlere kokteyl menüleri ile hizmete hazırız. Nişan Malzeme Kiralama servisimizde nişan arka fon kiralama, nişan masası süsleme, nişan masası hediyelikleri, nişan süsleme, nişan ikramlıkları gibi gerekli olan her şeyi sizlere sağlıyoruz.

Dilerseniz Evde Söz Organizasyonu Fiyatları için müşteri temsilcimizle görüşüp bilgi alabilirsiniz. Amacımız sizlerin istediği gibi etkinlikler yaparken ayrıca sorunsuz etkinlikler olması için çalışıyoruz. Ayrıca İstanbul Gültepe Söz Catering Firmaları içinde dilediğiniz yeri birkaç saat içinde harika bir mekan haline getiriyoruz. Sizlere sunacağımız söz töreni ikramları, söz masası kurulumu, söz için arka fon çiçek süsleme, hediyelikler ve ikramlıkların olduğu bir Söz Töreni için biz hazırız. İstanbul Gültepe Cafe, Butik, Kasap, Manav, Pastane, Restoran, Lokanta, Fırın, Çiğköfteci, Market Açılış Organizasyonları için sizlere profesyonel ekibimizle hizmet vermeye hazırız. Sırada ticaretin kalbi ilk günden harika işler başararak Açılış Organizasyonu için çalışıyor ve sizlere hizmet ediyoruz. İlk olarak çalışacak personel reklam açısından çok önemlidir herkes kendine verilen görevleri profesyonelce yerine getirmeli ve etkinlikteki çalışma disiplinini unutmaması gerekiyor.

Tabi her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmeli ve ona göre hareket etmelidir mesela Balon Süsleme oldukça ilgi çekecektir. Burada iyi bir sunucu sizin istediğiniz şekilde elinde mikrofonla sunumlar yaparak ilk günde her kez için yaptığınız kampanyaları duyulmasını sağlayacaktır.Sizlere Açılış Organizasyon Firmaları arasında en uygun paketleri sunuyor ve etkili bir etkinlik olmasını sağlıyoruz. Tabi dansçı palyaçolar ( Palyaço Kiralama ) müzik yayını ile birlikte dans ederek herkesin ilgisini çeker ve bu konuda da çok başarılıdırlar. Sadece dans değil istediğiniz zaman el ilanları, promosyon ürünler, baskılı balon gibi her şeyin dağıtımı sağlarlar. Tabi onlar değil mesela Açılış Hostesi ve Manken ekibimizde bunların dağıtımını sizler için yapabilir.

En güzel ilgi çekmeyi ise Ücretsiz dağıttığımız ikramlarla sağlıyoruz. Özelikle Pamuk şeker ve Patlamış Mısır Arabası en çok dikkat çeken hizmetlerdendir. Bunun yanı sıra Limonatacı, Osmanlı Şerbeti, Osmanlı Macunu da seçeneklerimiz arasında yer almaktadırlar. Burada Açılış Organizasyon Fiyatları için bizi aramanız ve bilgi almanız yeterli olacaktır. Sırada severek hizmet sağladığımız ve herkese özellikle önerdiğimiz Açılış Kokteyl Organizasyonu için neler yaptığımızı sizinle paylaşıyorum. İlk başta mekanda kurulacak olan bistro masaların sayısı ve ikram menüleri ile birlikte kararlaştırmak gerekiyor. Buna görevde çalışacak olan garson ve servis personellerinin sayısı da çok önemlidir.

Bistro masaların kurulumundan sonra istediğiniz kurumsal renklerde süslemeler yapılmaktadır. Tabi isteğe göre masalara canlı çiçek, şamdan çiçek yolu, tak çiçek ve farklı süslerle sunabiliriz. Siz bize sadece yapılmasını istediğiniz ayrıntıları söylemeniz yeterli gerisi uzman ekibimiz sizin için her bir ayrıntıyı kaçırmadan hizmet sağlayacaktır.Burada Açılış Kokteyl Fiyatları için en iyi bilgileri Catering Şirketleri sizler için sunmaktadırlar. Karşılama Hostesi özellikle sizlerin gelecek olan konukların bilgilendirmesi ve istediğiniz ürünler hakkında bilgi sunmaktadırlar. İstanbul Gültepe Eczane, Mobilya Mağazası, Avukatlık Ofisi, Güzellik Salonu, Satış Bürosu, Emlakçı, Giyim Mağazası, Alışveriş Merkezi, Bay Bayan Kuaför, Kafe, Araç Galerisi Açılış Kokteyli ve Organizasyon Hizmeti sunuyoruz.

Eğer sizde Nikah Organizasyon Şirketleri arasında biriyle anlaşıp hizmet almayı düşünüyorsanız sizlere deneyimli ekibimiz yardımcı olacaktır. Burada Nikah Töreni İkramları için sizlere hazırladığımız paketleri mutlaka incelemelisiniz. Ayrıca en uygun fiyatları sizlere Kokteyl Organizasyon Şirketleri arasında sunmaktan çok mutluyuz. Özellikle sizlere sunacağımız Coffee Break İkramları ve Sergi Açılış Kokteyli için en iyiler arasında olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir