Genel

  İstanbul Sahrayıcedit Organizasyon Firmaları

  İstanbul Sahrayıcedit Organizasyon Firmaları arasında sizlere daha iyi hizmet verebilmek için günden güne daha çok çalışıyoruz. Amacımız her zaman müşteri odaklı olup mutlu müşterilerle yolumuza devam etmektir. Yıllardır yaptığımız KOKTEYL ORGANİZASYONU ve COFFEE BREAK HİZMETİ ile sizlere sorunsuz ve profesyonel çalışmalarımıza devam yapıyoruz. Öncelikle etkili bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl yapılır, örnekleri ile birlikte sizlere sunalım. Burada en önemli nokta ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında deneyimli ekiple çalışmak ve doğru bilgiler almakla başlıyor. Tabı bunu da size en iyi sunacak olan hizmet alacağınız firmalardır detaylı olarak sunumlar yaparak sizlerin bilgi almasını sağlayacaktır. İlk olarak bizim önerimiz Açılış Balon Süsleme uygulaması yapılması çok faydalı olacaktır. Tabı burada puf noktaları var mesela en yoğun cadde yada en iyi görünen köşe gibi yerlere uygulama yapılması gerekmektedir. Tabi birde tanıtım için dağıtım ekibi olması gerekiyor promosyon, broşür, baskılı balonları dağıtımı sağlayacak olan.

Bu çoğu zaman palyaçolar ve hostesler tarafından yapılmaktadır. Burada iyi bir ayarlama yapılırsa tüm el ilanları vb dağıtılırsa size çok faydası olacaktır. Tabı birçok sunulan pakette SUNUCU + SES SİSTEMİ KİRALAMA ya yer almaktadır ve kesinlikle öneriyoruz. Sunucu elindeki mikrofonla sizlerin söylediği yaza istediği bilgileri yoldan geçen halka duyuru yapar ve buda çok dikkat çekmektedir. Diğer yandan dansçı kostümlü karakterler yada palyaçolar iş yerinizin önünde dans ederek dikkat çekmeyi oldukça başarırlar. Tabi daha anlatacaklarımız bitmedi aslında çok ama bu tamamen sizin bütçenize alakalıdır Burada yapılması gerekenler arasından PAMUK ŞEKER VE ( PATLAMIŞ MISIR ) POPCORN ARABASI KİRALAMA da oldukça insanları toplamada faydalı oluyor. Ücretsiz olarak dağıtılan Nostalji Sokak Satıcıları tarafından ikramları herkes beğenerek alıyor.  Sizlere sunacağımız İSTANBUL SAHRAYICEDİT eczane, restoran, kuyumcu, kurumsal şirket bayi, butik, giyim mağazası, ped shop, kafe, oto yıkama, güzellik salonu, alışveriş merkezi, otomobil galerisi, döviz bürosu, cafe, emlak ofisi, mobilya mağazası, MARKET AÇILIŞ ORGANİZASYONU gibi her yere sizlere hizmet sağlıyoruz.

Şimdi prestijli AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için yapılan etkinlik Kokteyl de sıra. Burada sadece gelecek konuklar için hazırlıklar yapılıyor ve kişi sayısına göre sunum yapılmaktadır. Sizlerin istekleri doğrultusunda kokteyl menüleri oluşturulur ve hazırlıklar başla. Burada tabiî ki en başta sizlere sunacağımız AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI arasında sizlerin isteklerine göre paketler oluşturulur ve hizmet sağlanır. Sizlerin gelecek olan konuklarınız nasıl değerliyse bizim için de öyledir, Bizim farkımız sizden biriymiş gibi davranır ve gelen konukların rahat etmesi için Kokteyl Organizasyonu sırasında elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Size düşen burada AÇILIŞ KOKTEYLİ için bizi seçmek ve bize şans vermek göreceksiniz tüm davetliler ve siz çok memnun kalacaksınız.

Sırada İSTANBUL SAHRAYICEDİT EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere sunduğumuz mobil hizmetleri sırasıyla anlatıyorum. Ev gibisi yoktur bunu herkes bilir en güzel misafir ağırlamak kendi evinde olunca daha rahat olur. Burada Söz Merasimi İkramları ve Organizasyonu için bazı eksiklikler olabilir. Bunu hiç kafanıza takmanıza gerek yok sizlere sağlayacağımız en uygun NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI ile tüm eksiklerinizi tamamlanmazı ve gelecek konuklar için en iyi şekilde hazırlanacağımız. Tabı burada Evde Nişan Süslemeleri içinde yardımcı olacağız sizlere sunacağımız bazı örneklerle çok güzel bir davet olacaktır.

Şimdi nişan masası hediyelikleri, nişan masası ikramlıkları, nişan tagı ( arka fon kiralama) gibi her şeyi kapsayan sizlere paketler hazırladık. Burada istediğiniz zaman EVDE NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için hazırladığımız harika KOKTEYL MENÜLERİ ile gelen tüm konukların ağızlarını tatlandıracağım. Tabi burada İstanbul Sahrayıcedit Evde Söz Organizasyon Firmaları içinde bizleri arayabilirsiniz sizlere sunacağımız hizmetlerle her şey çok kolay olacak bunu bilmenizi isteriz. Sırada sizlere DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sunduğumuz hizmetleri ve özel tasarımlı ürünlerimizi anlatıyorum. Özel tasarımcılarımız tarafından geliştiren DÜĞÜN TAGI KİRALAMA oldukça görünüşü güzel ve bem beyaz çiçeklerden kalp şeklinde olmaktadır.

DÜĞÜN SÜSLEME konsepti olarak bunun yanında ÇİÇEKLİ GELİN YOLLARI ve NİKAH MASASI KİRALAMA gibi 3 lu konseptimizi mutlaka incelemeniz gerekiyor. Burada önemli olan doğru konseptlerle çalışmak ve her şeyin bir birine uyumu sağlanması gerekmektedir. Bu süslemeler yanı sıra MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME seçeneklerinizde mevcut. Mesela sandalyeleri tül ve çiçeklerle süsler masalarda dev şamdanlarla süslersek çok güzel bir görüntü çıkar ortaya. Sırada ekonomik bütçelerle sunulan İSTANBUL SAHRAYICEDİT DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için bilgiler sunacağım umarım faydası olur. Burada oturma düzenli etkinliklere göre Düğün Kokteyli biraz daha kolay kurulumlar ve nakliyesine kolay olduğu için diğer düğünlere göre biraz daha makul DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI ve ekonomiktir.

Burada çok güzel görünüşler elde edebiliriz tabi aslında her şey size bağlı bizimle istediklerinizi paylaşırsanız tasarımcılarımız sizler için en iyi konsepti belirler ve uygulamasını yapar. Bu konuda yıllardır uzmanlaşmış ekibimiz istediğiniz bir alanı bile saatler içinde harika bir düğün mekanı haline getirebilir bu konuda çok iddialıyız. Bazı aileler çalgılı oyunlu düğün yerine sade bir NİKAH TÖRENİ ORGANİZASYONU ile etkinliğin sağlanmasını ister. Burada Belediye Nikah Salonlarında yer sağlanır ama ikram sağlanmaz böyle durumlar dada dışarıdan hizmet almanız gerekebilir. Burada ilk yapılması gereken Nikah Organizasyon Şirketleri arasında anlaşma yaparken kişi sayınızı belirtin ve ikramların neler olacağını kararlaştırın. NİKAH KOKTEYLİ için sizlere hizmet sağlayan firmalar arasında bizde varız bizdende teklif almanızı rica ediyoruz.

Sıra ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sizlerle paylaşımlar yapıyorum. Öncelikle her zaman için çocuklar oyunları, yarışmaları çok seviyor. Bu yüzden hem arkadaşları oynayacak ve yarışmalar kazanacağı oyunları istiyor. Burada genel olarak İstanbul Sahrayıcedit Doğum Günü Palyaçosu ve Sihirbaz Kiralama etkinliklerde yer almaktadır. Ama artık Bubble Show, Şişme Oyun Parkı Temini gibi hizmetlerde oldukça talep görmektedir. İsterseniz Çocuk Parti Organizasyonu için kişiye özel konseptli yapabiliriz. Burada doğum günü masası süsleme, ikramlıklar, hediyelikler, arka fon, afiş gibi bir çok hizmeti konseptli yaparak ortamı dahada renkli hala getirebiliriz. Diğer yandan sizlere Yetişkin Doğum Günü Partileri için harika ve bol eğlenceli bir Kokteyl Organizasyonu sunabiliriz.

Herkes eğlensin büyük küçük demeden bu tarz partiler ister evinizde ister bahçenizde olur. Sizler bize yer gösteriyorsunuz saatler içerisinde sizlere orayı mükemmel bir parti mekanı haline getiriliyoruz. Doğum Günü Kokteyli için hazır olan ekibimiz parti sırasında herkes rahat etsin ve kolay içeceklere ulaşsın diye ellerinde büyük tepsilerle dolaşır ve içecek yada ikramlık ister misiniz diye sorar. Böylece almayan ürünlerden kimse kalmaz ama size bir tüyo DJ Kiralama + Müzik Sistemi çok önemlidir. Bunları temin ederken profesyonel olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir