Genel

İstanbul Avcılar Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Avcılar Doğum Günü Organizasyonu en eğlenceli partiler için profesyonel ekip ve ekipmanlarımız 24 saat sizlere hizmet sağlayabiliriz. Buradaki en büyük hedef mutlu anılar olması için partilerin çok eğlenceli olmasını sağlamaktır. Herkes eğlence etkinliğini yaptığını söyleyebilir ama küçük büyük demeden herkesi coşturmak içim uzmanlık gerektiğini sizlere hatırlatmak isteriz.  Burada ilk yapılması gereken Çocuk Doğum Günü Partisi için etkinliklere karar vermektir. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL  ( patlamış mısır arabası kiralama, çocuk masa sandalye takımı, 1 sihirbaz kiralama, 1 doğum günü palyaçosu, balon süsleme, şişme oyun alanı kiralama, 1 maskot temini hepsi dahil.).

Çocuk partisi için en oyuncu ve en neşeli etkinliklerden olan Sihirbaz Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı etkinliklerinde neler oluyor anlatalım size… Burada Doğum Günü Palyaçoları özellikle çocukları yarışmalarda tutarak onlara çılgınca oyunlar oynatmaktadır. Mesela deve cüce, halat çekmece, zıp zıp, kaybolan mantarlar, ok atmaca, basketbol gibi birçok oyun etkinliği sağlamaktadır. Sırada harika bir gösteri olan Sihirbaz Kiralama da neler olacağını anlatayım hemen. Öncelikle kocaman bir çanta ile gelmektedir bu çantada neler var neler. Mesela renk değiştiren ampul, sopa nereye gitti, şapkadan tavşan çıkarma gibi gösteriler var birde doğum günü çocuğu ile güzel bir anı kalsın diye harika bir gösteri onunla da yaparak mutlu anılar biriktirir.

 Daha çocuk partileri için neler var neler bubble shoıw, baloncuk gösterisi, patlamış mısır arabası kiralama, robot dansçı, maskot temini, şişme oyun alanı kiralama, balon süslemesi gibi bir çok eğlence sizleri bekliyor.  Eğer bu seçenekler içinde bilgi almak isterseniz bir telefonla sizlere gerekli bilgileri verebiliriz.  Amacımız sadece çocuklar değil partiye gelen herkesin çılgınlar gibi eğlenmesini sağlamaktır.  Herkes eğlenmesini sağlamak profesyonellik gerektirir bizim ekibimiz bu konuda uzman olduğunu tüm etkinlikleri başarılı şekilde sunarak sizlere bunu gösterebilir. Parti eğlenceleri için profesyonel İSTANBUL AVCILAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere hizmet sağlamaktayız Sırada ortamın dolu dolu renklendiren Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yapılıyor tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.  İlk olarak yapmamız gereken karar vermeden önce 10 gün en azından bir süremiz olması gerekiyor. Burada tasarımcılarımızla görüştüğünüzde sizlerden en az 1 hafta süre ister ve konsepti ona göre hazırlar. Tabi bunun sebebi el emeğinin oldukça fazla olasıdır.

Kişiye özel konsept en çok zaman alansa Doğum Günü İkramlıkları ve Hediyelikleri oldukça meşakkatli bir iştir. Bununla da bitmez daha dolu ayrıntı var kişi sayısına göre hediyelerin paketlenmesi hazırlanması daha daha neler. Mesela DOĞUM GÜNÜ MASASI KİRALAMA + SÜSLEME de çok zaman alır her şey teker teker düzenlemek gerekmekte. Tabi baskı yaptırılan bir Arka Fon Süsleme AFİŞ oldukça zordur resimler eklenmekte balon süslemesi yapılmakta ve farklı süslerden konsept oluşturmak gerekiyor. Bunların olması içinse şirketimizin tasarımcı ile en geç 1 hafta öncesinden siparişlerinizi vermiş olmanız gerekmektedir.

Şimdi Yetişkin Parti Organizasyonu için yapacağımız hazırlıkları ve neler olması gerektiğini bilgisi burada yer alacaktır. İlk olarak Catering Hizmeti için harika bir menü oluşturalım. Herkes ayakta olacağı için seçeceğimiz bu menü elde tepsilerle dağıtıma uygun olmak zorunda. Daha sonrası için çalışacak servis personelleri ayarlayalım ve kokteyl masalarının kurulumunu sağlayarak hazırlık aşamasını bitirelim. Burada çok iyi bir DJ ile Müzik Sistemi Kiralama seçeneklerimizden beğendiklerimizi alalım ve partide kullanalım. Ama konsept olarak bu bir KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzı olacağını bilmeliyiz. Dilerseniz gelecek konukları kapıda karşılayacak Hostes ekibimiz masasına kadar yönlendirme yapmaktadır. Burada daha detaylı bilgi için bizi istediğiniz zaman arayıp bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir