Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Gaziosmanpaşa Doğum Günü Organizasyonu için harika parti etkinlikleri ve profesyonel olarak catering servisi ile sizlere hizmet için hazırlandık bekliyoruz. Ne zaman isterseniz sizlere gerçek bir parti için gerekli her şeyi sizlere sağlayabiliriz. Burada YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sizlere bir çok hizmet gereklidir. Bunların en başında CATERİNG HİZMETİ yer almaktadır. Gelecek konukların burada delicesine bir parti eğlenmesi aranızda sizlere prestij sağlayacaktır. Bunun için kullanılacak olan her şey çok önemli acele etmeden bizimle konuşarak neler istediğinizi belirleyebilirsiniz. İlk olarak aslında yapılması gereken DJ Hizmeti konusunda istediğiniz müzikleri belirlemek oldukça önemlidir. Tabi yanında harika Ses Sistemi Kiralama da olması gerekenler arasında yer almaktadır.

Ya parti ışıkları onlarında olması gerekmez imi bu yüzden sizlere hem aydınlat ışıkları hem de parti ışıkları için harika bir hazırlık yaparak  sizlere bunları sunuyoruz. Tabi gelecek konuklar için bistro masa kurulumlarının da olması gerekiyor çünkü biz eksiksiz işler yaparak sizlere profesyonel olarak her işeyin hazırlıklarını sağlamaktayız. Bizim için bu istediğiniz bir parti çok önemli tabi gelecek konuklarında en iyi şekilde ağırlanması ve servis asla sorun çıkmaması gerekiyor. Sizler kendi partinizde misafir olun  a dan z ye her şeyi bize bırakın bizde yiyecek ve içecek ikramları dahil her şeyi sizlere sunalım. Şimdi ise Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur onun bilgisini burada paylaşıyorum. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( çocuk masa sandalye kiralama, robot dansçı, şişme oyun alanı kiralama, balon süslemeleri, patlamış mısır arabası kiralama + dağıtımı, palyaço hizmeti, sihirbaz servisi hepsi dahil.)

İlk önce burada kişiye özel konsept için renk belirleme, istediğiniz resim yada yazının karar alınması gerekiyor. Burada sunulan Doğum Günü Masası Kiralama seçeneklerinde her şeyin belli olması gerekmektedir. Ne yapalım önce Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için neler olacağının bilgisi tasarımcımızla belirlemeniz gerekmektedir Eğer her şeye dikkat edersek süper sunumlardan oluşan süslemeler bizim olacaktır. Konuklarınız için hazırladığınız ürünleri tasarımcılarımız sizlere özel olarak şık bir şekilde sağlamaktadır. Artık zaman kaybetmek yok en az 1 hafta öncesinde müşteri temsilcimizle görüşmeniz gerekiyor. Profesyonel süsleme hizmeti ve çok lezzetli catering servisi ile sizlere İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde öncü olmaya devam ediyoruz.

Sizi tasarımcılarımıza yönlendirerek 1 hafta öncesinden her şeyi kesinleştirmenizi sağlayacaktır. Burada en çok beğenilenler arasında Doğum Günü Balon Süsleme oldukça talep edilmektedir. Süsleme konsepti modellerimizin hepsi oldukça beğeni kazanmış sunumlardandır. Her zaman acele etmeden neler istediğinizi şirketimizle paylaşarak sorunsuz etkinlik hizmetleri alabilirsiniz. Sırada en çok ama en çok istenenin hizmetlerin başında gelen OĞUM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA için neler gerekli ve hizmetleri gibi her şeyin burada sunumlarına yaparak sizlere bilgiler aktaracağız. Sihirbaz en çok tercih edilmelerinin başında doğum günü çocuğu ile sahnede beraber harika bir show çıkarmasıdır. Burada Doğum Günü Sihirbazı okus ve pokus diyerek harika sihirlere başlar. Burada şapkadan tavşan çıkarma, paralarım kayboldu, alev alan çiçekler, ayrılmayan zincirler, renkli toplar, rakun nereye gitti gibi bir birinden gösteri sizleri bekliyor. O partilerin yıldızı ile en çok oyunlar ve show sunan palyaçolar ile burada anlatmaya başlayalım.

Hadi şimdi sırada Doğum Günü Palyaço neler yapıyor beraber onu anlatalım. Öncelikle şunu belirtmek isterim bizim palyaçolarımız yanında yüz boyama ve sosis balonlarla gelmektedir. Bunların yanında ise yanındaki oyun çantası ile mantar toplanmaca, mandallarım kayboldu, halat çekmece, çuval yarışı gibi eğlenceli oyunları tüm çocuklarla oynamaktadır. Tabi bunlarla sınırlı değil sizlere diğer sağladığımız hizmetler hakkında da bilgi verelim. Burada en çok istenenler arasında bubble show, baloncuk gösterisi, robot adam, maskot kiralama, balon süslemesi, maskot temini, doğum günü animatörleri gibi bir çok etkinliği sizlere sunmaktayız.  Eğer sizin de çocuğunuzun çılgınlar gibi eğlenmesini arkadaşları ile güzel bir anı kalmasını isterseniz sizlere her şeyi uzman ekibimizle sağlayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir