Genel

İstanbul Beylerbeyi  Organizasyon Firmaları

İstanbul Beylerbeyi  Organizasyon Firmaları içinde sizlere deneyimli ekiplerimiz ve profesyonel ekipmanlarımızla bir telefon uzaklığın dayız. Her zaman için profesyonel etkinlik ekibimiz sizlere gerektiğinde hizmet için hazırda beklemektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere deneyimli çalışma arkadaşları ile hizmet sağlıyoruz. Bu ister Mağaza ister Market İş yeri Açılışı olsun hiç fark etmez sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlarız. İlk olarak tanıtımların kalbi özellikle eğlence tarzı etkinlikler olmaktadır. Bunun yanında ise Açılış Süsleme uygulaması gelmektedir. Mekanın dış kısımları Balon Süsleme ile giydirmek sizlere çok avantaj sağlayacaktır. Doğru yerlere yapılırsa yanı herkesin kolayca görebileceği şekilde olursa oldukça dikkat toplar.

Sadece tabi balonlarla bitmiyor reklam dediğimiz zaman geniş düşünmek gerekiyor . Profesyonel dansçı palyaçolar caddede müzik eşliğinde dans eder ekte sizlere tanıtım için yardımcı olurlar. Tabi baskılı balon, promosyon ürünler, el ilanları ve tanıtım broşürü gibi her şeyin dağıtımını da sağlarlar.Mesela ilk günde müşteri kitlesi oluşturmak en az iş yapmak kadar çok önemlidir.  Bunu yapmak içinde Açılış Organizasyonları için profesyonel ekip şart.Sizlere sunacağımız hazır etkinlik paketleri bunları kolayca yapmanızı sağlayacaktır. Mesela AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL paket içeriği ( 3 kişilk dans eden palyaçolar, 2 kişilik broşür dağıtım hostesi, 50 metre zincir balon, 6 adet bistro masa, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 1 adet pamuk şeker dağıtımı, 1 adet paylamış mısır dağıtımı, ses sistemi ve dj kiralama her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur. )

Böyle bir paket alırsanız etkinliğiniz karnaval havasında geçer. Ve ilk günden komşularınızdan tam puan alırsınız buda onlarla tanışmamıza vesile olacaktır. Kuyumcu,  Eczane, Otomobil Galerisi, Güzellik Salonu gibi bir çok yer için İstanbul Beylerbeyi  İşyeri Açılış Organizasyon Paketleri sunuyoruz. Sırada ise açılış etkinliklerin en prestijli yüzü olan Açılış Kokteyli için sizlere neler yaptığımız hakkında bir çok bilgi vermeye geldi. İlk günde herkesi davet ettiğiniz ve misafir ağırlamak için ney yapacağına karar veremiyorsanız sizlere Kokteyl Organizasyonu için uzman ekibimizle yardımcı olabiliriz. Hemde sizlere sunacağımız indirimli Açılış Kokteyl Fiyatları ile her şey çok güzel olacak. Burada yapılması gereken Organizasyon ve Catering Firmaları ile anlaşma yapmadan önce masaların ve servisin nerede yapılacağı bilgisi kararlaştırmak önemli tabi ikram menüleri gibi her şeyi düşünmek gerekiyor. Yada bu kadar sorunu kenara bırakmak ve bizim profesyonel hizmetlerimizden faydalanmaktır.

Sırada EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizlere misafir konuk etme nasıl yapılır, nelere dikkat etmek gerekir, örnekleri ile birlikte sunuyorum. Öncelikle biz Türkler olarak hepimiz gelecek konukları en güzel şekilde karşılamak için çok önem veririz. Burada ister Evde Söz Merasimi yada Nişan Töreni İkramları olsun amacımız en güzel sunumlarla herkesi en güzel şekilde ağırlamaktır. Burada bazen yeterli misafirler için ikram ve oturma düzeni gibi eksikler olabilir. Bunları tedarik etmenin yolu Söz Organizasyon Firmaları arasından biriyle anlaşıp hizmet almaktır.Şöyle bir duşu nelim tüm gelecek konuklar için profesyonel bir yardım almak bize ne kazandırır. İlk başta sizi yormaz dostlarınıza, akrabalarınıza daha çok zaman ayırırsınız. Yanı hiç yorulmadan sizin için çalışacak personelleri biz ayarlıyoruz size sadece günü mutlu geçirmek kalıyor. Sizler için hazırladığımız İstanbul Beylerbeyi Evde Söz Töreni İkramları için bilgi almak ve paketleri incelemek çok kolaydır.

Ayrıca Kişiye özel NİŞAN MASASI KİRALAMA, HEDİYELİKLER, İKRAMLIKLAR, NİŞAN TAGI SÜSLEME gibi her şeyi sizlere uygun Organizasyon Fiyatları olarak sunuyoruz. Her Catering Firmaları aynı değildir ve aynı hizmeti vermezler bazıları yemek için servis sağlar bazılarda ekipman ama biz o tarz hizmet sağlamıyoruz. Nişan Malzemeleri Kiralama için nakliyesinden kuruluma ve hazırlıkları bile biz kendimiz organize ediyoruz. Bu yüzden kendimi farklı Nişan Organizasyon Şirketleri arasında tutuyoruz. Şimdi ise yeni nasıl DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONLARI nasıl olur, neler yapılmalı, hepsini sizinle paylaşıyorum. Herkes sadece çocuk partisi için  Doğum Günü Palyaçosu ve Sihirbaz Kiralama etkinlik hizmeti alıp sadece çocukların doyasıya eğlenmesini isterdi. Ama biz artık buna dur dedik ve yetişkinlerde partilerde eğlenmesi için farklı bir bakış açısıyla hizmet sağlıyoruz.

Öncelikle çocuk partisi için ayrı bir alanda yarışmalar, oyunlar, yüz boyama, balonlar gibi etkinlik yaparken ayrı bir alanda yetişkinleri topluyoruz. Burada çocuklar doyasıya eğlenirken anne ve babalar ise hemen yan tarafında harika bir dj partisi yada trio müzik grubu ile doyasıya eğleniyor. Bu hazırlıklar ise konsept olarak Kokteyl Organizasyonları gibi olmaktadır. Sizde sadece çocuğunuz değil tüm gelenlerin eğlenmesi için bir Doğum Günü Partisi istiyorsanız doğru adrestesiniz. Sizlere sunabileceğimiz diğer hizmetlerimiz kukla gösterisi, şeker masası ikramları, şişme oyun parkı kiralama, bubble show, çocuk masa sandalye  temini, uzun tahta bacak, ateşbaz, robot adam gibi hizmetlerde sizlere sağlayabiliriz. Eğer renkli bir ortamda olmasını isterseniz Doğum Günü Süsleme konsepti de sizler için yapabiliriz. Burada yapılacak olan özel tasarımlı doğum günü hediyelikleri, doğum günü ikramlıkları, doğum günü arka fon afiş gibi bunların tamamı özel tasarım olarak hazırlanmakta ve 1 hafta öncesinden bilgi verilmesi gerekmektedir.

En görkemli ve İhtişamlı İSTANBUL BEYLERBEYİ DÜĞÜN ORGANİZASYONU için sizlere neler sunuyoruz neler yapıyoruz hepsini paylaşıyorum.  İlk olarak sizlere kendi tasarımlı Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama ekipmanlarımızla başlamak istiyorum. Bu özel tasarımlı düğün ekipmanları her Organizasyon Şirketi sizlere sağlamıyor. Ya farklı modeller olabilir yada hiç yoktur bu çalışacağınız Düğün Organizasyon Firmaları ile ilgilidir. Burada size sunmak istediğim bu düğün malzemeleri bizim depomuzdan çıkar ekibimiz taşır ve tekrar kurulumu sağlar işi bitinceye toplar tekrar depoya götürürler.

Bu yüzden sizlere sunduğumuz DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI oldukça avantajlı bütçelerle sunulur. Neler yok ki mesela Düğün Tagı Kiralama 3 farklı arka fondan istediğinizi seçene bilirsiniz 1 tane kocaman kalp şeklinde çiçeklerle süslenmiştir. Dev vazo Gelin Yolu Süsleme ise harika bir görünme sahip beyaz halı ile kombin yapılmıştır her bakan bir daha bakar ve herkes resim çekilmektedir. Diğer yandan Masa Sandalye Kiralama modelleri bir çok renge sahip istediğiniz renkte temin edebilirsiniz.

Sırada Kokteyl Organizasyonu konseptli bir etkinlik için anlatmaya geldi sıra. Düğün Kokteyli için neye ihtiyaç duyuyorsanız sizlere mobil ekipmanlarımız istediğiniz her yeri muhteşem bir Düğün Kokteyl Organizasyonu mekanı haline getirebiliriz. Kokteyl masası kurulumları sahne kiralama, garson temini, servis ekipmanları gibi aklınıza gelebilecek olan her şeyi sizler için temin ediyoruz. Ayrıca ara sıcaklı menülerden oluşan Düğün Kokteyl İkramları için mutlaka bilgi almanızı rica ediyoruz. Sırada sade nikahlar için yapılan hazırlıkları anlatmaya geldi.

KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere Nikah Töreni için İstanbul Beylerbeyi Catering Hizmeti sağlayabiliriz. Nikah Töreni çoğu zaman belediye nikah salonlarında kıyılır ama sizlere yiyecek ve içecek gibi hizmetleri sağlamazlar. İşte biz burada Nikah Organizasyon Şirketleri arasında en uygun Fiyatları sunarak sizlere hizmet sağlayabiliriz. Takı töreni sırasında gelen misafirlerin sıkılmaması ve zaman geçirmesi için Nikah Kokteyl Hizmeti sağlayabiliriz sizler için. Her zaman kendimize tecrübe ettiğimiz daha iyisi için daha iyi ekipmanlar gerekli bu yüzden sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir