Genel

İstanbul Beşiktaş Düğün Organizasyonu

İstanbul Beşiktaş Düğün Organizasyonu içinde sizlere elimizde bulunan çok çeşitli hizmetler vermekteyiz. Bu hizmetleri şirket olarak günden güne geliştirmeyi daha fazla seçenek sunmayı hedefliyoruz. Tabi bunu hedeflerken de asla müşteri memnuiyeti ilkelerimizden vaz geçmiyoruz. Her zaman için sizlerin hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışan ekibimiz gerekirse 24 saat çalışarak istediğiniz Düğün Süsleme Konsepti ni oluşturmaktadır. Bunlar tamamen sizin hayal ettiğiniz materyallere bağlıdır. Oluşturduğumuz renkler ve konseptler siz nasıl isterseniz o şekle yapılmaktadır. Tabi size bir çok örnek var gösterebileceğimiz onlarında değerlendirmeye alabiliriz.  Tabi en çok beğenilenler arasında ise Düğün Arka Fon Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme Konsepti olmaktadır.

Bunlar daha önce sunduğumuz düğünlerde çekildiğimiz resimlerde mevcuttur. Dilerseniz sizinle düğün olacak mekanda bir görüşme yapabiliriz. Burada görüşeceğimiz Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde neler olacağını istiyorsanız onlar hakkında bir görüşme yapar ve sizlere gerekli sunumları sağlayabiliriz.  Bizler çalışma sistemi olarak düğün alanın normalde 3 saat öncesinden her şey hazır eder ve konukların gelmesini bekleriz. Bazı acemi şirketler gibi son dakikaya hiç bir şey bırakmayın. Biz bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ve bu günün telafisi yok bu yüzden çalışacağınız genel olarak yerlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Dilerseniz biz sizlere sözleşme yaparak ve ayrıntıları konuşarak anlaşma yapabiliriz.

Bizim sistemimizde mutlaka sözleşme olmalı ve her şey en ince ayrıntısına kadar yazması gerekmektedir. Eğer bu  şekilde çalışan bir yerle anlaşacaksınız bu doğru tercihtir. Mutlaka bu yazımızdaki örnekleri incelemeniz sonradan oluşacak bir çok sorunun olmamasını sağlayacaktır. Bu anlamda sizlere her zaman ileri hizmet sunan İSTANBU BEŞİKTAŞ DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başta yer almaktayız. Bu kadar popular olmamızın nedeni en başta sizlere sunacağımız etkinliklerde çok kapsamlı hizmetler sunmamızdır. Herkes her şeyi yapabileceğini iddia eder ama profesyoneller söz verdiği neyse onu yapar. Bu yüzden mutlaka anlaşma yapmadan önce her şeyi araştırmak gerek. Yada referans olarak daha önce yaptığı çalışmaların örneklerine bakmanız gerekmektedir. Biz Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde DJ – MÜZİK SİSTEMİ – MASA SANDALYE KİRALAMA ve CATERİNG HİZMETİ sağlıyoruz. Tüm bu sağladığımız her şey kendi araçlarımızla taşınıyor ve mobil olarak istediğiniz yere kurulumu gerçekleşiyor.

Bu yüzden gerekli ekipmanların gelmesinde sorun çıkmıyor kendi depomuz var. Ve kendi araçlarımızla uzman ekibimiz tarafından nakliye ve kurulumu sağlanmaktadır. Sadece bu tarz değil isterseniz sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde profesyonel hizmet sağlayabiliriz. Tabi burada işi bilmek ve mobil olarak kurulum çok önemlidir. Fakat biz sürekli olarak bu işi yaptığımız için düğün mekanı için birkaç saatte hazırlıyoruz. Bunu kendi ekibimiz kendi ekipmanlarımızla birlikte yapmaktayız. Zaten bu tarz bir KOKTEYL ORGANİZASYONU yapmak hiç de kolay değildir. Bunu bilen şirketler Cateing Hizmetleri için gerekli her şeyi daha öncesinden hazır eder ve kusursuz bir hizmet sağlar.

Bu sebeplerden dolayı mutlaka bu işin uzmanı yerlerle çalışın ve sorun çıkmasına izin vermeyin. Sizlere sunacağımız örneklerin yanı sıra bir bütçe örneğinde vermekteyiz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6000TL ( bistro masa 10 adet, 4 kişilik garson ekibi, 2 kişi karşılama hostesi, trio müzik grubu kiralama 3 kişi, masa sandalye kiralama 30 kişilik isterseniz çoğaltabiliriz, düğün kokteyl menüsü sıcak ikram paketi 100 kişilik, gelin yolu + arka fon kiralama hepsi dahil. )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir