Genel

İstanbul Arnavutköy Organizasyon Şirketleri

İstanbul Arnavutköy Organizasyon Şirketleri içinde sizlere kurumsal çalışmalar yaparak etkinlik hizmetleri sağlıyoruz. Bu hizmetlerin tümü profesyonel ekip ve ekipmanlardan oluşmaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( dj hizmeti, ses sistemi kiralama, çiçekli gelin yolu süsleme, 4 adet garson temini, 10 adet bistro masa kiralama, düğün tagı süsleme, 35 kişilik masa sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü sıcak ikramlardan oluşan paket her şey dahildir.). Herkesin istediği bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması tabi ki kolay değil. Bu yüzden sürekli olarak Düğün Malzemeleri Kiralama konusunda kendimizi geliştiriyoruz..

Tabi bu ekipmanların bize faydası çok oluyor müşterilerimize seçenekleri fazla sunmamız kolay tercih yapmalarını sağlıyor. Mesela çiçekler, masa dekorları, sandalye süslemeleri ve daha neler neler hepsinin ayrı olarak konseptleri mevcuttur. Düğün Süsleme Konseptleri için üç farklı seçenek hazırladık. Bu seçenekleri tasarımcılarımız sizin için özel olarak hazırladı. Kısa zamanda bu konsepler çok sevildi özellikle Masa Sandalye Kiralama modelleri farklı olarak Süsleme yaparak sunmaktayız Amacımız en güzel düğünleri yaparak sizlerin beğenisini kazanmaktır. Biz yaptığımız işin önemini gayet iyi biliyoruz sizde bu işi bilen İSTANBUL ARNAVUTKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek doğru bilgileri almanız çok kolaydır.

Bizim için değerlisiniz ve istediğiniz konseptleri hazırlamak için tasarımcılarımız sürekli olarak Düğün Ekipmanları Kiralama hizmetini genişletmektedir. Sizlerin istediği Düğün Süsleme Hizmeti için bir birinden farklı modeller hazırladık. Bu modelleri görmek için istediğiniz zaman depomuz ve ofisimizde görebilirsiniz. Beklide daha farklı modellere ihtiyacınız var bunu anlamak için görerek de bilgi almanız oldukça önemlidir. Tabi süsleme konsepti olarak Düğün Arka Fon Süsleme, Çiçekli Gelin Yolu Kiralama en çok tercih edilen hizmetlerimiz arasındadır. Sizede bu tarz süslemeler sunarak karar vermenizi sağlayabiliriz bunun için bizi her zaman arayabilirsiniz.

Model olarak sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ konsepti de sunabiliriz burada ayakta düzen olarak her şey kurulmaktadır. Tabi Düğün Catering Hizmeti olarak önce bistro masalardan yardım alınarak konsept kurulmaktadır. İstediğiniz her şeyi mutlaka çalışacağınız firma ile paylaşmanız sonradan oluşabilecek sorunlarında önüne geçmenizi sağlamaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( patlamış mısır arabası kiralama, 3 kişilik palyaço servisi,  1 sunucu ve ses sistemi kiralama, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 50 metre açılış balon süslemesi her şey dahil.). Kolayca tanınmamızı sağlayacak olan AÇILIŞ ORGANİZASYONU için yapmanız gerekenleri ve neler olacağı hakkındaki bilgilere burada yer vereceğim. İlk olarak sizlere gerekli şık bir Açılış Süsleme olması gerekli mekanı ringa renk süslemek çok güzel bir görüntü elde etmemizi sağlayacak.

Tabi burada Balon Süsleme ye de dikkat etmek gerekiyor nerelere yapılması gerektiğini sizlere bilgiler vererek sunarız. Sloganlarla ve kampanyaların tanıtımı için Sunucu ve Müzik Sistemi Kiralama da olması gerekenlerdendir. Bunun yanında robot adam, uzun tahta bacak, maskot kiralama, bayrak süsleme gibi bir çok seçeneğinde sizlere sunabiliriz. Ücretsiz olarak AÇILIŞ İKRAMLARI açısından Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama da en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Burada baskılı balonları palyaçoların dağıtması ve bir yandan dans etmesi çok güzel bir görüntü olmasını sağlayacaktır. En başarılı sonuçlar alan İSTANBUL ARNAVUTKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde olmaktan gurur duyuyoruz.

Ayrıca dans eden palyaçolar istediğimiz yerlerde balon ve el ilanlarını dağıtarak tanıtımda oldukça fayda sağlamaktadır. Bu tarz etkinliklerde yapılacak olan her şey önemlidir bu yüzden bunu bir fırsat olarak görmeniz gerekmektedir. Biz her zaman başarılı sonuçlar almak için en deneyimli ekibimizi sizlerin hizmetine sunmaktayız. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( ev süsleme, 50 kişilik nişan hediyelikleri, nişan arka fon ve nişan masası kiralama, 50 kişilik nişan catering ikramları, 2 garson hizmeti her şey dahil.). Genel olarak bir ev daveti olan NİŞAN ORGANİZASYONU için bir çok eksiğiniz olabilir bunları tedarik etmekse bizim görevimiz.

Sizlere temin edeceğimiz bir çok Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimiz var. Burada önemli olan sizlerin gelecek konukların kendi evindeymiş gibi rahat etmesini sağlamaktır. Bu rahatlığı sizinde yaşamanız için SÖZ MERASİMİ ve NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI sırasında sizler sadece oturup sohbet etmeniz yeterli olacaktır. Geriye kalanları ekibimiz sizin adınıza halleder gerekli olan her şeyi sağlayacaktır. Bura oturun ve bol bol sohbetler edin kaynaşın o sırada sizlere hizmet edecek olan SÖZ ORGANİZASYONU ekibimiz gerekli her şeyi sağlayacaktır. Bunların en başında Nişan Hediyelikleri ve Nişan Masası İkramları gelmektedir.

Burada sizlere sunduğumuz bir çok hizmeti alırken başınız ağrımaz ve sorunsuz etkinlikler olmasını sağlarız. Sizlere sadece konuklarınız ilgilenin kaynaşın hoş sohbetler yapın bu sırada ise Nişan Catering Hizmeti sağlayacak olan ekibimiz gerekli olan her şeyi sizler için yapacaktır. Profesyonel servis ekibimiz çay, kahve ve yiyecek ikramlarını sizlere sağlayarak size zaman kazandırır. Tabiî ki zaman bizim için çok önemli burada sorun çıkmaması için her şeyi sizin adınıza biz yapacağız. Profesyonel hizmet sunan İSTANBUL ARNAVUTKÖY NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ bu etapa sizlere doğru bilgiler verecektir. Her işin bir uzmanı var bizde kendimizi organizasyon etkinlikleri için geliştirdik.

Her zaman yaptığımız etkinlikleri ve sizler için tasarladığımız Nişan Süsleme Konsepti hazırda sizleri bekliyor. Özel tasarımcılarımızın geliştirdiği bu Sandalye Kiralama +  Süsleme seçenekleri ile birlikte sizleri bekliyor. Tüm çocuklar bizim için çok değerli bu yüzden sizlere hizmet sağlarken Çocuk Doğum Günü Partileri için her şeye dikkat ediyoruz.  En çok tercih edilen Palyaço Kiralama ve Doğum Günü Sihirbazı olmaktadır. Tabi Bubble Show (Baloncuk Gösterisi ) olmaktadır. Sonrasında ise Şişme Oyun Parkı Kiralama, Çocuk Masa Sandalye Kiralama, Robot Dansçı gibi etkinlikler yer almaktadır. Burada Palyaçolar çocuklara yüz boyama ve sosis balondan şekiller yaparak hediye etmektedir.

Tabi bir birinden farklı ve güzel oyunları unutmamak gerekir. Mandal toplamaca, cuval yarışı, ip çekmece, mantar toplamaca gibi oyunları çocuklarla birlikte oynamaktadır. Sihirbaz Hizmeti sağlarken çocuklara özel gösteriler yapar ama en çok doğum günü çocuyla sihir yaparak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. Profesyonel eğlenceler sunan İSTANBUL ARNAVUTKÖY DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizde yer almaktayız. Sadece çocuklarmı eğlenir tabiî ki hayır sırada Yetişkin Parti Organizasyonu için sunduğumuz seçenekleri sizlere burada anlatacağım. Büyükler için parti kutlamaları genel olarak bir KOKTEYL ORGANİZASYONU havasında geçmektedir.

Gelecek konuklar için hazırladığımız bistro masaları yiyecek ve içeceklerde servis ederek kutluyoruz. Tabi müzik olmasa olmaz bu yüzden profesyonel Dj hizmeti ile onu Kiralık Müzik Sistemi ile kombin ederek sağlıyoruz. Gelecek misafirlerin sıkılmaması ve doyasıya eğlenmesi içinse sürekli olarak içecek servisi yapmaktayız. Tabi sizlere sağlayacağımız bir çok etkinlik var bunu hem bütçenize hemde istediğiniz hizmetleri konsept olarak sağlıyoruz. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2250TL (  2 kişi palyaço kiralama, içi dolu pinyata, şişme oyun parkı, çocuk masa sandalye kiralama, balon süsleme, doğum günü sihirbazı her şey dahil.).

Artık düğünlerin yerini sade bir Nikah Organizasyonu aldı. Burada çoğu müşterimiz sade bir NİKAH KOKTEYLİ yapılmasını istiyor burada sağlanacak tüm her şeyi ise biz yapıyoruz. Belediye nikah salonları genel olarak bir yer gösteriyor ama yiyecek içecek kısmana yakışmıyor. İşte burada sizlere sunacağımız Nikah Organizasyon Firmaları içinde sizlere Catering Hizmeti profesyonel olarak sağlıyoruz. Konuklar beklerken sıkılmaması için garsonlarımız ellerinde tepsilerle yiyecek ve içecekleri dağıtımını sağlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir