Genel

İstanbul Şişli Açılış Organizasyonu

Açılış Organizasyonlarıİstanbul Şişli Açılış Organizasyonu için istediğiniz kaliteli bir hizmet alıp kendinizi tanıtmaksa o zaman doğru adrestesiniz. Sizler için hazırladığımız bir çok etkinlik hizmet mevcut. Hepsi bir birinden güzel ayrıca bütçenizde zorlamayacak paketler dan oluşmaktadır. Reklam ve Tanıtım üzerine istediğiniz eğlenceli gümbür gümbür bir Şişli Mağaza Açılış Organizasyonu düşünüyorsanız burada sizlere hizmet sağlayacak olan ekibi biz sizin adınıza temin ediyoruz. Tabi burada her şey çok önemli ve çalışan personellerinde buna görerek titizlikle davranması gerekmektedir. Aslında eğer gerçekten profesyonel bir şirket sizle bunu da tüm bilgileri sizler için sağlamaktadır. Bu yüzden öncelik olarak referansları kuvvetli ve işinde başarılı firma ile çalışmanız gerekmektedir. Sizlere gerekli sunumları sağlayarak tüm detayları sizinle paylaşır ve bilgi almanızı sağlamaktadır.

Açılış OrganizasyonuBunu da sizlere sağlayacak olan İSTANBUL ŞİŞLİ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile görüşerek biriyle anlaşmak gerekmektedir. Sizlere sunacağımız gerekli sunumlarla kolayca tercih yapmanızı sağlayabiliriz. Bunlar ilk olarak Açılış Süsleme dekorasyonu yanı Balon Süsleme ile ile gerçekleşmektedir. Tabı süsleme den sonra her şey daha yeni başlıyor sonrasında dansçı palyaço kiralama oldukça eğlenceli bir etkinlik olmasını sağlamaktadır. Bu yüzden DJ Kiralama ve Sunucu Temini gibi bir hizmet alırken dansçı palyaçoların da olması etkinliğin dahada eğlenceli olmasını sağlayacaktır.

Açılış OrganizasyonuSadece palyaço değil mesela Uzun Tahta Bacak, Robot Adam, Şişme Maskot Kiralama gibi bir çok seçeneğimiz mevcuttur. Sadece yapmanız gereken düşüncelerinizi bizimle paylaşmamanız yeterlidir. Sizlerin istediği en yakın paketleri oluşturacağımıza emin olabilirsiniz. Burada sizlerin daha çok fikri olması açısından neler yapılır ve nelere dikkat edilmeli gibi bir çok şey paylaştık. Sırada ise sizlere oluşturduğumuz paketlerin içeriği hakkında bilgi sunacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( 1 dj + müzik sistemi kiralama, 4 adet bistro masa, kapı takı zincir balon süsleme,  2 kişilik palyaço kiralama, pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama + dağıtım hizmeti. ). En güzel Açılışların gözdesi olan Kokteyl Organizasyonu için sizlere gerekli olan tüm hizmetleri sağlıyoruz. Burada ilk olarak yapılması gereken Açılış Kokteyl Menüsü oluşturmaktır. Bizlerin farklı seçeneklerle sunduğu hazır paketlerden istediğinizi alabilirsiniz.

Açılış OrganizasyonBurada mobil olarak sunduğumuz İSTANBUL ŞİŞLİ AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU istediğiniz tüm hizmetlerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Gelen konukların ilk gün yanınızda olması sizlere iş hayatına başlarken sizleri oldukça mutlu edecektir. Bizim buradaki işimiz sizin için gelen tüm konukların en iyi şekilde ağırlamak ve eksiksiz olarak sizlere hizmet sağlamaktır. İlk girişte konuklarınızı Karşılama Hostesleri ekibimiz hoş geldiniz der ve sizin markanın hakkında istediğiniz bilgileri vermektedir. Tabi Trio Müzik Grubu misafirler gelmesinden itibaren en güzel dinletileri onlar için dinlemektedirler.

Açılış OrganizasyonuBurada Eczane, Otomobil Galerisi, Satış Ofisi için  Açılış Kokteyl Organizasyonu olduğunda sizlere ara sıcaklı ve aparatif olarak sunduğumuz ikramların sağlıyoruz. Açılış Catering için aradığınız her şeyi sizlere sağlamak için kendimizi günden güne geliştiriyoruz. Amaç olarak buradaki amacımız en önemli günlerinizde yanınızda olmak ve sizlere başarılı hizmetler sunabilmektir. Örnek olarak sizlere burada AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3500TL detaylı olarak içeriği burada paylaşıyorum .( 100 kişilik açılış kokteyl menüsü, 3 kişilik servis personeli, 10 adet bistro masa, 2 kişilik trio müzik grubu, 2 kişilik karşılama hostesleri, açılış balon süsleme her şey dahildir.

Açılış OrganizasyonHem bütçenizi zorlamadan hemde etkili bir Güzellik Salonu, Market, Cafe, Kuyumcu Açılış Organizasyonu için mutlaka sizlere sunduğumuz farklı sunumlardan oluşan paketleri incelemeniz gerekmektedir. Aklınızdan geçen her şeyi başarılı bir etkinlik olması için ekibimizle paylaşırsanız sizlere gerekli sunumları yapabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir