Genel

İstanbul Pendik Nişan Organizasyonu

İstanbul Pendik Nişan Organizasyonu için gerekli olan tüm ekip ve ekipmanları sizlere uzman çalışan personellerimizle sunuyoruz. Bu personeller yaptığı işlerde deneyimli ve sorun hizmet sunan ekipler tarafından sağlamaktayız. Söz Organizasyonu ve Nişan Töreni için önemli olan gelecek tüm konukların en iyi şekilde ağırlanmasıdır. Burada sizlere sunduğumuz hizmetler gelen konukları eksiksiz şekilde karşılanması için her şeyi kapsamaktadır. Tabi birinci kurul burada zaten gelen konukların kendi evlerindeymiş gibi rahat olmaları sağlamaktır.

Bu önemli kural SÖZ MERASİMİ ve NİŞAN ORGANİZASYONU için aynı konseptleri kapsamaktadır. Biz gelen konuklar için ilk Sandalye Kiralama ve Nişan Süsleme Konsepti hazırlıyoruz Tabi sonrasında ise harika ikramların olduğu bir Catering Hizmeti en başta yer almaktadır. İlk olarak yapacağımız sizlerle birlikte istediğiniz Evde, Villa da, Bahçede, Yazlıkta olsun dilerseniz buluşabiliriz. Burada buluştuğumuz zaman nelerin olacağı hakkında biraz konuşma yaparak doğru kararlar almanızı sağlarız. Bunu da daha önce bir çok Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizin olduğu katalog dan seçimler yapmanızı sağlarız. Bu doğrultuda ise en gerekli olan paketleri sizlere sunarak bütçe ve ekipman planlaması yaparız.

Her şey için bir planımız var siz yeter ki bizimle istediğiniz nişan için bilgiler sağlayın.  Hem neden gelen misafirlerle ilgilenmek onlarla görüşmek varken yorulasınız. Burada gerçek bir profesyonel ekipten yardım almak sizi birçok konuda rahatlamanızı sağlamaktadır. Siz konuklarınızla sırtını yaslayın ve geri kalan tüm işleri bize bırakın. Hem Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme için mekanın bir kenarında inceleme yaparak bunların hazırlıklarını da yapmak gerekir. Belki Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları için kişiye özel konsept seçtiyseniz onun düzenlenmesi gerekir. Masada gerekli sunumlar içinde sizlere yardım edebilir en şirin hediyelikleri birlikte hazırlayabiliriz. En başarılı İSTANBULPENDİK NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde biz öncü olmaktan gurur duyuyoruz.

Amacımız herkesin memnun olması ve başarılı hizmet sunmaktır. En çok beğenilen Masa Sandalye Kiralama modelleri + olarak Süsleme ile kombin ederek daha güzel bir görüntü elde ediyoruz. Sadece düşünün gelecek konuk elli olursa herkese Catering Servisi yapabiliriyim. Daha çay ve kahve servisi ve sürekli olarak bu servisin yapılması gerekmektedir. Bir yandan konuklar bir yandan servisler bir yandan sohbet ve tanışma gerçekten insanın eli ayağına dolaşır. Bu tarz bir sorun yaşanmaması için mutlaka bu işte başarılı profesyonel yardım almak gerekiyor. Tabi Nişan Masası Süsleme ve Çiçek Tagı unutmamak gerekir bunlarında kurulumu yapılması gerekmektedir. Bu kurulumu ekibimiz sizin için istediğiniz yere kurarak hazırlıkları yapar ve size iş bırakmaz.

Ayrıca lazım olabilecek bir çok Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde farklı seçeneklerde sizlere sunuyoruz. Prensip olarak çalışmalarımızda herkesin memnun olması ve gülen yüzler biriktirmektir.  Bu açıdan baktığımız için günden güne kendi ekipmanlarımızda ne varsa daha fazla seçeneği sizlere sunmaktır. Tabi sadece ekipmanlar değil mesela bu anlamda hizmet sunan garsonlar, servis elemanları, karşılama hostesleri gibi bir çok personelleri de sizlere sağlamaktayız. Eğer seçenek olarak farklı düşünceleriniz varsa bunu müşteri temsilcimizle görüşerek bilgi alabilirsiniz.  Bu bilgiler sayesinde beklide yeni bir konsepti sizler için oluşturabiliriz. Bizim en çok beğenilen konseptimiz Nişan Kokteyl Organizasyonu sunumu olmaktadır.

Bu sunumlar herkes tarafından özellikle istenmekte genel olarak müşterilerimizin bahçesinde, sahil kenarında, teknede olmaktadır. Mobil olarak sağladığımız nişan töreni kokteyli için bizden bütçe ve hizmet hakkında bilgi almak isterseniz bizi aramanızı rica ediyoruz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( nişan kokteyl menüsü ara sıcaklı sunumdan 65 kişilik, nişan hediyelikleri 65 adet, nişan arka fon kiralama, ahşap sandalye kiralama 35 adet, servis personeli 2 kişi, nişan arka fon süsleme hepsi dahil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir