Genel

İstanbul Kağıthane Düğün Organizasyonu

İstanbul Kağıthane Düğün Organizasyonu için şık süsleme ürünleri ve deneyimli çalışan personellerimizle sizlere hizmet sunmaya hazırız.  Bu ister Kır Düğünü isterse Bahçede Düğün Organizasyonu olsun hepsi için sizlere en iyi hizmeti sunmaya amaçlarız.  Bu yüzden tasarımcılarımız sürekli olarak Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerini çoğaltmaktadır. Amacımızı sadece sizlerin istediği gibi Düğün Süsleme Hizmeti sağlamak ve mekanı sizin adınızı şık bir şekilde düzenlemektir. Burada kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için her zaman sizler için çalışmalar yapıyoruz. Bizim için en büyük mutluluk gözlerinizde istediğiniz hizmeti sağlamaktır. Diğer yandan ise istediğiniz Düğün Süsleme Konsepti olması için renk seçimler ve farklı süslemeler için karar vermeniz gerekmektedir.

 Bu önerimiz saray konseptli DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMAGELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME bu konsept için mutlaka görmenizi öneriyoruz.  Bu anlamda sizler kolay karar vermeniz açısından çok geniş Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimiz var. Hepsi bir birinden güzel fakat burada en başta önemli olan sizlerin neler istediğinizi belirlemektir. Biz hep kendimizi geliştirirken sizlerin istediği modelleri yaparak daha çok bilgiye sahip oluyoruz. Hem neden geniş kam samlı çalışma yapmayalım ki sizin istediğiniz sunumları hazırlıyor ve uygulamasını yapıyoruz. İsterseniz şöyle de yapabiliriz mesela düğün mekanı yerinde görüşerek uyum sağlayacak olan Düğün Süslemeleri önerilerimizi sizlere sunabiliriz. Böylece sonradan düğün ürünleri mekana uymadı yada olmadı gibi bir çok şeyin önüne geçebiliriz. Hazırlıklarımızı da bu kararlaştırdığımız ekipmanlara göre yapabiliriz ama size önerimiz olacak.

Şık Dekorasyon çalışmaları yapan İSTANBUL KAĞITHANE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde çalışmalarımız oluyor.  Bu çalışmalar sizlerin istediği süsleme modellerine göre farklılık göstermektedir. Kimi zaman daha önce yaptığımız bir düğün kimi zamansa her şeyin farklı olduğu bir süsleme hizmeti sunuyoruz. Buradaki tek hedefimiz son model konseptler sağlayarak beklentinizden daha yüksek şekilde çalışmalar yapmaktır. Sağladığımız birçok plaj düğünleri, tekne düğün organizasyonu gibi her yere şık konseptler yaparak hizmet sağlamaktayız. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 35 adet sandalye kiralama, 100 kişilik düğün catering menüsü, 3 kişilik servis personeli, 2 kişilik müzik grubu kiralama, düğün tagı ve arka fon kiralama hepsi dahil.) Eğer sade ve şık olmasını isterseniz bizde size deriz ki o zaman sizin istediğiniz tam bir DÜĞÜN KOKTEYLİ olmasıdır.

Hem ekonomik hem de görsel olarak şık duran bir kokteyl her şeyden güzel olabilir. Tabi burada da bazı gerekli ekipmanları belirlemek gerekiyor. Bu ilk olarak oturma düzeni kaç kişilik olacak arkasından bir müzik seçimi ve kurulacak olan masalar hepsini bilmemiz gerekiyor. Bunları kararlaştırdıktan sonra sizlere oluşturacağımız paketlerde sadece seçim yapmanız kalıyor. Gerisi bizim ekibimizin işidir istediğiniz gibi ortam düzenlemesi yapılarak hizmet verilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir