Genel

Düğün Organizasyon için Yaratıcı Fikirler

Düğün Organizasyonları Yaratıcı ve farklı ucuz düğün, düzenleme, kokteyl organizasyonu, nasıl yapılır, puf noktaları, fiyatları sizlere birçok örnek verebiliriz. Aklınızdan geçen birçok şeyi kenara bırakın ve uygun maliyetli bir düğün için düşünmeye başlayın. İlk yapmanız gereken boş bir mekan kiraladıysanız oturma düzenli organizasyondan vaz geçmektir. Boş mekanlara düğün davetli sayınız üç yüz ise ortalama konuklarınız sayısı kadar sandalye ve on kişilik masalardan otuz adet ekipman firması tarafından sağlanması gerekir.

Sadece masa ve sandalyelerin kiralanması nakliyesi yaklaşık 2500TL tutar buda bütçenizi zorlayabilir onun yerine bistro masaları kullanmak daha mantıklı olacaktır. Her 10 kişi için ortalama 1 bistro masa yeterlidir nakliyesi, taşınması daha kolay olur. Düğün Catering Menüleri de Fiyatları çok etkileyen bir şey ikramları için iyi bir menü belirleyin. Örnek olarak soğuk kanepeler, pasta, kek, meyve salatası gibi yiyecek ikramlarından oluşan bir menü seçebilirsiniz. Davetli sayısına göre garson ve servis hostesleri buda düğün fiyatları etkiler. Müzik grupları yerine dj tercih edebilirsiniz bunu temin edeceğiniz bir yer yoksa görüştüğünüz Düğün Davet Firmaları destek olacaktır.

Ses sistemi ve dj kiralama hizmetini alırken paketlerden yararlananın ayrı yerlerden kiralama yapmaktan kaçınmalısınız. Düğün Catering Firmaları, alkollü kokteyl menüleri sizlere biraz yüksek gelebilir seçenek olarak alkollü içecekleri kendiniz temin ederseniz hizmet alacağınız şirketten ikram edilmesini de isteyebilirsiniz. Düğününüz ucuz olacak diye kalitesiz olacak değil merak etmeyin iyi bir Düğün Kokteyl Organizasyon Firması, ile anlaşırsanız çok uygun bir maliyetle bu aklınıza takılan düğün sorunuzu çözebilirsiniz.

En ucuz Düğün Kokteyli ortalama 150 Kişi için 3000TL ye birçok firma tarafından sunulmaktadır. Fakat menü ve hizmetler ne kadar yükselirse fiyatlarda o kadar artacaktır. Özellikle Düğün Organizasyonları için anlaştığınızda bistro masaların örneklerini inceleyin. Kokteyl daveti gerçekleşirken en etkili süslemelerden biri masaların süslenmesidir. Tabi gelin yolu, nikâh masası, tak çiçekler gibi seçeneklerde var sizin için ucuz düğün, sadece yeterli ekipmanı olan Organizasyon Firmaları arasından biri ile anlaşmaktır. Bizimde tüm ekip ve ekipmanlardan oluşan kokteyl catering paketlerimiz mevcut ararsanız asistanlarımız sizlerle bilgilerini paylaşacaktır.

Evlilik planı yapan bir çift için en önemli konu kendileri için en önemli günü nasıl kutlayacakları konusudur. Bazı çiftler için büyük kalabalıklar ile kutlanan nikah, bazı çiftler için ise daha sade ve sayılı sevenlerinin geleceği bir kutlamaya dönüşür. İki seçeneğin de ortak paydası gelen konukların bu davetten mutlu ayrılmalarıdır. Ayrıca Nikah kokteyli ile yapılan bir kutlamanın tercih edilme sebebi düğüne nazaran daha ekonomik olmasıdır. Nikah Organizasyonu ile bir kutlama yapmak istiyor ve bunun için herhangi bir mekanı düşünüyorsanız tek ihtiyacınız olan işinde uzman bir organizasyon firması ise sizlere profesyonel ekibimizle destek vermeye hazırız. Kâğıthane, Zeytinrburnu, Bakırköy nikah salonu için yiyecek ve içecek ikram hizmeti veriyoruz. ( ikramlarımız kuru pasta, ekler, kanepe, brovni kek, cips ve kabuksuz kuruyemiş gibi nikâh kokteyl menülerinden oluşmaktadır. İçecek ikramlarında alkollü ve alkolsüz olarak ikiye ayrılmaktadır. Minimum 100 Kişiden kokteyl menüleri ve fiyatlarımız oluşmaktadır. 1500TL ye Nikah Kokteyl Nasıl Yapılır eğer davet li sayınız ortalama 100 ya da 120 kişi arasındaysa o zaman kolayca kokteyl paketimizden faydana bilirsiniz.

Projeksiyon cihazı, müzik grubu, nikah masası kiralama, çiçek süsleme gibi etkinliklerimizle Nikah organizasyonlarınızda hizmetinizdeyiz. Kokteyl Organizasyonu Nasıl Yapılı, Faydalı Bilgiler; Başarılı bir Kokteyl Organizasyon Firması nasıl anlaşılır. Tabiki başarılı bir firma referanslarından daha önce gerçekleştirdiği kokteyl örnekleri ile anlaşılabilir. Ayrıca hizmet alacağınız organizasyonda sözleşme yapması ve size örnek sunabilmesi de bu etapta çok önemlidir. Eğer sizde Kokteyl Firması arıyorsanız size tüm çalışmalarımızı ve malzemelerimizi Şişli de bulunan ofisimizde gerekli sunumu yapabiliriz. Tarih,, yer ve zaman belli olduysa Nikah salonun süslenmesi ve ihtiyacınız olan Kokteyl Şirketi ise tüm çalışma ekibimizle sizler için en iyi organizasyon hizmetini gerçekleştirebiliriz. İstanbul da Çoğu Nikah Salonu ve Belediye Nikah Dairesi Kokteyl hizmeti vermiyor. Çoğu zaman sitelerinde bile nikah kokteyli çiftlere aittir yazar. Bu konuda detaylı bilgi almak isterseniz müşteri temsilcimiz size yardımcı olmaya hazırdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir