Genel

İstanbul Küçükçekmece Nişan Organizasyonu

İstanbul Küçükçekmece Nişan Organizasyonu için harika tasarımlardan süslemeler ve lezzetli catering servisi ile sizlere profesyonel olarak hizmet vermeye hazırız. Hedefimiz sizlere istediğiniz güzel sunumlardan oluşan konseptleri sunarak herkesin beğenisi kazanmaktır. Sizde artık düşünmeyi ve panik yapmayı bırakın sizin için bu işi uzman bir şekilde karşılayacak olan ekibe bırakın her şeyi. Burada en çok sunduğumuz NİŞAN ORGANİİZASYONU için sizlere bir birinden güzel ve farklı konseptler sunuyoruz. Gelecek konukların sayısı bizim için önemli değildir. Biz gelecek kişi sayısına göre elimizde her türlü Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerini hazırlıyoruz. Sizlere sadece konuklarla konuşmak ve dost gibi eğlenmek sohbet etmek kalıyor.  Tabi bu SÖZ MERASİMİ yada NİŞAN TÖRENİ olsun hemen hemen kurulumlar bir biri ile aynı olmaktadır. En çok bu tarz etkinliklerde yiyecek ve içecek hizmeti için destek alınmaktadır. Bizler ise bu tarz ikramların hazırlanmasından dağıtımına kadar her şeyi kolayca yapar ve hizmetini sağlarız.

Her zaman için yeni tasarımlar yeni ürünlerle hep yenilikçi olmaya devam ediyoruz. Amacımız alışılmış dışında bizleri yansıtan bir birinden güzel süsleme konsepti oluşturmaktır. Ayrıca istediğiniz model NİŞAN MASASI KİRALAMA ve SÜSLEME HİZMETİ için sizlere yeni ürünler sağlıyoruz. Tabi bununla bitmiyor mesela NİŞAN ARKA FON KİRALAMA ve SÜSLEME KONSEPTİ de sunuyoruz. Her bir ayrıntı çok önemli mesela bazı müşterilerimiz davetlilere Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi farklı ürünlerden dağıtmaktadır. Bu kadar incelikler yapan müşterilerimize bizde destek olmak için istedikleri tasarımlı ürünleri onlar için sağlamaktayız. Bu ister Söz Organizasyonu olsun her zaman sunacağımız konseptlerin en iyisini yapmayı amaçlıyoruz.

 Misafirleri karışılacağınız zaman yalnız olduğunuzu düşünmeyin koca bir garson ve servis elemanları ekibi bu konuda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Konuk ağırlama konusunda sürekli olarak bizim çalışmalarımız oluyor. Ve günden güne akışların nasıl olduğu konusunda uzmanlaştık. Ve her zaman böyle olmasını istiyoruz yani sorunsuz bir Nişan Merasimi olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 25 adet beyaz sandalye kiralama, nişan kokteyl menüsü 50 kişilik soğuk ikramlar, garsın kiralama 2 kişi, 4 adet bistro masa temini, nişan hediyelikleri ev süslemesi, 50 adet, nişan masası ve arka fon kiralama hizmeti hepsi dahil.).

Artık misafir gibi rahat olmak ve her şeyi uzman kişilere bırakmak oluşacak bir çok sorunun önüne geçmenizi sağlayacaktır. Biz her zaman doğru adımları atarken sadece müşterilerimizin konuklarını en iyi şekilde ağırlamak ve onlara yiyecek içecek hizmeti sağlamaktır. Tabi gerekli olan Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerinize sizlere sağlamaktayız. En güzel catering servisi en iyi ekipmanlar kiralama seçenekleri sunan İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ilk üçte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şimdi sizlere sunacağım bilgiler hayatınızı kolaylaştırmak için olduğunu unutmayalım. En başta oturma düzenli bir Nişan için bir çok paylaşım yaptık sırada ayakta kurulan düzenin yıldızı NİŞAN KOKTEYLİ için sizlere bir çok bilgi vereceğim.

Eğer isterseniz Evde, Bahçede, Yazlıkta ya Villada sizler için harka bir hazırlık yapabiliriz. Eğer parti havasında bir ortam istiyorsanız sizlere harika bir konsept hazırlayarak konuklarınızı en güzel şekilde ağırlayabiliriz. Bu konsepti KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi yaparak ortamı renklendirerek çok güzel bir ortam sağlayabiliriz. Bizim işimiz bu sizlere sunumlar yaparak seçenekleri çoğaltmaktır. Eğer isterseniz parti için ilk adımı atalım ve DJ Kiralama yaparken görüşelim ve yayın yapılacak olan müzikleri belirleyelim. Tabi Ses Sistemi Kiralama da seçeneklerimizin en başında yer aldığını unutmayalım.

Herkes dans etsin eğlensin çok güzel bir ortamda sizlerin konuklarını en başarılı şekilde biz ağırlayabiliriz. Tabi seçenek olarak sadece bu değil soft bir ortam için TRİO MÜZİK GRUBU KİRALAMA seçeneklerimizde var. İstediğiniz zaman bu anlamda sizlere bir çok farklı grup sağlayabiliriz. Sizde zaman kaybetmeden hemen bizi arayıp müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir