Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Organizasyon Şirketleri

İstanbul Gaziosmanpaşa Organizasyon Şirketleri içinde sizlere kurumsal olarak etkinlik çözümleri sunuyoruz. Her zaman bizden profesyonel olarak etkinliklik hizmetleri almanız çok kolaydır. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI  2750TL ( 2 kişi palyaço kiralama yüz boyama, sosis balon dağıtımı, oyunlar, sihirbaz kiralama 45 dakika show, şişme oyun parkı temini, patlamış mısır arabası kiralama, balon süsleme her şey dahil.). Yetişkin Doğum Günü Partisi için sizlere gerekli her şeyi ekibimizle birlikte karşılıyoruz. İlk olarak hepimiz biliyoruz ki Catering Hizmeti çok önemlidir gelecek konuklara sunumlarla hizmet sağlanması gerekmektedir.

Konsept olarakta KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi hazırlık yapılmakta çalışacak personelleri ona göre seçilmektedir. Burada herkesin doyasıya eğlenmesi için DJ Hizmeti ve gerekli olan Müzik Sistemi Kiralama olması gereklidir. Tabi bunlar lada bitmiyor mesela bistro masa kurulumları ve lezzetli ikramların olduğu bir menü de gereklidir. Bu gerekli olan her şeyi sizlere sağlayacak olan firmamız ayrıca sizlere gerekli olan sunumlarında yapacaktır. En eğlenceli partileri sunan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizim ekibimizde var.

Partilerin yıldızı sizin çocuğunuz olması için Doğum Günü Sihirbazı onunla birlikte harika showlar yapmaktadır. Tabi oyuncu Doğum Günü Palyaçoları çocuklarla yarışmalar yapar ve çocuğunuzun arkadaşları ile eğlenmesini sağlamaktadır. Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlere özel tasarımcılarımız istediğiniz hizmeti sağlayacaktır. Doğum Günü Hediyelikleri + İkramları için istediğiniz bir model süslemeyi oluşturabiliriz. İstediğiniz bir kahraman yada çocuğunuzun resmi her şeyin en güzelini oluşturan tasarımcılarımız sizlere hizmet sağlamaya hazırdır. Eğer isterseniz Doğum Günü Masası + Arka Fon AFİŞ Kiralama seçeneklerimize bakabilir istediğiniz renk ve isteğiniz konsepti seçene bilirsiniz. Sorunsuz ve profesyonel bir eğlence için sizlerin 24 saat telefonlarınızı bekliyoruz.  Gerçek bir reklam için ilk gün önemlidir biz buna inanıyor ve etkinlikleriniz için hazırlıklar yapıyoruz.

Tabi herkes ilk günde AÇILIŞ ORGANİZASYONU için başarılı bir etkinlik olmasını ister. Bunun olması için herkesin çalışırken işi bilmesi ve verilen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.  Mesela dansçı Palyaço Kiralama oldukça renkli bir etkinliktir. Birde yanına 1000 adet baskılı balon olursa palyaçolar hem dans eder hemde baskılı balonların dağıtımını sağlayacaktır. Tabi konuşmaları yapabilmesi için birde Sunucu + Kiralık Müzik Sistemi de olması gerekenler arasındadır. Ortalık renklenecek çok iyi bir ses getirecek etkinliklerden olan Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama da en başarılı sonuçlar almamızı sağlamaktadır. AÇILIŞ İKRAMLARI olarak ücretsiz olarak dağıtımız bu yiyecekler oldukça herkes tarafından çok beğenilmektedir.

Taze sunumlar ve etkili çalışmalar sunan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında biz hizmet vermeye hazırız. Yeni yapılan açılışlarda her şey bizim için çok değerli ve ses getirecek bir etkinlik olmasını istiyoruz. Bu yüzden kendi çalıştırdığımız ekibin hepsinin profesyonel olmasına dikkat ediyoruz. Sizde kendi etkinliğimizde işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız biz size gerekli hizmetleri sağlayabiliriz. Gönlünüzden geçen konuklarını en iyi şekilde ağırlanması ve AÇILIŞ KOKTEYLİ başarılı sonuçlar alması istediğinizi biliyoruz. Bu sebeplerden dolayı içinizin rahat etmei için Açılış Kokteyl Menüleri sizlere sunarak sizlere bilgiler veriyoruz.

Tabi burada çalışacak olan personel hepsi geçmişinde başarılarla herkese hizmet etmiş ekiplerden oluşmaktadır. Bu tarz etkinlikler için kapı süsleme, yürüyüş yolu kırmızı halı gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Kokteyl sırasında herkese müzik ziyafeti yapılmasını isterseniz sizlere Klastik Müzik Grubu Kiralama servisimizden faydalanabilirsiniz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 80 metre balon süsleme, 3 kişilik palyaço kiralama, 6 metre fly tüp temini, 5 adet masa kurulumu, sunucu hizmeti, 1000 adet baskılı balon, 2 adet maskot kiralama, müzik sistemi, patlamış mısır arabası kiralama  her şey dahil.). En güzel yeni akrabalarla kaynaşma için özellikle NİŞAN ORGANİZASYONU olurken kendi evimizi seçeriz.

Tabi herkesin evi gelecek konuklara uygun olmayabilir bunu sağlamak içinde bir firma ile anlaşmak gerekir. Burada eksiklerin listesini yapacak ve tüm eksikleri karşılayacak ekibimiz sizlere sorunsuz Söz Töreni, Nişan Merasimi gibi hizmetleri sunmaktadır. Tabi burada Nişan Malzemeleri Kiralama içinse sizlere hazır paketler sunarak kolay tercih yapmanızı sağlıyoruz. Sizler konuklarla içecekler den alırken bizim işimize gelen tüm konukları kendi evlerindeki gibi rahat ettirmek bizim işimizdir. Özellikle NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI için çok güzel sunumlardan oluşan menüleri sizler için hazırladık. Tabi bu isterse SÖZ ORGANİZASYONU olsun hiç fark etmez amacımız en iyi şekilde sizlere hizmet sağlamaktır. Tabi bir çok hizmet gerekli mesela Nişan Masası Kiralama, Arka Fon Süsleme gibi onlarıda sizlere sağlıyoruz.

Amacımız burada konuklar geldiğinde en iyi şekilde sizlerin hizmetini sağlamaktır. Tabi ekipmanlardan Sandalye Kiralama, Nişan Hediyelikleri gibi bir çok hizmetinde sizlere sağlıyoruz. Burada en çok sizlere sunduğumuz ise zamandır sizler konuklarınız hoş sohbetler yaparken hizmetinizde olacak garsonlar, servis elemanları gibi her şeyi sizlere sunduğumuz paketlerde mevcuttur. Bu tarz etkinliklerde profesyonel olan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde en iyiler arasındayız. Sizin yorulmanızı neler olacağı hakkında çalışmalar yapmaya gerek yok sizler için hepsini biz karşılıyoruz.

Karşılarken de sorunsuz bir etkinlik olması için profesyonel olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Mesela büyük çay makinesi, bistro masalar, ikramlar için porselen tabaklar gibi her şeyi sizin için biz hazırlıyoruz. Sadece gelecek olan davetli sayısını bizimle paylaşmanız ve dekorasyon olarak neler istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında ise uzman ekibimiz sizlere gerekli sunumları yaparak en başarılı şekilde Söz Merasimi sağlayacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL (  ev süslemesi, 35 adet beyaz sandalye ve nişan masası kiralama, 55 kişilik nişan hediyelikleri, nişan arka fon süsleme, 4 adet masa kiralama, 55 kişilik nişan catering menüsü soğuk ikramlar her şey dahil.).En görkemli ve güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler yapılmalı nelere dikkat etmek gerekiyor hepsini bu yazımda sizlerle paylaşıyorum.

Öncelikle istediğiniz konsept renkleri ve daha önceden derlediğiniz Düğün Süsleme yi mutlaka anlaşmayı düşündüğünüzün firma ile görüşmeniz gerekiyor. Zaten firmalar Düğün Ekipmanları Kiralama da sizlere gerekli sunumları yaparak kolay tercih yapmanızı sağlayacaktır. Sizlere sunulan Masa Sandalye Kiralama modellerinde oldukça önemlidir. İstediğiniz gibi masa süsleme, şandan, çiçek modelleri, sandalye fiyonk bağlama gibi her şeyi ayrıca sizler için yapıyoruz. Amacımız hayalini kurduğunuz gibi düğün olmasını sağlamaktır. Bunun içinse sizlere özel konseptler oluşturan tasarımcılarımız tüm istediğiniz hizmetleri gerçekleştirmektedir.

Sizi dinliyoruz sizde ve istediğiniz gibi bir mekan çalışması oluşturmak için ekibimizle gerekirse hiç uyumadın dur durak bilmeden çalışmalar yaparak en güzel düğünlerin olmasını sağlıyoruz.  En geniş ekipmanlara sahip İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere hizmet sağlıyoruz. İçinize sinen renge renk bir ortamın olduğu Düğün Arka Fon Kiralama – Gelin Yolu Süsleme modelleriyle biz sizlere hizmet için hazırız. Ye terki neler istediğinizi bizimle paylaşın sonrasında ise beraber karar verelim. Karar verdiklerimizin doğrultusunda gerekli olan Düğün Malzemeleri Kiralama için ekibimiz sizlere hazır sunumlar sağlayarak karar vermeniz açısından sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Ayrıca elimizde ekipmanların modelleri her yerde olmayan farklı konseptlerden oluşmaktadır. Her zaman için sizlere mobil olarak sunduğumuz ekipmanları nereyi isterseniz orayı harika bir mekan haline getirebiliriz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL (  40 adet tiffany beyaz sandalye kiralama, 100 kişilik ara sıcaklı düğün kokteyl menüsü, dj hizmeti, ses sistemi kiralama, düğün tagı kiralama ve gelin yolu süsleme hizmeti 3 kişilik servis personeli her şey dahil.). Oturma düzenli bir düğünü anlattık şimdi sırada ayakta düzenli nasıl olur onun bilgisini sunacağım.  Öncelikle gençlerin tercih ettiği DÜĞÜN KOKTEYLİ de muhteşem bir etkinlik olabilir.

Burada gerekli olan her şeyi sizlere biz sağlıyoruz mesela bir birinden güzel düğün kokteyl menüsü ve gerekli olan personelide sizlere biz sağlıyoruz. Her zaman amacımız sizlerin beklentisi olan güzel görünümlü düğünleri çalışarak sizlere sunmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir