Genel

İstanbul Kartal Açılış Organizasyonu

İstanbul Kartal Açılış Organizasyonu için sizlere işlerinde başarılı ve profesyonel ekipmanlardan oluşan hizmetler sağlıyoruz. Kendi ekibimizde bulundurduğumuz profesyonel çalışma arkadaşları ve son model ekipmanlarla sizlere bir telefon uzaklığın dayız.  Ticaret hayatının en başında saygınlık kazandıran AÇILIŞ KOKTEYLİ için planladığımız her şey sizlere başarı getirecektir. Kendimiz özenle seçtiğimiz çalışma personelleri sizlerin istediği hizmetleri sağlayarak başarınız için adımlar atacaktır. Burada MAĞAZA, DERNEK, OFİS, KUYUMCU olsun hiç fark etmez genel planlama olarak her şeyin başında dikkat ederek hizmet sağlamak gerekmektedir.

Herkesin yavaş yavaş gelmedi ile başlayacak olan KOKTEYL ORGANİZASYONU esnasında harika bir Müzik Grubu ile tüm gelenleri hoşnut ile karşılayacağız. Tabi bununla sınırlı değil mesela giriş kapısında duran Karşımla Hostesleri sizlerin marka ve ürünlerinin tanıtımı için yardımcı olacaktır. Burada sağlayacağımız her şey sorunsuz olması için biz daha önceden hazırlıkları yapmış ve başlamak için sadece konukların gelmesi ile start verilecek şekilde beklemekteyiz. Açılış Kokteyl Menüsü içinse sizlere farklı soğuk ve ara sıcaklı menüler sunmaktayız. Burada sizlere sunulan menüler farklı fiyat ve paketlere sahiptir. Bunu sizlere en iyi detaylarla sunacak olan İSTANBUL KARTAL AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI olduğunu unutmamamız gerekir.

Sizlere sunacağımız Açılış Kokteyl İkramları için hepsi bir birinden güzel ve taze sunumlar yaparak vermekteyiz. Kokteyl masaları ise gelecek konuklara göre planlamasını yapmakta renkleri ise sizlerin kurumsal renklerinize uygun şekilde dekor etmekteyiz. Son olacakta genel olarak güzel görünüşlü bir Açılış Süsleme yaparak mekanı renklendirecekler harika bir Balon Süsleme Hizmeti sunmaktayız. Amacımız her zaman için çalıştığımız müşterilere profesyonel hizmet vererek hayatında kolaylıklar sağlamaktayız.  AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 60 metre zincir balon süsleme, 100 kişilik ara sıcaklı açılış kokteyl menüsü, 10 adet bistro masa kurulumu, 4 kişi servis personeli, 1 kişi karşılama hostesi, 2 kişilik müzik grubu kiralama her şey dahil.).

En çok tercih edilen tanıtım ağırlıklı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için yaptığımız etkinlikleri ve başarılı sonuçları sizinle paylaşacağım. İlk yapılması gereken neler olacağı netleştirmek ve istediğin sonuçları şirketlerle görüşmemizdir. Tabi burada çok çeşit var ama başarılı adımlar hepsinden önemli olandır. Her etkinlik her yere olmaz mesela MARKET farklı CAFE farklı olmaktadır. Tabi MAĞAZA için yapılan hizmetleri unutmamak gerekir doğru adımlar bizim için çok önemli olduğunu olduğunu bilmemiz gerekir. Bu konularda uzman olan İSTANBUL KARTAL AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere bilgilerini ve önerileri sizlerle paylaşmaktadır. İlk adım olarak yapılacak ise baskılı balonları ve el ilanlarını dağıtmak ile başlanması çok önemlidir.

Sonrasında ise dans eden Palyaço Hizmetleri oldukça önemlidir. Hem dans eder hem ise bizin istediğimiz promosyon ürünlerin dağıtılmasını sağlamaktadır. Sonrasında ise yapılacak arasında Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama en etkili yapılan tanıtımlardan olmaktadır. Daha sağlıklı İŞ YERİ AÇILIŞI için ise ücretsiz  olarak dağıtım yapıştığımızı Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama olduğunu söylemek isteriz. Bu tarz ikramlar çevrenizde oldukça olumlu algılanır ve ilk günden sizlere satış bile yaptırmaktadır. Daha farklı etkinliklerimiz mevcut ama bütçeniz dahilinde bu saydıklarımız her zaman için başarılı sonuçlar vermektedir. Diğer yandan ise açılış mankeni, robot adam, maskot kiralama, uzun tahta bacak gibi farklı alternatifli hizmetlerimiz yer almaktadır.

Şimdi sizlere burada sunacağım paket ile hem ekonomik hem etkili bir hizmet almanızı sağlayacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 70 metre balon süsleme, 3 kişi palyaço servisi, 1 kişi sunucu ve ses sistemi kiralama, 1 adet pamuk şeker arabası kiralama, 1000 adet baskılı balon dağıtımı her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir