Genel

İstanbul Esenler Düğün Organizasyonu

İstanbul Esenler Düğün Organizasyonu için uzman ekibimiz sizlere catering servisi ve süsleme konsepti gibi bir çok şeyi kendi bünyesinden karşılamaktadır. Artık yalnız değilsiniz sizlere düğün konusunda yardımcı olacak profesyonel bir şirket var. Bu tüm İstanbul un semtlerinde geçerli DÜĞÜN ORGANİZASYONU için biz çözümler sunuyoruz. Her zaman istediğiniz bir düğün olması için yardıma ihtiyacınız olabilir bu tarz çözümleri ise yine sizlere sunacak olan şirketlerin görevidir. Tabi kimden hizmet aldığınızda önemli herkes tarafından bilgi fazlalığı yapılmaktadır. Doğru bilgiler ise bu işi gerçekten yapan artık işinde profesyonel olmuş şirketlerden almak gerekmektedir.

Bizden alın mutlaka demiyoruz ama bu anlamda işinin ehli olan yerlerden almaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Biz ilk olarak en çok dikkat ettiğimiz MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME HİZMETİ olmaktadır. Burada renk seçimleri ve süsleme modelleri tüm bir düğünün görüntüsünü oldukça etkilemektedir. Nasıl mı bir çok sorunun önüne geçeriz burada gerçekten çok gerekli bir paylaşım yapıyorum. İlk olarak anlaşmak istediğiniz yer ile sözleşme yapmak birçok sorunun önüne geçmenize sağlar. Biz tüm müşterilerimizle genel olarak ayrıntılı bir sözleşme yaparak unutulma, kaybolma, tedarik etmeme gibi tüm sorunların önüne geçmiş oluruz. Sonrasında ekonomik çözümler istersek de bize sunulan konseptleri mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

Tabi tamamen size kalmış isterseniz her şeyi kenara koyun kendinize özel bir konsept isteyin bunu da sizlere tasarımcılarımız sağlayacaktır. En çok düğün için hizmet sağladığımız DÜĞÜN TAGI KİRALAMA ve GELİNYOLU SÜSLEME KONSEPTİ olmaktadır. Herkes tarafından tüm İstanbul genelinde sürekli olarak bunu sağlamaktayız. Bizler sizin için çok özel süsleme modelleri hazırladık üstelik çoğu şirkette yok bunu profesyonel tasarımcılarımız sizler için hazırlıkları sağlamaktadır. Bu anlamda konsept dediğimiz zaman çok çeşitli hizmetler yer almaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( düğün tağı kiralama, gelin yolu çiçek süsleme konsepti, 5 kişilik servis personeli, kiralık 30 adet sandalye, dj ve ses sistemi kiralama, 10 adet bistro masa temini, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, hepsi dahil.).

Tabi seçeneklerimiz arasında Kokteyl Tarzı Düğün de oldukça herkes tarafından talep edilmektedir. Burada önemli olan mekanın küçük yada büyük olması önemli değildir. Sebebi ise küçük bir mekanda bile DÜĞÜN KOKTEYLİ kolayca gerçekleşmektedir. Burada tabi konsept gerekli mesela masalar beyaz olmalı ve üstlerine bir birinden güzel canlı çiçeklerle süslenmektedir. Ayrıca eğer genç ise konuklarınız harika bir parti havasında da bu etkinlik gerçekleşebilir. Tabi burada en önemli hizmetlerden biri olan DJ + SES SİSTEMİ KİRALAMA seçenekleri oldukça önemlidir. Bunun ilk sebebi ise gelen konuklar çalışan müzikler eşliğinde dans etmektedir. Tabi dj ile görüşerek istediğiniz müzikleri belirlemekte gerekmektedir.

Bu yüzden biz sürekli olan müşterilerimizi dj lerle görüştürmekteyiz. Tabi masaların sayısı ve gelecek konukların sayısı çok önem taşımaktadır. Burada dilerseniz sizlere Karışıma Hostesi ve Müzik Grubu Kiralama seçeneklerinizde sizlere profesyonel olarak sunmaktayız. Tabi çoğu zaman müşterilerimiz romantik bir düğün olması için bizden trio grupları talep etmektedirler. Anlatımlar biraz zor bunun yerine ofisimizde oturalım ve neler olacağını hepimiz karar verelim. Burada sunulacak olan her şeyin örnekleri bizim elimizde mevcuttur. Tabi bu birazda sevdiğiniz renklerde masa süslemeleri gibi birçok ayrıntıda mevcuttur.

İstediğiniz tarz bir düğün olması için elimizde birçok Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri yer almaktadır. Hepsi son model hepsi çok güzel ve hepsi sizleri bekliyor ne zaman isterseniz istediğiniz yerde sizlere gerekli sunumları sağlayarak karar almanızı sağlayabiliriz. Karar almanızda bütçe bilgileri ve kullanılacak ekipmanların listesi ve bilgileri hepsini sizlere sunmaktayız. Düğün olacağı zaman damat her zamanki gibi en çok düşünenlerden olmuştur. Ve merak eder bunu nasıl yapacağım artık bunları düşünmenize gerek yok. Biz sizin için mekanın hazırlanması ve eleman temini gibi her şeyi detaylı olarak sizlere sunmaktayız. Kaliteli catering servisi ve profesyonel hizmetler sunan İSTANBUL ESENLER DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde olduğumuzu hatırlatmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir