Genel

İstanbul Bayrampaşa Organizasyon Şirketleri

İstanbul Bayrampaşa Organizasyon Şirketleri içinde son teknoloji ekipmanlarla ve uzman çalışan personellerle hizmet sağlıyoruz. Sizde yapılacak etkinliğiniz için şansa bırakmak istemiyorsanız bizden bilgi alabilirsiniz. İlk olarak sizlerle Açılış Kokteyl Organizasyonu nasıl yapılır, örnekleri ile birlikte burada sizler için paylaşacağım. En güzel sohbetlerin ve iş paylaşımlarının olduğu AÇILIŞ KOKTEYLİ için her şeyin eksiksiz olması gerekir. Burada sizler için tüm planlamayı ve hizmetleri kusursuz olarak sunan ekibimiz. Sizler için ekibimiz gerekli olan a dan z ye her şeyi profesyonel olarak sağlıyor. Konuklarınızı eğer kağıda Trio Müzik Grubu ve Karşılama Hostesleri ile karşılanmasını isterseniz bu hizmetlerden oluşan paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Eğer Açılış Kokteyl Fiyatları için bilgi almak isterseniz sizlere uzman ekibimiz bir çok bilgi sağlayabilir. Şimdi sizlere ilk günde başarı kazanarak AÇILIŞ ORGANİZASYONU için neler yapılır tüm bilgiler burada olacak. Şimdi ilk olarak en çok tercih edilen Açılış Süsleme ile başlayalım. Bazı müşterilerimiz sade Bir Balon Süsleme Hizmeti alarak işlerini tamamlıyor. Peki bu ne kadar doğru ilk günün öneminde sadece bir Balon Süslemeleri yaparak kapatmak doğrumu. Bize göre ilk gün her zaman çok önemli olmuştur eğer kalabalık bir cadde niz varsa kesinlikle balonla bitirmeyin. Ufakta olsa bir açılış paketi alın kendinizi duyurmak için fırsatınız olsun şimdi sizlere bir paket öneriyorum.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( patlamış mısır arabası kiralama, 2 kişi palyaço hizmeti, şişme maskot kiralama, dj ile birlikte müzik sistemi kiralama, 6 metre fly tüp, 4 adet bistro masa, açılış balon süsleme her şey dahildir.). Burada tanıtımda seçenek olarak palyaçoların olması size artı puan kazandıracaktır. Tabi iyi bir Sunucu + müzik sistemi kiralama da olması gerekenlerden olduğunu unutmayalım. Eğer bütçemiz müsaitse Pamuk Şeker +Patlamış Mısır Arabası Kiralama da seçeneklerimiz arasında olduğunu unutmayalım. Eğer profesyonel hizmet isterseniz İSTANBUL BAYRAMPAŞA AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bizden hizmet alabilirsiniz. Her zaman sizler için en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğimizi unutmayın. H

er zaman mobil olarak sizlere istediğiniz yer için etkinlikler yaparak tanınmanız için çalıştığımızı unutmayın. Sırada Nikah Kokteyl Organizasyonu için sağladığımız Catering Hizmetleri neler hepsini burada sizlerle paylaşıyorum. En çok tercih edilen belediye nikah salonlarında evlilik akdi sonrasında yada öncesinde takı töreni düzenlenir Burada gerekli olan Nikah Töreni Kokteyli için genel olarak profesyonel bir hizmet sağlanması gerekir. İşte biz burada NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde hizmetler sağlıyoruz. Ekibimiz Kokteyl Organizasyonu süresince ellerinde tepsilerle dolaşarak yiyecek ve içecek ikramları sağlamaktadır.

Sizinde eğlencesiz böyle bir planınız varsa gerekli olan tüm ekipmanları sizler için biz sağlamaktan mutluluk duyarız. Şimdi sırada EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için sizinle bilgile paylaşacağım. Bir çok kişi 50 yada 60 kişi konuk sayısını duyunca panik yapar bunu aslında yapmamıza gerek yoktur. Hemen profesyonel yardım almak çok önemlidir sizler sadece konuklarınız la muhabbet edin gerisini bizim uzman ekibimize bırakın. Sadece Evde Nişan Töreni İkramları için değil mesela Nişan Masası Kiralama, Nişan Hediyelikler ve Arka Fon gibi bir çok ayrıntı var. Bunları ayrı ayrı Nişan Malzemeleri Kiralama yerine her şeyi bir şirketten almak daha iyi olacaktır. Şimdi sizlere burada Söz Organizasyonu için örnek bir paket sunacağım.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 60 kişilik nişan catering hizmeti, 6 bistro masa kiralama, 2 servis hostesi, 60 adet nişan hediyelikleri,  ev süslemesi, nişan masası takımı içinde ( nişan masası, arka fon ve ikramlıklar var.). Bu Söz Merasimi yada Nişan Töreni olsun hiç fark etmez hepsi için çok güzel sunumlardan oluşan paketler hazırladık. Bunları öğrenmenizde çok kolaydır sizlere gerekli bilgileri müşteri danışmanız yapacaktır. Sizlere profesyonel olarak NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında hizmet sağlamak için hazırız. Her zaman sizlerin en mutlu gününüzde çözümlere sunarak kolaylık sağladığımızı unutmayın.

Bizden bilgi almak çok kolaydır sadece bir telefonla bile sizlere sunumlar yaparak bilgiler vermekteyiz. Kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme artık her yerde görmekteyiz. Burada herkes için özel tasarımlar yapılarak hizmet sağlanmaktadır aynı şekilde bizimde ekibimiz bu hizmetleri sizlere sağlıyor. Ama yapılması gereken ortalama bir hafta öncesinden karara varıp anlaşmaktır.  Sonrasında ise sizlere özel tasarımlarla Arka Fon Afiş + Balon Süsleme, Hediyelik ve İkramlıklar ile birlikte sizler için öze olarak Doğum Günü Süsleme Konsepti sağlanacaktır. Şimdi ise DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONLARI için neler yapıyoruz sunduğumuz tüm etkinlikleri burada paylaşacağım.  Yetişkin Partisi için sunduğumuz

İstanbul Bayrampaşa Catering Organizasyon Firmaları arasında hizmetler paylaşımda yer alacak. Burada en başta eğlenmek ve çılgınlar gibi dans etmek için profesyonel bir DJ Kiralama ve Ses Sistemi olması gereklidir. Müzik her şeydir gelen konukların çılgınlar gibi eğlenmesini sağlayacak olan en güzel şarkılar çalınarak sağlanır. Tabi konuklar geldiğinde hizmetinizde olacak servis hostesi ve garson ekibinde unutmamak gerekir.  Bu Ev, Cafe, Tekne, Yazlık, Villa, Bahçe olsun hiç fark etmez sizlere mobil olarak kurulum yaparak harika bir Kokteyl Organizasyonu sunuyoruz. Amacımız tüm etkinlikler için sizlerle olup sizlere çözümlere sunarak hayatınızı kolaylaştırmaktır.

Burada şimdi sizlere en kaliteli hizmet sunan ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde neler yaptığımızı paylaşıyorum. Çocuklar sizler içinde bizler içinde çok değerli onların en mutlu günlerinde onlara profesyonel olarak Palyaço Kiralama ve Organizasyon Hizmeti sunuyoruz. Tabi palyaçonun yanında Doğum Günü Sihirbazı da oldukça dikkat çeken etkinlikler arasındadır. Sizler için sunduğumuz Palyaço Servisi çocuklar için oyunlar, yarışmalar, sosis balon dağıtımı, yüz boyama gibi harika etkinlikler yer almaktadır. Burada Sihirbaz Kiralama özellikle doğum günü çocuğu ile ilgilenir onunla sihirler yapar ve dolu dolu bir parti olmasını sağlamaktadır.

Sırada En güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU için farklı öneriler sunuyoruz mutlaka inceleyin. Hayalleriniz bizim için çok önemli size bunu sunmak için sürekli olarak çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimizi çoğaltarak istediğiniz farklı düğünleri yapmak için çalışıyoruz.  Tasarımcılarımız önce sizleri dinliyor ve istediğiniz düğünün olması için özel olarak hazırlıklar yapmaktadır. Burada görsel açıdan zengin ekipmanlarımız Düğün Tagı Kiralama ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme gibi farklı konseptler sunuyoruz. Her zaman için sizlere mobil olarak sağladığımız bu hizmetleri en iyisi olmasına dikkat ediyoruz.

Kaliteli hizmetler sunan İSTANBUL BAYRAMPAŞA DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında istediğiniz zaman bizi arayabilirsiniz. Sizlere sunumlar yaparken hem kaliteli hem uygun bütçelerle sunulmasına dikkat ediyoruz.  Tasarımcılarımız dilerseniz Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerinde sizlere bilgiler sunabilir. Ayrıca istediğiniz Düğün Süsleme konseptini sizler için sağlıyor. Şimdi sizlere sunacağımız paket ile burada bilgi almanızı sağlayacağım.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL  (  düğün tagı kiralama, 40 adet tiffany sandalye temini, 2 karşılama hostesi, 15 adet bistro masa kiralama, 4 kişilik servis personeli,  100 kişilik düğün kokteyl menüsü, vazo şeklinde saray çiçekli gelin yolu süsleme, beyaz halı, nikah masası kiralama her şey dahil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir