Genel

İstanbul Kokteyl Organizasyonları

Her alanda ihtiyaç duyulan, kokteyl organizasyonu her kez tarafından pratik bir hizmet olduğu için tercih ediliyor. Tabi bu tarz organizasyonlarda bistro masa kiralama talep ediliyor. Kurulumu ve hazırlık aşaması kolay olduğu içinde tüm organizasyonlarda en çok kullanılan ekipmanlar arasında.  Oturmalı düzen hazırlaması, nakliyesi ve tekrardan toplanması çok uzun zaman alabiliyor.

Kokteyl masası ise ole değil, düğün organizasyonu, açılış davetleri,  iş toplantısı gibi bir çok alanda büyük yardımcı. Ekipman kiralama firmaları arasında bizim catering servisi hizmetimizde var. Mesela sizin açılış kokteylinde ne ikram edilir, düğün kokteyli nasıl yapılır gibi ikram organizasyonu adına bir şey düşünmenize gerek yok. Hem zaman açısından biraz daha yorulmanız iki firma ile anlaşıp daha çokta bütçe ayırmanıza sebep olabilir. Türkiye genelinde sizlere bu tarz catering Kokteyl Organizasyonları üzerine çözümler sunabilecek kurumsal şirketler var.  Açılış & Düğün kokteyl menü olarak sizin için hazırladığımız paketlerde ( misket köfte, sigara böreği, kanepeler, ekler ve pastalardan oluşan çok şık ikramlar var.  

Detaylı olarak düşündüğünüzde emin olunki iyi bir davet organizasyonu için sadece kokteyl masası kiralama yeterli olmayacaktır. Bunun birçok ayrıntısı var kokteyl ikramlarının hazırlanmasından servis edilmesi içecekler için bardaklar gibi saymakla bitmez.  Sadece bu saydıklarımızla bitmiyor konser, plaj, festival, doğum günü, piknik gibi her alanda sizlere lezzetli ikram servisi sunabiliriz. Siz de düşününce bize hak vereceksiniz,  en iyi Catering Firmaları dururken siz neden bu kadar yorulasınız ki. Üstelik kendi araçları ile taze olarak istediğiniz yere kadar, catering organizasyonu gerçekleştiriyorlar.

 Catering Kokteyl Firmaları ile görüştünğünüz ve beklediğiniz tüm  ihtiyaçları firmamız sizlere sağlayabilir. İkram için gerekli olan catering malzemelerini siz neredeyseniz catering firmamız orada olur. İstenilen saate göre hazırlıklara başlar ve tüm organizasyon boyunca kontrollü bir şekilde davetli olan konuklarına mükemmel bir gün geçirmesini sağlar. Sergi açılışı, kurumsal şirket partileri, kişisel parti organizasyonu, Düğün Davet Organizasyonu sürekli olarak yaptığımız bu hizmetler için 24 saat bizi arayabilir satış temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir